Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz thesitu #1893 üzenetére
A garancia az garancia.
Ma is felmelegítettem a telót, és sárgulásnak nyoma sincs. Független, nem szolgáltatónál vett készülék.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
legenda
válasz thesitu #1907 üzenetére
nem gyártói garival, csak végszükség esetén!
nem általánosítok, biztos van néhány korrekt üzlet/eladó, de arányában sokkal több a problémás, sokszor nem ismerik el a hibát, vagy a vevőre akarják kenni a hiba előidézését, meg ilyesmi...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Luser2000
addikt
válasz thesitu #1905 üzenetére
Több beszerzési forrásból jutott a Sony kereskedőkhöz.
Az egyik ilyen a Strong and Unique, akik jó öreg telefon importőrök, nagykereskedők (és közöttük az egyik legnagyobb).
Sok készüléket szállítottak / szállítanak a Saturn / MediaMarkt hálózatba (illetve korábban a PhotoHall-ba). Megbízható.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
fury71
aktív tag
válasz thesitu #2048 üzenetére
Szerintem is.
Olvastam ezt a tesztet amit már korábban linkeltek.
Igaz, hogy az írója nem kicsit elfogult a SXS-el szemben, de pár dologban lehet jól értesült.pl: írja is:
"A beszállítói hiba megszüntetésére a Sony a szükséges lépéseket megtette, és a jövőben nem fogunk ezzel találkozni."
Valószínűleg tényleg a kijelző gyártója a ludas és a Sony nem tesztelte le kellő mértékben. Főleg nem mondjuk 40 fokon, de azért így kiadni valamit. Na mindegy, én úgyis majd később akarok ilyen telót venni addigra meg remélem kicserélik mindet, vagy kifutnak a hibás szériák.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs