Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
dokkoló van már a telóhoz?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
az nem rossz. nekem a moto milestonom kb. ilyesmi merüléssel rendelkezik. ha nem nyúlok hozzá egyáltalán, nem telózok, nem netezek, wifi off, akkor talán 2 napot bír...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Golfi19 #1400 üzenetére
legalább 30 telóm volt már, mindegyikkel volt kivétel nélkül ilyen faszság megjelenés után, aztán később elmaradtak ezek a dolgok. sztem ne izgasd magam emiatt, persze én is meg szoktam őrülni ilyenkor, elég kellemetlen....
-
Djuree
félisten
nekem moto milestonom van gorillaglassal. semmi fólia, és nincs rajta egy pici karc sem, pedig már párszor leesett betonra is, széle már le van sarkazva, de a kijelző az karcmentes legalább gondolom ez a dragontail is hasonló...
-
Djuree
félisten
nextelnél megvehetem nyugodtan a telót?
140k 2 év sony garival.
vagy a sonymobile webshopból vegyem? ott 150k. ez egyáltalán hivatalos sony webshop, vagy csak a neve az?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
az valóban jó ár, de én vodás flottás vagyok, és az is akarok maradni, úgyhogy csak a független jöhet szóba. meg nekem fontos a gyári független állapot, a későbbi eladást megkönnyítve. plusz kifüggetlenítenve sem jönnék ki olcsóbbra
-
Djuree
félisten
válasz Drbonci #1488 üzenetére
antenna
az a csík sztem is baromság. egy komoly és gyönyörű telefon, azzal a hello kittis csíkkal amelyik dizájnör kitalálta feldugnám a seggébe hagy villogjon neki[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
én megvenném a telót, mert amúgy rohadtul tetszik, csak az akkuidő aggaszt nem is tudom, és nem is akarom minden nap töltögetni. épp azért kéne mert ha utazgatok akkor jó lenne ezt azt csinálni rajta, és ott minden van csak konnektor nincs...mindenki elé meg nem fogom kirakni a folyosóra tölteni, 2 percig nem lenne ott...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.