Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• davidsone

addikt

válasz bluemirage #31228 üzenetére

" A hívásbug alig fordult elő nálam. " :) A hívás kapcsolásra bug nélkül is várni kell 1-2Mp-t, ébresztő használhatatlan mivel az időt nem tudja rendesen tartani :DDD Igen bubisodik, maszekolás nélkül lötyögne a kupak, a fenti műanyag sem teljesen fix, van amikor nem reagál az érintőkijelzője....... stb....

Van s2 s4mini és lumia750 a családban mind JOBB és MEGBÍZHATÓBB készülékek.

Ez a saját véleményem, tapasztalatom. Örülök, hogy neked nincs vele bajod és működik rendesen ez az égetni való hulladék ;]

De amúgy szeretem :DDD

[ Szerkesztve ]

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

• xtibi

tag

válasz bluemirage #31228 üzenetére

Az első időszak óta van meg a P. Nem értek mindenben egyet veled.
    Ez a telefon elszaródott a JB-s frissítéstől és a Sony nem vette a fáradtságot, hogy úgy vegye le a kezét a készülékről, hogy rendben hagyja itt. Ha azt is figyelembe veszem, hogy okostelefont és Iphone-t is alapvetően user-ek vesznek meg éppúgy, mint laptop-ot vagy ceruzahegyezőt. Ezek az emberek nem akarnak hack-elni, root-olni, újraépíteni, elvégezni a Sony fejlesztőinek a dolgát, akik sz*rtak rá. Ezekből az emberekből jobban megélnek a gyártók és nem azokból, akik a leggányabb szemétből is várat építenek. Az előbbi józan ésszel 1,5-2 évente telefont cserél, mert elfogyasztja, hisz ő a fogyasztó és nem biztos, hogy a fejlesztő akar lenni. Márpedig a vendéget, fogyasztót, vevőt ki kell szolgálni, különben elmegy máshova.

A Sony ezt nem tette meg és itt hagyott bizonyos szempontból egy szemetet. Nekem sosem bírta 1,5 napnál tovább, mert használtam. 4 nap? Béta telefon? A gyerekeknek játék, hogy tanulják meg használni. Töltögetik sűrűn. Nekik stabil bár olykor kevés a memória a frissítésekhez, folyton megtelik, s akkor takarítok, sd-re pakolok.

Szóval igaz, a telefon nem szemét, temérdek szuper tulajdonsága van. Nem igaz, hogy nem szemét, mert vannak bajai a gyárilag tiszta készüléknek.

Ez egy véget nem érő beszélgetés lehetne, nem fogom folytatni. :N

Az egyetlen változatlan az örökös változás

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés