Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehércápa
aktív tag
válasz mrlujoak #3947 üzenetére
Én tiszteletben tartom, hogy szerelmes vagy a Raybe! Saját tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor az ember lila ködben él, állandóan csak a kiszemeltre gondol, tökéletesnek látja szerelmét. Sőt hívogatná is naponta többször is, ha ez esetben ez nem egy telefon lenne... Milyen igazságtalan az élet,hogy pont egy telefont nem érdemes felhívni... Namindegy, bocsánat, elkalandoztam! Szóval a szerelem pszichológiájával tisztában vagyok, megértelek téged is, másokat is, akik nemes érzelmeket táplálnak a készülékük iránt! Azonban mi többiek látjuk ennek a te szerelmednek a rossz oldalát is! Biztos te is voltál már úgy, hogy egy barátod bemutatta a párját, akit addig csak elmesélésekből ismertél és csalódtál, magadban azt kérdezted: hogy lehet, hogy nem látja ezen a csajon, hogy ez egy színésznő!? (Nem akartam prostit írni) Na, 100 szónak is egy a vége , semmi rosszat nem írtam, csak azt, hogy lesz rajta mit javítani. Számtalan Sony fórumon soroják a hibákat, nem mondhatod, hogy ez nem igaz! Hogy te ezeket a hibákat elnézed, az a te dolgod, azonban ez továbbra sem a RAY RAJONGÓK fóruma, itt a hibák leíràsa legalább olyan fontos, mint a jó tulajdonságoké.
Látom te egy alapvetően jószívű ember vagy, hisz a gyártôt sem "oltogatod", kérlek tartsd tiszteletben az én véleményemet is.[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Hm, ez érdekes nekem ilyen gondom nem volt! Màs wifikkel nem tudod tesztelni? Pl nálunk van egy pláza, minden kávézóban van wifi, a mekiben is, szóval ott is tesztel em több wifin is, mindhez gond nélkül csatlakozott.
Syl! Már nem is azon megy a vita, hogy van-e hiba az Ics-ben, mert azt mindenki elismeri, hogy van! Hanem azon, hogy ezt miért írom le! Hát bocsánatot kérek...
[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
A kérdésed azthiszem én tehetném fel ugyanis nem nekem van bajom azzal, hogy nektek minden működik (kac-kac), hanem ti nem tudjátok elfogadni, ha valaki megemlít egy hibát! Akkor most következzen a te kérdésed: miért nem tudod elfogadni, hogy vannak emberek akiknél sok hiba jelentkezik? Ha egyszer gondom van vele, akkor hazudok?
[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Asszem összegezhetjük, hogy sokakat nem érdekel a fotozás, rengetegen videozni sem szoktak és olyan is van, aki a kis képernyő miatt nem szokott rajta netezni! Viszont aki szinte egyáltalán nem telefonál vele, kikapcsolja a 3G-t, wifit és navigációra sem használja annak remekül működik, egy feltöltéssel 4 napig is! Kérdés, hogy aki ide téved , az az ő véleményük alapján mennyire kap korrekt képet a telefonról...
-
Fehércápa
aktív tag
Szerintetek az aksi hiba, ha reggel 7-től este 9-re totál nullára merülök? Használom rendesen, napi pár email, 4-5 sms ês kb 10 db 1-2p es hívás, de nyilván, ha olykor hosszabb, akkor nem teszem le , hogy kiméljem az aksit Így este 9-re kikapcsolásig merült. Ez normális lehet vagy tovább kéne birnia? Azért kérdem mert ilyen terhelésről még nemigen olvastam itt... MRLUJOAK-on kívül mindenki válasza érdekel! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
válasz SkylineGTR76 #4235 üzenetére
Nem semmi, hogy mennyire megoszlanak a tapasztalatok aksi ügyben... te is szoktál emailezni is?
-
Fehércápa
aktív tag
válasz SkylineGTR76 #4239 üzenetére
Azért ezt nem árt hogy hozzátetted
-
Fehércápa
aktív tag
Biztos, hogy Ray-ed van? Távol álljon tőlem, hogy megkêrdőjelezzemaz írásaid, de nálad sosem fagy , sosem lassul be, sosem kell újraindítanod és 4 napig bírja az aksid és az Ics is egyedül nálad hibátlan. Nem fura ez neked? Nincs egy alma véletlenül azon a telefonon? Jól megnézted?
-
Fehércápa
aktív tag
Vicc...
Tökéletes a példád, nekem is a közelben lakó bácsika jutott eszembe, aki évente kétszer kimegy a skodájával a telekre, itthon meg naponta mossa, putyulgatja. Persze, hogy ő 20 év múlva is azt mondja majd,hogy a skoda a világ legjobb autója, hisz kb. ugyanannyit fogyaszt és ugyanolyan jó, mint új korában... Mindenki más alatt meg régesrég szétrohad addigra... Én azt mondom nem szélsőséges példákat kéne ide írogatni, hanem hogy normális használat mellett milyen a telefon. Őszintén kit érdekel,hogy ha valaki nem netezik, nem játszik, kikapcsolja a 3G-t ( nem Syl) , leveszi a képernyő fényt 10%-ra, éjszaka kikapcsolja vagy repcsi módba teszi és telefonálni is csak alig szokott, annak meddig bírja az aksija? Ahogy írtad, annak tényleg nem tudom minek az okostelefon, ha mellette táblagépezik. Speciel telefonálás téren sokkal szrabbak , lassabbak ezek,mint a régi telefonok...
Azt meg végképp nem értem,hogy miért kell megsértődni,ha valaki hibáról ír...de ez már lerágott csont. Úgylátszik vannak kiválasztottak akiknél soha semmi probléma nincs, ők ufok valószínüleg... -
Fehércápa
aktív tag
Ha mondjuk érdekelne egy kinézett autó fogyasztása, akkor szerinted kitől kapnál êrdemi információt? Attól aki évente kétszer kimegy vele a telekre vagy attól aki minden nap használja? Ráadásul hogy az autós példánál maradjunk itt a legtöbb embernek 7-8at fogyaszt, egyeseknek meg 2litert. Picit fura...
-
Fehércápa
aktív tag
válasz csibusz0314 #5541 üzenetére
1968-as hozzászólás. Bocs, nem tudom linkelni. Szerintem felejtsd el a Task killert, csak lassít. Pontosan azért amit írtál, minden újraindul!
[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
válasz lovas93 #5586 üzenetére
Érdekes, hogy nekem is max 1 napot bír, van, hogy még annyit sem, pedig tényleg alig van fent alkalmazás. Mások meg ugyanerről a telefonról azt írják 4 napig bírja nekik. Én a kettőt se tudom elképzelni, nem értem hogy lehet ekkora különbsêg. ICS-t simán frissitêssel tetted fel? Ha előtte Gb-nyomsz egy teljes visszaállítást, akkor elvileg gördülékenyebb lesz az Ics.
-
Fehércápa
aktív tag
Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy állandôan frissitêssel traktáljon a telefon? Baromira unom már, hogy minden nap ott van valami az értesítő sávban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest