Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz Atawallpa #6441 üzenetére
Nálam is sok proginál van import/export funkció, de azt egyenként kell eljátszani minden egyes proginál. Ennek és az alkalmazások egyenkénti újratelepítésének kiküszöbölésére én újabban a MyBackup Root-ot használom. Eddig egyszer csináltam egy teljes mentést/visszaállítást a telepített programokról és hibátlanul tette a dolgát.
fPApi: a MyBackup Rootot tudom ajánlani neked is.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomy86
addikt
válasz Atawallpa #6511 üzenetére
Ezt igazából nem neked írom, csak a témához kapcsolódik: A cwm fejlesztői megspórolhatnának egy adag felesleges kört az embernek, ha a cwm csak az 1. pont esetén írna md5 hibát és nem az összesnél. Mivel a többi nem az . Talán nekem is eszembe jutott volna a 3. pont a JJ rom esetén, ha nem egyfolytában md5 hibát ír a progi.
-
laci laci
addikt
válasz Atawallpa #6642 üzenetére
Köszönöm a választ.Már kb. 3 hete van.Az e-mail küldés képpel van gondom kicsit.Témát kerestem volna ami kicsit értelmes és más arculatot ad a telonak.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
matrixtm
csendes tag
válasz Atawallpa #6742 üzenetére
Ez eddig ok, csak nem műkődik
Ezért pakolgatom a romokat össze vissza a telóra hogy találjak egy olyat ahol ez szépen megy.
De majd kisérletezek
Ennél a romnál nálam az aku egész jó!
Tegnap délelött töltöttem és most vagyok 50%-on igaz estére a 3g-t lelőttem.
Kiváncsi vagyok hogyan bírja aktívabb használat után.
matrixtm
-
törölt tag
válasz Atawallpa #6836 üzenetére
Köszi a választ! Meg azoknak is köszi akiket megemlítettél a hsz-ben!
Akkor azt hiszem mindjárt rakom is fel.
Még egy (azaz 2 kérdés), gondolom a root az gari vesztéssel jár, vagy SUS és máris mintha módosítatlan lenne?
Flashtool a legújabb vagy amit belinkelt Lasy legyen?
Nagyon szépen köszi még egyszer![ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
válasz Atawallpa #6876 üzenetére
Ezek megvoltak csak ott akadok el amikor le kellett tölteni egy zip filet amiben van egy runme.bat file. Ezt elindítom. Viszont ott be legyen kapcsolva a teló vagy ne? Én bekapcsolt állapotban rádugtam, elindítottam majd kiírta, hogy valami mkd failed blablabla. Aztán milliószor újraindul. Ennyi. Nem tudom rootolni. Vagy nincsen mondjuk olyan főzött 4.0.4 ICS ROM amiben csak annyi a módosítás, hogy benne van a root?
-
benfolds
őstag
válasz Atawallpa #6875 üzenetére
valamiért azt hittem, hogy sima, kigyomlált, javított 4.0.4-ed van.
lehet, hogy hülyeség, de azon gondolkodom, hogy ha csinálok egy mentést a beállításaimról, appjaimról titaniummal, majd factory reset után a gyári 4.0.4.-et újrarakom egy gyorsabb működés reményében, és utána fogom, aztán mindent ugyanúgy visszateszek titaniummal, akkor pont nem érem el a célomat. nem okozna problémát mindent újra beállítgatni, csakhogy van egy csomó app, amit már csak újabb verzióban tudnék letölteni, amik nem hoznak újdonságot, csak felesleges csicsát és lassabb, instabilabb működést (lásd legutóbbi viber frissítés). vagy hülyeség azt feltételezni, hogy a titaniummal visszapakolt beállítások, appok ugyanazt a lassú rendszert varázsolják vissza a telefonomra, amitől meg akarok szabadulni? ha nem hülyeség, akkor esetleg az megoldható, hogy az appok korábbi verzióját töltsem le a marketből (vagy máshonnét)?
[ Szerkesztve ]
-
mvkly
senior tag
-
tomy86
addikt
válasz Atawallpa #6976 üzenetére
Unokahugom laptopjät hasznälom es azon nemet billentyüzet van. Ennek oka, hogy egy hete Münchenben vagyok csak idönkent ötletszerüen elered az esö az utobbi napokban es el kell ütni valamivel az idöt. Gondoltam irok egy-ket hasznos es haszontalan dolgot a kedvenc forumokba.
-
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Atawallpa #7042 üzenetére
Dehogy kötekedés! Főleg tőled nem
Elmondod, hogy miért? Mint írtam én gyári 4.0.3-ról indultam. Miben szenvedek hátrányt így?
Szerk: ezeket nem lehet CWM-ből frissíteni? Vagy ha az újabbakat akarom, akkor vissza kell mennem a gyári rom-ra, ott frissíteni 4.0.4-re, azt rootolni, CWM-et felrakni és visszarestorézni a mentésemet?
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
ruskop
senior tag
válasz Atawallpa #7042 üzenetére
Tehát akkor a felrakása ezeknek a Romoknak az, hogy:
- Felteszem a gyári 4.0.4-et
- Rootolom és CWM-et teszek fel kernel cserélgetéssel
- Bemásolom a cwm backup-ba a MIUI vagy JJ Hybrid firmware "részletet"
- Cwm-ben csinálok egy full-full resetet
- Majd Cwm-ből csinálok egy backup helyreállítást.
Azt hiszem ennyi. Nekem ez jött le. Remélem így is van? -
Askformore
senior tag
válasz Atawallpa #7054 üzenetére
Tudom, hogy volt már rólva szó 150 oldalla visszább, de aki tájékozott ebbena témában az legyen kedves leírni, hogy született-e valamilyen megoldás az időről időre felvillanó képernyő problémájára, mert ma nálam is jelenkezett.. Live Wallpapereket próbálgattam, és mostmár néha-néha felvillan magától.. Letöröltem mindet amit letöltöttem, hátha az okozza, de még mindig nem jó!
-
válasz Atawallpa #7052 üzenetére
Köszi.
Akkor ez azt jelenti, hogy ha én hegeszteni szeretnék magamnak egy ROM-ot (nem akarok, csak a példa kedvéért), csak simán beregisztrálok a Sony-hoz mint fejlesztő, megkapok minden vackot és már pakolhatom is össze?(#7054) Atawallpa
A MIUI-t ugyanúgy kell felrakni mint a JJ-t. CWM-ből restore. A MIUI is rootolt, sőt busybox is van benne. Meg egy csomó hasznos cucc.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz Atawallpa #7058 üzenetére
Nyilván nem egy Hello World, tudom Arra akartam célozni, hogy az ember mindent megkap (forráskódot, drivereket), csak dolgozni kell rajta. Mintha egy Linux disztribúciót pakolna össze. Nem kell reverse engineering-elni, meg hekkelni.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
ruskop
senior tag
válasz Atawallpa #7054 üzenetére
A JJ-t és a MIUI-t alapból rootolt, cwm-el ellátott ICS-re lehet feltenni. Akkor ezek szerint ha felteszem a JJ-t vagy MIUI-t akkor a cwm elveszik? Nem próbáltam ki de szerintem nem. Ha igen akkor muszáj feltenni a cwm-et? Nélküle nem működik a főzött ROM? (Egyébként ha vissza kell tenni akkor ugyanúgy kernelcsere, root, cwm, majd vissza kerneles megoldással vagy elég csak a cwm-et felinstallálni?)
Más: A MIUI-nál van a 2.6.29 illetve a 2.7.13. Melyiket érdemes kipróbálni?
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Atawallpa #7060 üzenetére
Az UOT kitchent tudom ajänlani en is. Koräbban ott ällitottam össze a gyäri ICS-hez szäzalekos akksi kijelzest. Az összeällitäs es a ket fäjl (framework-res es systemUI.apk) feltöltese utän öt perc alatt elkeszült a modositott, recoveryböl telepithetö zip fäjl. Azt nem tudom, hogy minden funkcio müködik-e ICS eseten.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera