Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaman
tag
válasz deakferenc75 #2774 üzenetére
Én már újonnan 2.3.4-el kaptam (fekete T-s), fagyás még nem volt a 2 hét alatt, pedig én is sokat "birizgáltam". A sebessége abszolút jó, lazán veri az Ideos Slim tabletemét. (De ezt el is vártam tőle). Ami negatívumot tapasztaltam, az kb. fél óra navi után eléggé meleged akksi. (Persze nem tudom ez az előző szofttal is volt-e). Akku nálam másfél napot bír, pedig piszkálgatom rendesen Villogás nálam enyhén észrevehető, de nem zavaró számomra. Ennyit tudok segíteni, most jöhet, aki 2.3.3-ról frissített.
-
Bailey
senior tag
válasz deakferenc75 #2774 üzenetére
Én frissítettem, és utána nem volt vele különösebb gond. A villogás is javult utána. Lefagyás, reboot nem volt.
Viszont ma másodszor játszotta el hogy miután lecsatlakoztattam a pc-ről a minit, a programikonok egy része eltűnt mind az öt home screenről. Ezek mind a kártyára vannak telepítve, de volt olyan kártyán lévő app. aminek megmaradt az ikonja. Kicsit idegesít hogy újra kell rakosgatni őket. Azt hiszem ideje kipróbálni valami más launchert. Kár, mert nekem tetszik a gyári is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest