Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Valaki nem tudja, hogy a DELL-nek melyik billentyuzete az, ami nem slim, de a burkolat ugy megy korbe, ahogy a billentyuzetek
Regebben USB Entry Keyboard neven futott, magyar kiosztassal is letezik, ha jol emlekszem 5-6k-ert vesztegettek par eve.
En nem szeretem, mert tul kemeny es hangos.Tevedtem, az angol 5+fa, magyar csak 3.5+fa.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
JanR
addikt
Nagyon tetszik az a billentyuzet, nekem pont aktualis cserelnem a 4 eves logitech-emet.
Bar inkabb maradnek a logitech marka mellett.
Valaki nem tudja, hogy a DELL-nek melyik billentyuzete az, ami nem slim, de a burkolat ugy megy korbe, ahogy a billentyuzetek, szoval nem szokvanyos teglalap alakja van, hanem a korvonalat a billentyuk hatarozzak meg -
nyunyu
félisten
válasz Reinhardt #43 üzenetére
Gondolom ugyanabban a ferdeszemu froccsonto uzemben keszul mind.
Eredeti dizajnereket meg a Logitech meg Microsoft kornyeken kell keresni.
Legalabbis a forma nagy resze kikopott MX5xx/700/900/G5/G500,
Orra mondjuk nincs annyira lekerekitve, atlagoltak egy MX500-at meg az ezereves MouseMan+-t vagy IntelliMouse 3.0-t.Oldalainak a keretezett pottyos gumi berakasat meg az MX Revorol lestek. (maga a pottyos gumi nem uj, MouseMan'97/+/Wheel ota letezik, csak nem volt sima muanyag szegely korbe.)
Henger formaju gorgo meg az ujabb, lendkerekes Logitecheket idezi.
Oldalso gombokat is lattam mar valahol...
Piros/fekete osszeallitas alapjan nem lennek meglepve, ha a Delux fantazianeven "utangyartott" MX700-at elkoveto uzem allna mogottuk.
Azert ez sem gyenge:
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Reinhardt
őstag
Engem érdekelne, hogy eredetileg kié az egér:
Cyber Snipa Stinger (az enyém ilyen)
Prestigo PJ-MSL3W ugye
Gigabyte GM-M6880
TRUST GM-4800Gondolom a Trust-é az alap.
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Meg se próbálj ilyen gumis szutykot venni...
Szó szerint használhatatlan, ezt tapasztalatból mondom...mert nekem volt ilyen.
Mondjuk valóban vízálló, de magát a valós funkcióját, amit el kéne látnia, arra teljesen alkalmatlan.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
JanFe
aktív tag
Jo tesztet irtal. Hasznald egeszseggel
"There is nothing permanent except change"
-
Puma K
nagyúr
Elég jó kis billentyűzet. Jómagam is szemet vetettem már rá, jelenleg egy Genius Slimstar 100-at nyüstölök minimum 4 éve. Idegbetegeknek tökéletes csak ajánlani tudom. Jómagam mikor ideg állapotba kerülök ( ) akkor ököllel csapkodom és olyankor az asztalon lévő dolgok csak úgy ugrálnak. A magasító kis lábai már az első csapkodás alatt kitörtek de vissza tudtam rakni egy kis cellux segítségével. 3 évig ki is bírták de most már teljesen letört a kis pöckük amik bele mennek a billentyűzet hátuljába. Ezen a billentyűzeten tanultam meg úgy igazán gyorsan írni ha nem is 10 ujjal, de azért szépen ráteszem a kezemet és gyépelek mint állat (msn skill powa) a mostanit csak azért akarnám lecserélni mert olyan kedvem van. Félek egy kicsit ettől a 220-tól mert nem biztos, hogy olyan strapa bíró lesz mint ez a mostani. Max 2 bill lesz az asztalomon az egyiket csapkodom a másikat meg rendeltetés szerűen használom
Amúgy meg ezek a "számítógép asztalok" tiszta nevetségesek amik a Fikába akarom mondani Kikába meg a többi szutyok helyen árulnak. Azok is kaptak volna egy kis csapkodást ahogy szoktam akkor már rég szét estek volna... ezért használom a régi alapon 6 személyes (de 12 személyre bővíthető) sima ebédlőasztalt gépasztalnak mert ennek legalább rendes vaskos lábai vannak és vastag teteje... és még rendesen el is lehet rajta férni...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
total90
veterán
válasz 8nemesis8 #32 üzenetére
Az előző billentyűzetem nekem is döntött volt és picit ez is az, de nem bántam volna ha vannak lábai is. Mindemellett így, ennyi idő után is kezdem megszokni.
(#33) TheDragon007
Köszi szépen Kipróbáltam és működik ennél is. Igazából viszont ugyanazokat a beállításokat kapta, mint amit alapból tud: böngészőben oda/vissza lapozás, képnézegetésnél oda/vissza lapozás. Azért jó tudni, hogy más is beállítható
(#34) buherka
Igazán nincs mit, nem tartott semeddig sem lemérni
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
TheDragon007
senior tag
Az egerek oldalsó gombjait be lehet lőni egy ingyenes X-mouse Button Control progival, legalábbis nekem eddig mind vezetékes, mind vezetéknélküli egereknél bejött.
Egyébként a billentyűzet tetszik, de ma már nem vennék csillogósat szerintem. Az egér meg nekem túl fiatalos
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
8nemesis8
veterán
Jó kis bill, de tényleg kár, hogy nem kapott lábat. Sokkal kényelmesebb úgy gépelni, vagyis én csak úgy használom a billentyűzetet és még notebookomat is megemelem, mert sokkal kényelmesebb.
-
total90
veterán
Köszi
(#25) Samus
AZ egér görgője nem funkciónál oldalra és a 2 oldalsó gomb sem állítható egyelőre... de áprilistól elérhető lesz rá szoftver, amivel már testre szabható A vevőegység pici, kb. másfél, 2 centi és kb. fél cm vastag.
buherka
46 cm hosszú, most mértem le...
-
buherka
addikt
válasz shadeofme #27 üzenetére
Hja...és még 3 év gari is van rá.
Nekem is tetszik ez a bill, mert kéne egyet mostanában vennem...csak attól félek, hogy baromi hosszú és nem fér el az egerem mellette.
Nem kicsit van megnyújtva...mint a rétestészta.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
rstmn
újonc
Én ilyen egeret vettem csak nekem ez GIGABYTE márkájú de amugy ugyanez az elrendezés alul gigabyte gm 7700 ha megnézed...
kurvákvagytok
-
őstag
Nagyon hasonlít a Apple Alu kb-omra, amit egyébként Winhez használok. Rengeteg jó minőségű billentyűzet volt eddig a kezem alatt, de eddig messze ez a legjobb. Bárkinek merem ajánlani. 10 újjal gépelek rajta a minimális billentyű mozgás miatt rendkívül gyorsan és pontosan lehet vele szöveget bevinni. Egy év után is ugyan olyan halk és kényelmes mint új korában. Mellesleg 6k ért jutott hozzá egy Apple kereskedésben, mert svájci kiosztású, ami billentyűket feliratozásától eltekintve megegyezik a magyar kiosztással.
Mindenesetre az ajánló hatására lehet benevezek egy i220-ra, egy korábbi Logoutos ajánló olvasását követően vettem egy Giga M7700-ast fehérben, amivel szintén nagyrészt meg vagyok elégedve.
-
Thome
veterán
Én dettó így jártam egy Saitek gamepaddal, mint te ezzel az olcsó billentyűzettel. Valami 5 euróért dobálták hozzám németországban. Hazajöttem, hoztam magammal 1-2 darabot ( ), és konstatáltam magammal, hogy itthon biza 4-5 körül nem volt olcsóbban kapható.
-
Tetszetős. De egy kérdés: a görgő jobbra-balra is dönthető? Illetve a két oldalsó gomb szabadon konfigurálható? Vevőegység mekkora? Bocsi a hülye kérdésekért, de csak átfutottam a leírást, alaposan még nem olvastam el.
Köszi.'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
murphy27
tag
A billentyűzet nekem pont ugyanilyen, csak Chicony márkanév alatt fut.
[link][ Szerkesztve ]
"A papírsárkány is a széllel szemben emelkedik a magasba."
-
EczkE
veterán
Jó cuccnak tűnnek, tetszis mindkettő külseje. Bejön hogy a bill lapos.
És egér is nagyon impozáns.
Grat az íráshoz!Asszem mindenféleképpen!
-
shadeofme
tag
Tetszetős billentyűzet és ha most nem lenne min gépeljek, el is gondolkodnék egy ilyenen.
10 Euro meg bagó volt érte. Angol földön is 13.22 font (~4k HUF), ami kb. annyi, mint otthon.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Lenry
félisten
az erősen világító billentyűLED-re én azt a megoldást találtam ki, hogy átszíneztem fekete alkoholos filccel. így is látszik, hogy világít, de már sokkal gyengébben
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
patakidr
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
n. 2910 a nagyker ára, legalább is az én árlistámon.
Az nagyságrendileg 10 Eur. -
tibz03
őstag
A Genius billentyűzetek nagyon jók. Olcsók és emellett igen jó minőségűek. Nekem egy SlimStar 220-am van, és nagyon elégedett vagyok vele. Rövid úton járó, "puha" billentyűk, - szerintem - igényes kinézet és minőség, vízállóság, mindez 3-4k-ért.
-
aero.
veterán
Uhh, ez a billentyűzet nagyon tetszik nekem. Kár a fényes borításért, bár simával annyira jól nem nézne ki.
-
total90
veterán
Azon kívül, hogy 2 perc alatt az összes pöszmetet összegyűjti a szobában és minden ujjlenyomat meglátszik rajta egészen tutteros Egyébként nem zavaró a csillogás, sőt nekem direkt tetszik is...
Zanik
Aki figyel a részletekre is Igen az, én is meg vagyok elégedve vele.
gamerkiller
Upsz, mindjárt javítom... köszi, hogy jeleztél.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
gamerkiller
senior tag
elérhetőek a multimédia billnetyűk.
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Zanik
addikt
Jól látom, az ott egy HS-05A Genius fejhallgató?! Nekem is olyan van. Jó kis cucc!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
félisten
Nagyon szimpatikus a kis bill.
Nekem egyedül a csillogó felület miatt nem lenne jó választás."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Mr.Csizmás
titán
az egér az tetszik am. nekem is kellene már egy új, de vezetékes....
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
total90
veterán
válasz kételkedem #6 üzenetére
Köszi, javítva
F_Zolee
Jaaa Azt hittem neked is vezeték nélküli van. Egyébként az M770 a tiédnek a vezeték nélküli verziója, ha jól tudom. Minden esetre pofás darab
rizso
Köszi Sztem 10k-ért már vannak egészen használható vezeték nélküli egerek, amikkel azért játszani is lehet Persze arra jobb a vezetékes
-
rizso
addikt
Grat az új cuccokhoz! Az egér egészen pofás Van olyan vezeték nélküli egér, ami 5-10k között mozog, és egész jól lehet vele fps-ekkel játszani? Tudom, játszani vezetékessel kell, de mégis Most egy X7-750BF van amúgy...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kételkedem
addikt
Egy pici elírás:
Aztán észrevette, hogy az egyik saránálHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
total90
veterán
M7700-as van neked? Én is azt akartam, csak amikor meglett a kessem rá, akkor már csak fekete/rózsaszínben volt Feketében vagy fehérben szerettem volna, de az nem volt és azt mondták, hogy nem is lesz. Hát, így lett ez a Prestigio, ami külsőre is jobban tetszik nekem.
-
total90
veterán
A képek alapján egyébként nekem kisebbnek tűt. Akinek kis billentyűzet kell, azoknak valóban nem ez a legjobb választás.
Mr.Csizmás
Itt épp akciósan volt ennyi, de ennek a nagy tesója 17€ normál áron, tehát biztosan olcsóbb lenne ez attól... Egyébként nem értem miért annyival drágább ott, pedig nem szokott nagy árkülönbség lenni. Pl. én ott vettem a tápom, mert olcsóbb volt mint itt.
-
F_Zolee
veterán
Úgy látszik kezdi sok gyártó átvenni ezt az egérformát. Nekem ilyen van csak Gigabyte márkába. Ja és full fekete.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
rákerestem az i220-ra. hát mo.-n álom lenne a ~10 eur ár. a legolcsóbb az ~5000 huf volt, ami ~20 eur....
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
pitty77
csendes tag
nem néz ki rosszul az genius bill. nekem sajnos kompakt méretű logitechet kellett vennem, mert pici az asztal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest