Hirdetés

2022. július 7., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Padre81


Padre81
csendes tag

Ma reggel szerettem volna kipróbálni Gamepass-on, de sajnos le sem lehet indítani. Hátha lesz patch hamarosan, de elég kiábrándító.

(#2) GreatL


GreatL
senior tag

Gamepasson fogom én is nyomni. Csak az előző rész hangulatát tudja hozni. Ebben az egyféle játékkészítésben nagyon jók, de ez kb. ennyi.

Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro

(#3) macilaci78


macilaci78
veterán

a Kraken hadműveletet és ezzel együtt a nácik győzelmét megakadályozzuk - szíp mádzsár anyanyelvünk... ;]

Kíváncsi vagyok rá, a single player érdekel első sorban, de ellenséges snipernek beállni változat is felkeltette az lrdeklődésem. ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#4) Speedy007 válasza Padre81 (#1) üzenetére


Speedy007
senior tag

kösz hogy említetted én meg majdnem megvettem 23k a legolcsóbb helyen a deluxe edition

(#5) GreatL válasza Padre81 (#1) üzenetére


GreatL
senior tag

Lótúrót nem ér... nem fut. Hogy az istenben van tesztelve a gamepass? Másban is szokott bug lenni, azokat inkább törlöm. Lehet ennek is kell majd egy kis idő.

Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro

(#6) sanko7777 válasza GreatL (#5) üzenetére


sanko7777
csendes tag

Hozz létre egy asztali parancsikont kattints jobb gombbal, és futtasd rendszergazdaként, jó játékot.

(#7) GreatL válasza sanko7777 (#6) üzenetére


GreatL
senior tag

Köszi szépen. Időközben én is elolvastam már... nevetséges hogy így kell indítani.

Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro

(#8) k-adi


k-adi
veterán

várható volt hogy sok pontot fog kapni, jónak néz ki valóban

a pvp-s módra kíváncsi vagyok

(#9) Speedy007 válasza k-adi (#8) üzenetére


Speedy007
senior tag

inkább a 4 felturbózott verziójának lehet tekintetni bár van egy bár érdekesség benne.Bug?

(#10) NKing


NKing
tag

A korábbi részek nagy rajongójaként kifejezetten vártam már ezt a részt. A Steam verzió simán indult, semmi gond nincs vele, egyelőre falba beleanimált takedown-on kívül buggal se találkoztam. Grafikailag azért jelentősen felhúzták, a gépigénye jóval magasabb, mint a 4-nek. Egyelőre csak a single-t kezdtem el, sok helyen változott a játékmechanika - valóságosabb lett (mozgás, járművek elleni harc - ez nagy +pont, lopakodás, stb.), ezzel együtt pedig nyilván nehezebb is kicsit a játék. A workbenches fegyvermódosítást szerintem itt fölös volt koppintani, ahogy a focus módot is (kb. wallhack, amikor "kifigyeled" az ellenfeleket a falon át is a hangjuk alapján). Kíváncsi leszek a játék későbbi részében mi jön ki ebből, mennyire lesz kiforrott így ennyi módosítással az egész.

Eddig hiányosságnak csak a továbbra is botrányos szinkron alakításokat tudnám megjelölni, sokszor túljátszott és a beszéd nagyon messze áll az animált mimikától is, amit nem tudok mire vélni - sajnos ez a széria visszatérő hiányossága. Apróság lehet, de szerintem a beleélést nagyon rontja a rengeteg indikátor a képernyőn, amihez most már hozzájött az is, hogy rejtőzködésnél a főhős fehér kontúrt is kap - ez szerintem totál felesleges és kikapcsolni se lehet (remélem csak egyelőre...). Ettől függetlenül szerintem jól hozza a korábbiakat, akinek azok bejöttek, ez is tuti tetszeni fog.

(#11) GreatL


GreatL
senior tag

Az Assassins Creedet koppintja ezekkel a hülye fűben kontúrozásokkal. A pályák idétlenül kicsik és szűkek, még közepes fokozaton is folyamatos elintézéssel lehet haladni, a puskák nem is kellenek. A grafika enyhén ocsmány, amin még FSR-rel lehet rontani.

[ Szerkesztve ]

Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro

(#12) Padre81 válasza sanko7777 (#6) üzenetére


Padre81
csendes tag

Ezt a megoldást én is megtaláltam. Elindult, feltelepítette az Easy AntiCheat nevű cuccot, aztán elszállt egy másik, már játékspecifikus semmitmondó hibaüzenettel.

(#13) p a s s e r válasza Padre81 (#1) üzenetére


p a s s e r
senior tag

leszedtem, visszaraktam és elindult....
előretelepített gamepass-es példány volt, amelyik nem működött...

beszéljünk másról! filmekről, képekről... semmit a lényegről, csak jelenségekről...

(#14) CriticalHit


CriticalHit
őstag

A nevetségesen gyenge Mesterséges Intelligencia nevetségesen gyenge játékká minősíti. Miért kell egy taktikai játék legfontosabb elemét minden alkalommal elcseszni, amikor már az 1988-as Unreal, az első Half Life, a SWAT sorozat, a Tom Clancy's Rainbow Six 3 programozói is képesek voltak brutálisan okosan viselkedő ellenség programozására?

"Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc."

(#15) contaxg válasza CriticalHit (#14) üzenetére


contaxg
veterán

Aki egy kicsit jobban belemerül ebbe a játékba online játssza élő ellenfelekkel- Onnan senkit nem érdekel a mesterséges intelligencia. A játék fényévekkel nehezebb lesz. A kezdők csak kapkodják a fejüket, hogy mi történik. Pár ezer óra 4-es tapasztalattal mondom ezt.

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#16) sanko7777 válasza Padre81 (#12) üzenetére


sanko7777
csendes tag

Az első pályát így végigjátszottam,de tényleg gáz hogy így kellett elindítani.Letöröltem most rakom vissza passer fórumtárs tapasztalata alapján. Nekem is előretelepített gamepass-es volt.

(#17) Indiant válasza sanko7777 (#6) üzenetére


Indiant
addikt

Felraktam, parancsikon, futott. 2 napig játszottam, majd 2 nap pihenő után többet nem indul el. Semmi hiba. (xbox app nem ír frissítést, nem is keres, nem ellenőriz) Ilyenkor mi a teendő? (W11)

[ Szerkesztve ]

(#18) sanko7777 válasza Indiant (#17) üzenetére


sanko7777
csendes tag

Passz, nekem miután újra feltelepítettem hibátlanul működik! Win 10.Esetleg rendszergazdaként indítás driver frissítés, vagy még kellene nézni hogy nem e a defender fogja meg.

(#19) Indiant válasza sanko7777 (#18) üzenetére


Indiant
addikt

Jó neked. Én most raknám újra, de 50%-nál megint hibát dobott és utána 4%-ról folytatja...

(#20) Indiant válasza Indiant (#19) üzenetére


Indiant
addikt

Ez kuka. 50% megint 0x8007139F majd megoldás után megint 4%.... hát töltögessen 90GB-ot aki akar.... jól elb....ták a pc-s játéklehetőségeket. (W10) Csinálok helyet az xbox-ra... :W

(#21) Speedy007


Speedy007
senior tag

Nagyon ergya egy játék az biztos.. 4-t több időmbe tellet kijátszani ezt meg nem egész egy hét alatt a történet részét dlc nélkül ki játszottam..de ilyen bugok hogy az ai-k eltűnnek a fán átlőnek de én az üvegen nem bírok átlőni.. Nagyon egy össze csapot játék lett én szerintem

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.