Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Sanyi
csendes tag
Kerio Personal Firewallt ajánlok. Nem eszik sokat, és nagyon jók az eredményei.
-
Kobaljov
senior tag
friss bukási adatok: [link]
-
Pompi
nagyúr
Ezt a remekművet is levettem a címoldalról.
-
Kobaljov
senior tag
Csatlakozom, ha a helyesírástól el is tekintünk (senki nincs a környezetedben aki ki tudná javítani mielőtt nyilvánossá tennéd?), akkor is édeskevés, részletes tesztadatok, források, stb. Az ilyen ''heti egyszer lefut a gépen'' meg egyszerű beállítás kérdése, nem egy komoly tényező (stb.) Szóval vagy komolyabban neki kéne állni, hogy rendes méretű írás legyen, vagy inkább a korábbról már létező fórumokba érdemes beírni.
-
Simaa
csendes tag
Most jó bocsi.... épp zenét hallgatam mint most és ékezetes betűvel írtam
most már jo ! hála
-
Én is abban a reményben nyitottam meg a linket, hogy hudejó, lessz 1 kis vírusirtós teszt.. De így még fúrumtémának is soványka...
Amúgy én is kaspersky párti vagyok, a nod-dal voltak gondjaim (vírusnak nézett olyan dolgokat, amik nem voltak vírusok, ill átengedett olyasmikat, amiket nem kellett volna) -
Jajj ember! Ha ennyire rossz a helyesírásod, vagy ennyire nem érdekel, akkor inkább ne írj a főcímlapra.
[Szerkesztve] -
mintha azt olvastam volna valahol, hogy pont az volt a baja, hogy az a nagyonrégi DOSos fájl nem is volt vírusos, a nod meg mégis riasztott/letörölte/stb
mellesleg az írásod kicsit összeh*nytnak tűnik, ha meg nem haragszol, azt tudtuk meg belőle, hogy neked kb máfél óra egy víruskeresés, hogy mennyi hdd-t ellenőriz ennyi idő alatt milyen gép, azt nem, meg még azt is megtudtuk, hogy ha utána akarunk olvasni a témának, akkor ne a két hibás linkeden kezdjük, hanem google
osztályzat: 1
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Synology NAS
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest