Hirdetés

2024. február 29., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) icemad


icemad
nagyúr

Jó kis megemlékezés. Nekem soha nem volt ilyen gépem, csak az elődje. Én azt is szerettem nagyon. Szerintem egy dolog maradt ki a bejegyzésből. A mobilos játékok hihetetlen előretörése. Erre a Sony sem készült.

(#2) GreatL


GreatL
őstag

Jó volt ez egykoron. Pont most raktam rá egy xbox kontrollerre egy tartót amivel a mobiltelefon kis játékkonzollá válik.

Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro

(#3) Shepard válasza icemad (#1) üzenetére


Shepard
tag

Örülök, hogy tetszett. Igen, a mobilok térnyeréséről nem írtam, pedig a Sony is próbálta ezzel (is) magyarázni a sikertelenséget. Én lemaradtam mobil fronton, de úgy tudom elég szegényes a kínálat és túl sok a pay to win, illetve mondhatni egyszerű játék mobilokon, amik a komolyabb Vita-s címeknek a nyomába sem érnek. Javítsatok ki ha tévedek, én ezért nem vettem bele ezt a témát az összefoglalóba.

(#4) icemad válasza Shepard (#3) üzenetére


icemad
nagyúr

A főbb okok azok voltak, amiket te is írtál. A Vita-s címekkel a legtöbb mobilos játék nem veheti fel a versenyt, ez tény. De az is tény, hogy rengeteg ember feleslegesnek tartotta a kézi konzolt is, ha a buszon /vonaton pár perces játékra jó volt a mobil is. Minek vinne 2 eszközt? Ha meg otthon van, akkor ott a rendes konzol. Én is a mobil játékok miatt nem vettem ilyen gépet, pár percet azokkal is ellehet lenni.
Ha meg az ember keres is, akkor bőven talál jó játékot is mobilra. (komolyabb műfajokban is, mint pl rpg, vagy űrhajós open world játék.)

(#5) Wlac


Wlac
Ármester

Pont nem rég gondolkodtam azon, hogy ismét (harmadjára) be kellene szereznem egy Slimet, mert van még pár játék, amiben meg szeretném szerezni a platinát, de alig találni már használt példányokat.

Amit én igazán hiányoltam, azok az open world játékok. Vártam, hogy megkapjuk a rendes GTA átiratokat, ha már mobilon elérhetőek, és ne csak a két Stories PSP-s változatával lehessen játszani. De akár egy Oblivionnal is nagyon sokáig el lett volna az ember. Tudom, hogy keleti játékokból elég jó volt a felhozatal, de azok annyira nem jönnek be.

Csúfos volt a Vita élete, de simán beneveznék az utódjára (bízva abban, hogy a Sony nem követi el az írásban is említett szarvas hibákat).

"Locking the vault door now. Goodbye."

(#6) Shepard


Shepard
tag

Ha esetleg valaki kedvet kap hiányzó online trófeák gyűjtéséhez, szóljon bátran (privátban egyeztethetünk). Ha még vannak online szerverek, nekem is volna mit pótolni, Killzone, NFS és Soul Sacrifice terén..

Wlac: hát igen, a használt piac sem pörög túlzottan már.

[ Szerkesztve ]

(#7) Wlac válasza Shepard (#6) üzenetére


Wlac
Ármester

A Killzone szerencsére offline is platinázható, elég megvenni egy kiegészítőt hozzá, ami botokat rak a multiba.

"Locking the vault door now. Goodbye."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.