- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zicokuka
senior tag
Anno még 925 Phenomot 3,8-ig lehetett rángatni,sztem 4Ghz-t menne persze normális hűtéssel.Kihajcsae a tapasztalatok alapján még mindig jobb a cpu limit.
-
Dr. Romano
veterán
Az egész kulcsa a szellőzés. Ha az szar akkor nagy gyártók cuccai is ugyanúgy megpusztulnak (ismételten tapasztalat...)
Lényeg amiket rendeltem már több mint két évesek és a mai napig mennek a gari meg ilyen "gadgeteknél" soha nem érdekelt, pont ezért (de inkább az ár miatt) vásárolom ezeket mindig ebayről meg az aprórólEzekkel a kamu driveokkal nem volt gondom csak tudni kell őket megfelelően formázni, ha a nem létező területtel együtt használod akkor persze megbízhatatlan, de ha kiszűröd a működő területeket és csak arra hozol létre partíciót, akkor minden rendben, hurcibálós cuccnak teljesen oké, 4k tempója azonban csöcs, szóval ready boostnak és egyéb gyorsításra nem igazán ajánlott
-
Redneck
nagyúr
válasz
Dr. Romano #9 üzenetére
Gyors és sok RAM kell.
Kevés semmiképp.
Nem az a baj hogy kínai, hanem noname kínai, borda nélkül. Az ilyenekben nem bízom, ki tudja hogy gyártották, milyen forrasztásai vannak. Inkább apróról használt x év garival.Ilyen olcsó gagyi, pendrive-val csak olyannal találkoztam ami elég megbízhatatlan volt.
-
Dr. Romano
veterán
Nem ajánlanám ezeket ha itthon nem teljesítene itthon ezekből a csineze ramokból két gépben is 8 dzsigabájt.
Nyilván nem egy időzítés bajnok, de inkább legyen több ram, mint gyors de kevés (főleg ilyen árban)
Szóval:
Tapasztalat vs előítélet 1:0Az 1TB-os penyókkal mi a gond? Nekem van/volt itthon 3db, mind ingyen volt (refund) és használható belőlük ~11GB Ennyit bőven megérnek
Az egyiket anno még el is küldtem ingyen Hard Disk Sentinel srácnak hogy analizálja a dolgokat, cserébe kaptam tőle 5 gépes aktiválós kódcsomagot, nagyon jófej a gyerek
-
Redneck
nagyúr
válasz
Dr. Romano #7 üzenetére
Full noname csájníz RAM, még az időzítést sem voltak képesek ráírni. Olcsó húsnak híg a leve. Lehet annyira megbízható mint a pár dolláros terrás pendriveok.
-
PC-rev-RM
tag
Milyen alaplapod van?
-
Redneck
nagyúr
Használd egészséggel, jó játékot!
Pár tanács:
Ha van normális lap, táp és hűtő, húzni érdemes a Phenomot, sajnos még úgy is fog benne hagyni.
Tudom hogy fontos az ár, de érdemesebb nem a legolcsóbbat, hanem a megbízható eladót/üzletet keresni.
A memóriabővítés nagyon esedékes, nézz szét aprón, van sok garanciális, használt. -
pet007
aktív tag
Ramot ebayrol olcson lehet rendelni, azok amik csak amdhez jok meg meg olcsobbak. Erdemes lenne valami jobb cpu hutot is beszerezned, mert ahogy elottem is irtak 955 igenyli az oc-t. Amugy grat a karihoz, sok oranyi gamelest hozza!
-
Tamás88
őstag
Én is másfél éve váltottam HD5670-ről R7 360-ra, de egyelőre meg vagyok elégedve, bár látszik, hogy néha már nagyobb cpu kellene (A10-5800K).
-
távcsőves
senior tag
Szia!
Ezen az órajelen (3.2ghz) a jó kis Phenom nem hajtja ki a vga-d teljesen. (Azért is mondod nagyon halknak. FullHD felbontáson egy DX12 renderes The Division játék egy I7 gépben, és mindjárt megjönne a hangja gyári állapotában.
) Tapasztalatból mondom, 3.2Ghz-n a Phenom II. egy HD7770-ben is hagy bőven a minimum FPS-t nézve FullHD felbontáson. Átlagosan is benne marad kb 5 FPS egy Ivy Bridge I5-höz képest. (I5 3470 pontosabban) Amúgy grat az új vga-hoz, arról amiről váltottál, űrhajó szint kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest