Hirdetés
Aktív témák
-
Zedroxine
tag
Tervezem hogy veszek 1 Wave-t, eddíg a legolcsóbb független 86K-ért láttam.
Kérdésem a következő hol és mennyiért tudnék olcsóbban? És hogy működik ez az application telepítéses dolog? Nem nagyon értem, sosem volt okostelóm.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Kérdés: Hogyan áll a Wave bővíthetőség szempontjából, értem én itt a témákat, appz-okat, és egyéb finomságokat.
Soha nem volt még okostelóm.
Mi a véleményetek a zenéről? hogyan szól, gyári füles milyen? Mert ahogy itt olvasgattam lehet pár hónapon belül új fülest kell vegyek:S
Igaz a teló még nincs meg Már alíg várom az augusztusi fizut.
Szóval pro és kontra vélemények?PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Újabb lehet hogy hülye kérdés.
Mik azok a "szolgáltatások" amik ingyenesek és mik azok amikét perkálni kell, teszem azt navi.
Előfizus Voda-m van de nincs net-em hozzá, nem is lesz valószínű.
Enélkül mennyire tudom kihasználni a telefont?
Ez alatt azt értem melyik funkciót/szolgáltatást nem fogom tudni használni.
Ismét csak magamat tudom ismételni sosem volt okostelóm.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Jah meg az egész lépcsőháznak Amúgy ADSL-em van, ahhoz meg nincs router. de nembaj eddíg megvoltam net nélkül, navi meg nekem eddíg se kellett, sztem most se fog. De progikat meg tudok leszedni szal sztem teljesértékűen fogom tudni használni.
PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Az miért van hogy a Black vagy a Metallic, Black Wave drágább mint a sima, vagy az Ebony black.
Bár szívem szerint a sima vagy a metallic black-et vrnném nemtudom nálunk itthon melyik és mennyiért kapható, mert amiket linkelgettetek hogy "olcsó" 82-83K azokhoz nincs írva konkrét szín.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
válasz Quasi_modo #5626 üzenetére
Annyira kedvesek vagytok, írjátok mit csináljak, pedíg a teló sajna még nincs meg. Augusztusba kapok fizut szal akkor majd valószínű több kérdéssel foglak bombázni titeket.
De azért köszi.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
81K mire megtudom venni remélem még lejjebb megy
[link]PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Szeretem az üzleti verseny-t.->
[link]
[link]Kitartanak egymás mellett. És már csak 80K.
Még 3 nap és utalják a zs-met, és én is Wave tulaj leszek.Kérdés, bármilyen felbontású képet berakhatok háttérnek, vagy kifejezetten átméretezett kép alkalmas erre?
[ Szerkesztve ]
-
Zedroxine
tag
Kérdés. Net nélkül mennyire tudom ni a telót. Max itthon megoldom a Wifi-t vagy esetleg free wifis környéken tudnám használni.
Körülbelül hány százalék lenne a használhatósága?
Eddíg sem kellett a böngészés stb.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Erre valaki válaszolna???
-
Zedroxine
tag
Köszi, erre voltam kíváncsi, eddíg sem volt mobilon net, most sem lesz. De ezek szerint nem létfontosságú.
-
Zedroxine
tag
A mai napon büszke Wave tulaj lettem, eddíg nagyonbejövős a teló.
A fúrum 1/3-át elolvastam de biztos lesz valami kérdésem.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Probléma, a Kies nem ismeri fel a telót. Be van állitva a Kies mód.
Win7- 2cd-t kaptam (kies1/2 és 2/2).
Hogyan kéne rendesen csatlakoztatni a gépre?PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Felismerte, csak 800 mega foglalt az 1 gigás gyári kariból az wtf?
Formázzam? s ha igen hol?PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Én azelőtt óckodtam a fórumot olvasva hogy minek 16 gigás memkari.
Aztán mikor beraktam a "gyári" 1Gb-osat és megnéztem hogy maxos képminőségnél 55db képet készíthetek így már értem.
Bár nem fogok rajta filmet nézni, mert minek. Igaz tegnap tesztképpen felraktam rá az 1ik cod4es vidimet. 1280x720-as és mitnemondjak, az államat kellett felkapirgálni a padlóról, szvsz a fülessel semmi bajom, bár elsőre nehezen akart bemenni.
Rendszer hangerőn kívül van más megoldás arra hogy a tapinak ne legyen hangja?Szerk.: Valaki magyar oldalról 1 normális tokot, amiből nemkell kiszedni a telót, tudna linkelni?
[ Szerkesztve ]
-
Zedroxine
tag
válasz SlyChocolate #7969 üzenetére
Engem nem izgat hogy class 2 vagy 4 vagy akár 10 én 10-en akárhány ezret nem fogok kiadni 1 kártyáért. Max 6-8 gigásat vennék aztmeg olvastam hogy olcsón is lehet szerezni. Nem vagyok az a maximalista hogy 64GB Class10 mindenképpen, mert hát azért a költséghatékonyság is fontos. Csak 1 napja van meg a teló, de nekem eddíg semmi bajom vele. Az 1 gigás karit meg hamarosan lecserélem.
Tehát 6-8 GB-os max class 4-es memkarit szeretnék aki tud olcsón az link pls.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Dobnál 1 linket akár priviben is.
szerk.: Megtaláltam.
az mi a rákért van hogy a kies update folyton megszakad? azt írja hogy nem tud kapcsolatot létrehozni, mintha szakadozna a net, de közben nem is. Ha rányomok h ismét akkormeg simán megy.[ Szerkesztve ]
-
Zedroxine
tag
-
Zedroxine
tag
válasz predator24 #7987 üzenetére
Ugyan ez volt a HoN-al is. 30 dolcsi nem a világ vége, szeretnék is vele gamelni de azért mégse. Inkább csorgatom a nyálamat a tournament shoutcast-okon
Manapság ami nem annyira ellátott és támogatott az mindíg is beta lesz, és marad is.epokit: Van kijelző védő is rajta vagy csak a telót védi?
Mert olyan tok kéne amiből nemkell előráncigálni a telefont, de a tapit lehet használni. És az is "védve" van.[ Szerkesztve ]
-
Zedroxine
tag
Kérdés: Hogyan tudok a névjegyzékbe képet hozzáadni a nevekhez? Mert én próbálom, de beírom a konkrét nevet és nem talál névjegyet:S
-
Zedroxine
tag
válasz JohnLido #8161 üzenetére
Hiába bökök rá nem csinál semmit, 1 kis kártya ikon van azon a helyen az alak jobb alsó sarkában.
szerk.: megvan sim-en nem lehet képet hozzárendelni de ha felásolod a telóra úgymár igen.
[ Szerkesztve ]
-
Zedroxine
tag
Hogyan tudom bezártni a futó alkalmazásokat, mert 1 módot találtam.
Beállítások->telefon névjegy->R.info->CPU-> és itt zárom be az alkalmazásokat.
Valami más megoldás erre?PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Ma is tanultam valamit köszi
-
Zedroxine
tag
Nekem hétfő óta 1x volt töltve 100%-ra most 45%-os az aksi, néha elővettem nyomogatni 1 kicsit, +videót néztem, képeket készítettem. Szóval kicsit volt "terhelve" plusz kb 1 napig zenelejátszó ment a háttérben( zene nem ment csak futott az alkalmazás)
Szóval szerintem ott aksi probléma lesz, bár az is kérdés hogy hogyan töltötted, gépről vagy 220-ról?
Hallottam már hogy nem töltötte a gép a telót.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
válasz daveed_14 #8817 üzenetére
Nem lesz semmi baja, az elején én is paráztam, aztán belenyomtam erősen, azt hittem hogy ki se fog jönni belőle de meglepetésként ért hogy egész könnyen kijött, azóta picit könnyebben megy bele a füles.
-
Zedroxine
tag
sziasztok, már nyár vége óta megvan a teló, nem tudom hogy milyen frissítések jöttek ki rá.
Egyátalán nem frissítettem, érdemes lenne?PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
na üdvözlet, olvasgattam a fórumot, bár elég régóta nem jártam erre, és ez a frissítéses dolog kicsit bekavart.
Egy független wave-m van.
bada 1.0
1006021308LISXXJF1-el.
a kies nekem azt mondta hogy nemkell frissíteni.
de én mégis szeretném, csak teljesen összevagyok zavarodva hogy mégis hogyan kellene, de nem akarom "tönkrevágni" a telót.
Valaki tudna segíteni?
Akár egy weblap ahol levan írva.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
válasz cryingdr4g0n #24180 üzenetére
hát azért 24ezer hozzászólást még jóidulattal se fogok végigolvasni remélem ezt a többiek megértik.
[ Szerkesztve ]
-
Zedroxine
tag
Ez haggyá, nézz meg egy andriod és egy bada játékot.
Androidon olyan a grafika hogy állad leesik bada meg kb 5évvel ezelőtti szint.
Nemtudom mikorra lesz supportálva a bada annyira mint az andriod, de én egy kicsit félek hogy fail lesz a vége.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Felraktam a 2-es Kies-t hátha enged frissíteni.
Mire megtaláltam hogy hol kell majd a hajam téptem, de kiírja hogy:
"A készüléken található verzió nem frissíthető"
S8500XXJF1/S8500OXDJEF
Én vagyok a hülye? Vagy tényleg nem lehet?
Ui.:
Elég régen néztem a fórumot, szóval 1.2-es Bada vagy akár újabb van már magyarul?PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Zedroxine
tag
Üdv, Olyan problémám van hogy szeretném frissíteni a fw-emet 1.0-ról 1.2-re.
A probléma ott kezdődik hogy a mostanit a kies nem akarja frissíteni azt mondja hogy nem lehetséges.
Találtam 1-2 megoldást.
1.x.102-es KIES-el fel sem ajánlja a frissítés lehetőségét.
2.0-ás KIES 1.8-as reg patcher-el engedi frissíteni de amint elkezdeni a fw frissítését a program kifagy.A mostani FW:
(S8500XXJF1/S8500OXDJEF (DBT))
Ezt átírtam a a registry-ben így engedte.Valaki tud segíteni hogy KIES-el tudjam frissíteni a telót. Ugyanis olyan módon ami tönkreteheti nem szeretnék próbálkozni.
Alapból független, nem volt kiütve.Köszi
-
-
Zedroxine
tag
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Politika