Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
papirzsepi
csendes tag
aki még ilyen telót szeretne venni jöjjön Salgótarjánba itt még van bőven
-
tomi5244
őstag
Huu... ez nem semmi, akkor én is begyorsítok és felkeresem a pannont, csak hát én is székesfehérvárhoz vagyok közel és ráadásul parterprogramban akarom venni azt meg a nagy elosztó pannonboltban lehet csak de sebaj annyira nem sürgős, Remélem van rá mód, hogy félretetessek ha jön nekik.....
Meg feltenném mégegyszer azt a kérdést, hogy a készüléknél van rádiós ébresztési lehetőség, mert a mostani nokia 6233-nál van, és az lényeges lenne most is, mert mindennap arra kele
Köszi a választ előre is
-
Ronin-
senior tag
válasz tomi5244 #905 üzenetére
mint mondtam, nekem is a tesco -t meg auchan -t ajánlották. És én is partner programba vettem, úgyhogy ezeken a helyeken is lehet partnerprogramba vásárolni, nem kell pannon központba menni hozzá. Annyit mondhatok,hogy a Tesco -ba kedden megy szállítmány, azt nem tudom,hogy s5230 lesz e benne, ott nem mondták, de a pannon központban jövő hét péntekig biztos nem lesz, oda felesleges bemenned. próbálkozz plázába, vagy auchan.. vagy nemtom hol van még pannon kirendeltség.
-
papirzsepi
csendes tag
válasz copperhead #904 üzenetére
szerintem nem kell hozzá a ceruza a tapizás is célravezető tökéletesen kalibrálható úgyhogy a cerka fölösleges
-
hudyfiu
senior tag
Bónusz program nincs a pannonnál már, rosszul tudom?
Valaki ki tudta használni az előfizuval?
Én még másfél éve bónusszal vettem a telómat de azután aki vett az nem tudta használni, azt mondták már nincs ilyen. -
sec094
tag
A telefongurun. Az adatlapon.
-
-
cannyon
aktív tag
tomi5244 nincs radios ébresztési lehetöség
-
Ronin-
senior tag
Hát, akkor ezek szerint mégis.. 1 órával előtted írtam le,hogy én is bónusz programba vettem, csak olvasni kéne. Mellesleg nagyon bonyolult felmenni a www.pannon.hu -ra és ott megnézni.. reklámozzák orrba-szájba a bónusz programot (ami mellékesen ugyan azt jelenti,mint a partner program) és ma délután bónusz programba vettem a telót... de az ismerősöd biztos jobban tudja
Ja, mellesleg már vagy 6 éve vagyok pannonos és sose hallottam ilyet,hogy megszűnt volna..[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
-
copperhead
aktív tag
válasz papirzsepi #908 üzenetére
Köszi!Csak azért gondoltam a ceruzára, hogy tisztább maradjon a kijelző.
-
papirzsepi
csendes tag
válasz copperhead #924 üzenetére
a tisztasággal nincs gond veszel hozzá egy csomag védőfóliát és kész ja és gyakran törülgeted
-
ntomka
nagyúr
Én is bónuszprogramban vettem! Szóval létezik, de az ismerősöd valóban okos lehet.
Pannonlineon a bónusz program menüpont alatt (ilyen ismerősöd szerint nem létezhet ) ha beraksz a kosárba egy telót, akkor felajánlja a bónuszprogrambeli tényleges kedvezményt is (amitől olcsóbban veheted a telót vagy extra szolgáltatást vehetsz igénybe), így megtod nézni, hogy mennyit kapsz. Én így csináltam, és ott is rendeltem meg.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
tomi5244
őstag
Hát a rádiós ébresztést sajnálom.....
-
cannyon
aktív tag
Hol tudom kikapcsolni azt a funkciót,hogy ha bármilyen mozdulatot végzek a kijelzõn akkor hangot ad? már unom
-
ntomka
nagyúr
válasz tomi5244 #928 üzenetére
Egyszerűbb ott! 3 munkanapos kiszállítást vállalnak. Nekem a 3-ik napon meg is jött. Igaz, jött volna a második napon is, de akkor nem tudtam felvenni a telót, mikor hívott az ügyintéző, és aznap már nem is hívott vissza, csak másnap. Annyit tudok mondani, hogy a pannon részéről a netshop rugalmatlan ügyintézéssel van megáldva, viszont a futár már rugalmasabb. Megkértem a pannonos ügyfélszolgát, hogy a futár csörögjön ide mielőtt jön, mert lehet nem leszek itthon abban az időpontban, és a futár meg is tette.
Szóval jó a netshop, de ekkor fel kell készülni, hogy ott csücsüljön az ember aznap, ahova kérte és amikor hozzák.ツ Headphones on - World off
-
copperhead
aktív tag
válasz papirzsepi #925 üzenetére
Te csak tudod.
-
tomi5244
őstag
válasz copperhead #931 üzenetére
Értem, nekem az átvétellel nem lenne gondom, mert egy élelmiszer boltunk van és reggeltől estig ott van valaki. Még annyi, hogy minden ügyintézés kattintgatással történik vagy valaki, felveszi veled a kapcsolatot telefonon??
-
tomi5244
őstag
válasz copperhead #934 üzenetére
Jólvan, köszi Holnap eldöntőm mi legyen. lehet bemegyek székesfehérvárra, mégis csak látnom kéne élőben....
-
ntomka
nagyúr
Csak az veheti át, akinek a nevére kéred a szállítást. Felhív az ügyintéző a rendelés leadása után egy-két napon belül, hogy mikor lenne jó a szállítás. De ez pontosan le van írva a netshopban, tessék olvasni!
(#934) copperhead: Nincs gond. Rosszul tudod. Meglévő számra is lehet venni, csak a bónuszprogramra kell kattintani a pannonlineon, de lehetséges, hogy a netshopban is meg lehet adni meglévő számot. Én meglévőre rendeltem egyébként.
Úgy szeretem mikor az emberek lusták maguktól tájékozódni. A pannon honlapon le van írva minden, csak el kéne olvasni!
ツ Headphones on - World off
-
tomi5244
őstag
Boldog tulajdonosa lettem én is a kütyünek Aki vacilál ne nagyon gondolkozzon, mert keddtől drágább lesz!!! Hogy mennyivel azt nem mondták...
-
sec094
tag
Főleg azért, mert ott van mellette a még mindig egy ezressel olcsóbb KP500. Nagyon sokat vacilláltam, ha ez egy pár ezressel drágább lett volna, nem gondolkoztam volna. Még most is nagyon gondolkodom azon, hogy vajon jól döntöttem-e. Engem a gyorsaság, vagy inkább lassúság győzött meg, hogy ezt a Samsungot kell választanom. Egyébként az kamu, hogy 16M színt képes megjeleníteni?
-
Pongini
csendes tag
-
NoJe
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a telcsit, ma ismerkedek vele.
Ha olyan számról hívnak ami nincs benne a telefonkönyvben, akkor az írja ki hogy Ismeretlen, pedig a Telefon beállításoknál be van állítva hogy mutassa a Hívó adatait!
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest