Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #13968 üzenetére
Ne legyünk azért ennyire fosogányok. Egy 5W-os wireless töltőről van szó. Nyilván megnéztem, hogy nem melegedik-e, és nem szakad-e meg a töltés.
Töltőn, kábelen alapból én sem spórolok, de ez nem az a kategória.
-
helixP
nagyúr
válasz Technoman #14012 üzenetére
Szia,
Az utolsó pontod kivételével nem lesz gond.
Az EKG és vérnyomás funkciókout of the box felejtősek, de persze mindenre van megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #14167 üzenetére
Én jól alszom.
-
helixP
nagyúr
válasz gippazoid #14199 üzenetére
Költői túlzás, hogy semmi közük hozzá. A Usert k.vára nem érdekli, hogy kivel van szerződéseben a cég.
Ha a Mercedesedben elromlik a ZF váltó, nem a ZF-et fogod szidni. Az Emag felelősséget vállalt a delivery-ért (persze 1000 disclaimer, apró betű és ÁSZF-kitélellel együtt.) -
helixP
nagyúr
válasz sziszi-fuszi #14203 üzenetére
Neked is a közepén megy félre a dolog, szerintem. Ha a társasház neve Mackó társasház és a társasház logójával ellátott Mackó pékségben penészes a kenyér a vásárló össze fogja kötni a két entitást. Pont mint patex esetén. Ha beégett neki hogy az "emagon" vette, akkor amit csinál az alvállalkozó, az olyan, mintha az emag cisnálná. A brand sérül. Persze, ezt leszarhatja az emag, mint ahogy gondolom le is szarja, de attól még patex 2x is meg fogja gondolni legközelebb, hogy onnan rendel-e. ÁSZF ide, vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz sziszi-fuszi #14206 üzenetére
Épp ez az. Nem a jogról bbeszéltem.
vodrosjozsi: Milyen óráról...?
-
helixP
nagyúr
válasz G-Bali #14738 üzenetére
Rossz topicban vagy.
Itt tudnak segíteni:
Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Két hónappal a gari idő lejárta után valószínűleg beázás következtében elhalálozott a 4esem.
Már rendeltem egy hatostl 40mm-eset, 68E-ért. Ha csak egy 20%-kal jobb lesz az akksija, azonos tudás mellett, nekem tökéletes. -
helixP
nagyúr
válasz thboxx #14907 üzenetére
Nem gondolnám. Töltöttem én mindennel. Fejlett a töltés elektronika már mostanában, nem hagyja a károsodást okozó melegedést.
Ennél egyszerűbb a dolog szerintem. 2 éves elmúlt,l az óra, eddig garantált a vízállóság. Nem mondom, hogy programozott elavulás, de valszeg 2 évre gyártják a tömítéseket, addig garantálják a vízállóságot. Nem az első órám, amivel így járok.
-
helixP
nagyúr
válasz helixP #14903 üzenetére
Poénból bevizsgáltattam, hátha menthető: nem.
A szaki közölte, hogy hülye vagyok, hogy vízbe viszem. Akármilyenbe, sós, édes, medence. Hiába van ráírva, hogy úszásra is alkalmas. Ahogy megy előre az idő, a ragasztó annál kevésbé bírja a vizet. De ő 0 naposan sem vinné vízbe.
Hát ennyi, mérlegeljen mindenki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs