Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagabor
tag
válasz Ghostman78 #9581 üzenetére
normál
-
cd930
aktív tag
válasz Ghostman78 #9588 üzenetére
A mini sim azt jelenti, hogy a bankkártya méretű (normál) sim kártyából kitöröd a mini sim kártyát, amit az utóbbi 10-15 évben a telefonok használtak.
Aztán pár éve jöttek a még kisebb, mikro és nano simek.20+ éve a Prohardveren
-
retesz147
addikt
válasz Ghostman78 #9598 üzenetére
Én szinte minden éjszakáta töltőre tettem az eredeti tötővel... 1év 2hónapot bírt az akksi.... Párunknak itt a fórumon már bedobta a törölközőt a mini akkumulátora.... (egyébként sztem ezek az akksik szériahibásak voltak)
Xiaomi 13 eu dev...
-
ronin79
addikt
válasz Ghostman78 #9605 üzenetére
1%
-
ronin79
addikt
válasz Ghostman78 #9607 üzenetére
Tegnap volt 7hónapos. S4fórumban még nem jártam talán
-
ronin79
addikt
válasz Ghostman78 #9610 üzenetére
Aham, root+bln kernel+bln contol(pro).apk és nem fogadott hívás, sms, email esetén villognak (vagy világítanak) a hw gombok.
-
DjEszti
tag
válasz Ghostman78 #9634 üzenetére
Köszönöm!! Marad a mini
-
lajozs
aktív tag
válasz Ghostman78 #9703 üzenetére
Legutolsó kérdésedre csak annyit tudok mondani, hogy minden készülékemet (úgy 5-6-ot) ugyanazzal, még az ős Samsung tablethez (7") kapott töltővel etetem, és az akkuk örülnek. Ha valamelyik mégsem tenné, annak a már eleve meghibásodott bemeneti automatikája a felelős - hiszen az van benne a készülékben, az kell(ene) gyártásilag illesztett legyen.
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
lajozs
aktív tag
válasz Ghostman78 #9710 üzenetére
Természetesen azért hoztam fel példaként: az "ős" tablet töltője 2A-es.
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
Zoja™
őstag
válasz Ghostman78 #9957 üzenetére
Elég egyedi eset a tiéd, de jó tudni, hogy ilyen is van.
Viszont szinte az összes S3 mini akksi elhalálozik 1 év után, telefon felhasználási szokásoktól feltétlenül.Egyébként egyszerű a képlet az akksi vizsgálata. Kiveszed a telefonból, leteszed az asztalra és ha valamelyik oldalán rendesen megtudod pörgetni, akkor felpúposodott. 2-3 hete voltam pont a T-nél, a szervizes így tárta fel a hiba okát az előttem lévő Samsung user-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Tama03
csendes tag
válasz Ghostman78 #10043 üzenetére
dejó... köszi!
Eredeti akkumulátort érdemes venni, vagy az utángyártottak is megbízhatóak, esetleg nagyobb kapacitásút? (igazából most gondolkoztam telefoncserén, tehát nem épp jókor jött ez a probléma)
-
ronin79
addikt
válasz Ghostman78 #10627 üzenetére
Root van?
-
retesz147
addikt
válasz Ghostman78 #10627 üzenetére
van működő megoldás...
én ezt használom...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.voicecallrecorder
nem a legjobb, a másik oldali beszélő hangja kicsit halk, de fülessel simán vissza lehet hallgatni....nem kell se root se semmi....kb fél éve használom...onnantól rögzít, amikor megszólal a teló (szerintem csak a mikrofon hangját veszi fel, de sztem használható)
Xiaomi 13 eu dev...
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
válasz Ghostman78 #10807 üzenetére
Ha nincs más TAPASZTALHATÓ különbség akkor azt fogom leírni amit tényleg tapasztalható, evidens nem?
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz Ghostman78 #10809 üzenetére
Picit trollkodni se lehet már az emberekkel? :/ Máskor szólj, ha karó van a seggedbe és akkor tudni fogom, hogy merev vagy mint az egyhetes kocsonya
halahala
-
dannyl
addikt
válasz Ghostman78 #11209 üzenetére
Köszi szépen, visszanéztem, és ugyan az az akksi. Nem is tudtam, hogy így vissza lehet nézni mindent.
-
Dilikutya
félisten
válasz Ghostman78 #11339 üzenetére
Igen, frissítettem ANI2-re. Nem ANC2 volt előtte az utolsó T, hanem AMG4, de amúgy nem tapasztaltam változást. Eddig se volt vele gondom. Üzemidőről nem tudok mit mondani, minden nap máshogy használom.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
hematomaI
tag
válasz Ghostman78 #11472 üzenetére
Ja-ja.
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz Ghostman78 #11694 üzenetére
Ez szerintem nagyon gyors és egyszerű: [S3 Mini Root]
Én ez alapján csináltam, és tökéletesen működik.
A szükséges programok itt elérhetők: [S3 Mini (i8190) Odin 3.07 - recovery.tar.rar - SuperSU_1.25_CWM]
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest