Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz Dilikutya #4987 üzenetére
Azt passzolom.
Ettől függetlenül ha a modil adat be van kapcsolva és nem megy, akkor valami beállítási hiba lesz. Elméletileg az android lekéri magának a megfelelő APN-t. Az Beállítások/Egyéb beállítások/Mobil hálózatok/Hozáférési pontok neve-nél ott az APN?
[ Szerkesztve ]
-
-
szunyi777
őstag
válasz Dilikutya #5082 üzenetére
Sose azt nézd, hogy ki halt meg, hanem mit hagyott rád!!
Alul irva vagyon:Helyesirás és egyéb formalitásokon dolgozom...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Mzombi
aktív tag
válasz Dilikutya #5255 üzenetére
nekem is az ápr. 21-i van..., valszeg akkor a tiéd is külföldről behozott, mint az enyém...
Az enyém teljesen gyári, csak a launchert cseréltem rajta, sokkal jobban tetszik, ennyi... Ha vki tud FB app és Viber nélkül élni, akkor az akku időn nagyon sokat lehet javítani...
-
szunyi777
őstag
válasz Dilikutya #5676 üzenetére
Pl.: A cpu spy megmutatja, hogy melyik sebességen mennyit megy a cpu, és mennyit tölt mélyalvásban..
Mélyalvásba azonnal kell menjen lezárt képernyőnél, kivéve erősseb audiólejátszó, stb..!
Sokan panaszkodnak egyéb romoknál, hogy gyorsan merül merül az akku. Észrevettem több romnál is, hogy nem megy mélyalvásba, hanem 200 Mhz-en megy a cpu, igaz nem jelentős, de akkor is eszi az akkut!
Ezt a hibát előlehet idézni, rosszul beálitott tweaker programmal is, stb...
Van olyan Cpu governior ami bizonyos idő után viszi csak mélyalvásba.
Az interactive a készülék bekapcsolása- újrainditástól számitott 20-30 perc múlva kezd el dolgozni normálisan..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz Dilikutya #5687 üzenetére
Szerintem nincs is olyan fólia ami erre a készülékre jó lenne!!!
Mivel le van kerekitve az érintő!
Vagy kisseb fólia + szilikon tok, ami eltakarja a lekerekitést...Én is ebay-ról rendeltem szilikontokot és kaptam ajándékba mellé fóliát, de ahogy feltettem azzal a mozdulattal le is vettem! Csúnyán lelógott a kerekités miatt!!
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz Dilikutya #5687 üzenetére
Ebay->screenknight... Nekem ez van fent... Teljesen takar mindent, a lelógásokat is, home gomb alatt is... Invisible shield utánzat, de szuper... 2 hete van fent, nem karcolódik, de narancsbőrös és gumi, puha tapintású... Elején furcsa volt, de megszokva szeretem... Nedvesen kell felhelyezni, de nem veszélyes... Hátulra is van és ott is 100 %ban takar, lelógást, meg mindent...
Xiaomi 13 eu dev...
-
nagyúr
válasz Dilikutya #5773 üzenetére
Kicsit olyan érzésem van, mintha visszatért volna a legelső fw hosszabb üzemideje. Bár holnap szinte biztos, hogy ezzel ellentétes tapasztalatokat fogok tenni. Általában így szokott lenni.
Más: a napokban írtam, hogy megnéztem egy s4 minit, és akartam említeni, hogy van rajta automata fényerő, viszont nincs rajta külön fényérzékelő! 3db luk van az előlapon, egy a kamerának és kettő a közelségérzékelőnek. Vagyis több, mint valószínű ez utóbbi látja el a fényérzékelő feladatát is, ami összecseng azzal, amit az xda-ról linkelt ide vki pár hónapja, hogy kombinált érzékelő van nekünk is benne, és kéne írni hozzá drivert. Hátha történik vmi lépés ez ügyben nálunk. Nem ez lenne az első eset, mikor bent lévő - rejtett - hardverhez utólag írt driverrel új funkciót kapott egy telefon, pl a galaxy spicában eredetileg nem volt hardveres 3d, majd később tettek bele ügyes mérnökök. Vagy azt hiszem a nokia N9-ben (vagy talán keverem valamivel) nem volt fm rádió és később írtak hozzá.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dilikutya #6118 üzenetére
Ennél sokkal jobban bosszant engem az a képzavar, hogy a belső memória lett az sd kártya, ami nonszensz, mert se nem sd, se nem kártya, így a régi jól bevált könyvtár logika (/sdcard alatt mindig a külső kártya található) felborult, és a legtöbb program még mindig nincs erre felkészítve. Aztán ehhez jön az pl, hogy a galéria is teleszemeteli a thumbnail-eivel az amúgy se túl nagy belső memóriát, ahelyett, hogy lenne rá lehetőség átállítani, hogy ezeket hova mentse, vagy az a tény, hogy minden program alapból a belső "sdcard"-ra menti a biztonsági mentéseit, aztán egy formázásnál neadjisten ugrik minden fontos adat...
-
Audiophile
csendes tag
válasz Dilikutya #6125 üzenetére
Hogy érted, hogy ne a keveréssel játsszam le? Nem a shuffle van bekapcsolva, ha erre gondolsz, hanem a rátöltött albumok adatait értelmezi szarul a program. A google play zenelejátszó ezt nem csinálja, viszont nagyon fapados.
Lehet, hogy kifogtam egy szar példányt? Ilyenekkel javítják/cserélik garanciálisan?
-
sir fg
aktív tag
válasz Dilikutya #6143 üzenetére
Hú, köszi a képet. Nem vészes, tényleg Felületes voltam, csak most vettem észre ezt a hozzászólást .
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
xenom0rph
őstag
válasz Dilikutya #6152 üzenetére
Be kell ismernem szépek. Legalábbis addig amíg kisméretben nézed őket. Pl. az első kép (ami a legjobb a 3 közül! ) ha megnézed a búza kalászt, normál méretben (azaz 100%-osban) láthatod, hogy olyan mintha vízfestékkel lenne odacsapva .. :/ Aztán az erdő jobb oldalt teljesen kivan égve , egy fekete foltot látsz gyakorlatilag.
halahala
-
szunyi777
őstag
válasz Dilikutya #6166 üzenetére
Sajnos a Baseband frissitésről nem ad pontos tájékoztatást a Samsung...
A hívást és a mobil adatszolgáltatásokat frissiti. Ennek semmi köze a GPS, wifi vagy bluetooth. A frissítések egyaránt jobb minőségű hívásokat és / vagy jobb fogyasztást eredményez!
Ez az augusztusi frissités!
A legfrissebb Eredeti Samsung STOCK I8190OXAAMG4 -ból kiemelve, és Update-scriptelve CWM-hez![ROM] STOCK I8190OXAAMG4 [Rooted]
Ez az Odinos verzió, de már dolgoznak a CWM-el flashelhető verzión is![ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Dilikutya #6169 üzenetére
Mi az alapsávod most?
A júliusi az XXAMG1 volt!Szerintem majd frissül biztos...
De ugye ezek a frissitések azoknak jók, akiknek már nem gyári a rendszer, mert Ők már nem kapnak frissitést csak igy!De a STOCK I8190OXAAMG4 Romot is közzétehettem volna az előbb!!!
Eredeti Samsungrom, csak rootolva!
Bele is teszem a Logaut-ba![ Szerkesztve ]
-
-
szunyi777
őstag
válasz Dilikutya #6173 üzenetére
Rendben.. Akkor várd meg a Samu frissítést.
Más : De valahol olyasmit olvastam, hogy nem csak az s3 hanem a mini is majd 4.3 at kap hivatalosan... 4.2.2 kimarad..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dilikutya #6216 üzenetére
Nem kell hozzá net előfizetés, de a mobil adatot engedélyezni kell akkor is. Wifin át nem működik az mms küldés, mert az mms szerver elérését saját net hálózatra korlátozza minden szolgáltató.
Ilyenkor a mobilnet korlátozást úgy kell elérni, hogy
- törölni kell az összes net hozzáférési pontot
vagy
- átírni az APN-t vmi értelmetlenre, pl "net" helyett "nincs"-re.(#6192) dokee78 : az xperia L-nek mennyire lehet gáz a kamerája, hogy a minié jobb?
[ Szerkesztve ]
-
-
szunyi777
őstag
válasz Dilikutya #6435 üzenetére
Hosszú leirni a Pac beállitási lehetőségeit, Pac video, de ez negyed beállitását sem mutatja!
Mivel 3 rom legjobb egyedi tulajdonságait tartalmazza, igy van belőle bőven!
Gyári energiagazdálkodást nem ismerem, ha jól tudom leveszi 800 mhz-re a cpu-t azt annyi..
A gyári rom Ondemand cpu kormányzót tartalmaz, ezek pedig Interactive is...
Interactiv is hasonlóan kezeli a cpu-t, csak hamarabb ugrik frekvenciát fel és le...Gondolom, ha nem lenne értelme, hogy készitik ezeket a romokat, akkor nem is foglalkoznának velük !?!
Tökéletes sosem lesz, de egyedi rom.
Nem olyan régen, már majdnem rászántam magam, hogy kipróbálom a gyárit , de mostmár rá szánom magam végre valamikor...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dilikutya #6445 üzenetére
Én is olvastam, de többi részét is , például hogy az beta verzió vagy hogy nem mindennapi használatra.
Ezen nem röhögni kell hanem mosolyogni és megköszönni.
De az előzőt se kötekedésből írtam.Minden rendszernek vannak hiányosságai, bugjai, éss mindenkinek mások az igényei.
-
szunyi777
őstag
válasz Dilikutya #6506 üzenetére
Hivatalosan nincs kiadva, de van!
Az angol rtm lett kiszivarogtatva pár napja, majd később a 32 nyelvet tartalmazó nyelvi csomag.
2 napja elérhető az integrálva magyarul 3 az egyben telepítő formájában! :-)
Windows 8.1 rtm x86 és x64 pro .. És lehetőség van aktiválni telefonon! ;-)
Hivatalosan jövő hónap vége felé kapják meg a Windows 8 tulajok a Store on keresztül!Ez teljes értékű Rtm telepítő!
Skype hívás Microsoft Wmc kulccsal!
Annó a 8 hoz lekertem vagy 10 wmc kulcsot.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Dilikutya #6508 üzenetére
Eddig kellett várnod csak, elérhető a Microsoft Windows 8.1 Professional x86 és x64 MSDN HUN !
Egyébként, a korábban kiszivárgott változatokkal teljesen megegyeznek az MSDN-re feltett változatok.geckowize Igy nem hiszem, hogy kiszurnák! Minden rendben van, official a telód!!
Miért akarod szervizeltetni, mi a gond a készülékkel?[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Dilikutya #6587 üzenetére
Cikk: Felkerült MSDN-re és TechNet-re a Windows 8.1.
Lehet aktiválni win8 kulcsal, és frissitésre is alkalmasak, és a Product key-t is tartalmazzák.
MSDN Win 8.1 MS
Torrent oldalakra erről a portálról, és a Dippy forumról mennek fel azok az iso fil-ok, amikbe integrálva vannak az új frissitések, és be van kapcsolva a .NET-keretrendszer 3.5.
Félreértés ne essék, csak szólni szerettem volna Neked....[ Szerkesztve ]
-
Járókeret
senior tag
válasz Dilikutya #6596 üzenetére
igen igen, jogos amit mondasz , csak olvasgattam és itt olyan mondatok vannak,hogy szótár kell hozzá, na mondom akkor ti biztos képben vagytok.
mindenképp android, ami szóba jöhet és őszintén szólva a samsungtól sem szeretnék nagyon eltérni, kivéve ha nyomos érv van egy másik gyártónál.
esetleg a sony, aki még megbízható telefonokat gyárt,ezért is vettem anno SE-t...
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest