Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz kovicska #60022 üzenetére
Hát. Elvileg gyári romnál nem sok de azért én nem kockáztatnék. Valami van akkor cseszheted... Én azon a rootoláson nem spórolnék. Rootolod (2p) lemented az efs-t és utána állítod vissza gyárira.
Pit-et akkor kell használni ha repartolni akarsz (ez leformázza a belső tárhelyed) .. Gyári visszaállításnál nem árt de nem létszükség.
Illetve pit-el kell rootolni. Neem, ezt nehogy komolyan vedd csak vicceltem.Más(mindenki): Felpörgött most megint rendesen az s3 topic ahogy látom.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
válasz kovicska #60047 üzenetére
1hsz.-be mindent leírnak,hogy kell visszaállítani szóról szóra, meg itt is segítenek..
Ezt letöltöd feltéve ha sima s3-ad van nem az lte(i9305) mert ahhoz másik fájl kell , pda részbe odinba betallózod, start és ennyi volt. De én elmenteném az efs-t mert ha valami baja lesz akkor tényleg nem fogadják el a szervizbe.
-
roberto211
őstag
válasz kovicska #60053 üzenetére
Nem, mert nem vagyok se isten se senki egy átlag ember vagyok. Ezek alap dolgok, tehát nem nagy cucc. Te is megtanulod idővel. Aki itt a "mester" az kelzsoca,mgTerminator,és "társai". Ők tudnak "úszni" a mély vízben is.
Én is itt tanultam főleg, meg olvasás,neten "kukázás",stb..
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz bandi0000 #60069 üzenetére
A lényeg,hogy nem jött még ki és valszeg a 4.2.2 nem is fog kijönni hanem egyből a 4.3.
(#60078) t_a_m_a_s: Azt én sem főleg úgy,hogy a tmobilenál van a baj, ugye nem először van ez..
(#60081) kali : Én csak annyit mondok a LEGEK hálózata!
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz kovicska #60243 üzenetére
Én szó szerint majdnem letégláztam a telefonom mert figyelmetlen voltam és s2 romot akartam feltolni rá. Be is tallóztam minden elindítottam, és szintén a nand write startnál megállt(vérnyomásom felment rendesen). Sok próbálkozás és sikertelenség után sikerült helyrehoznom, repartoltam mx pit-el mert a 0220-as nekem se volt jó, valami van vele mert egyszer jó egyszer nem,még a recovery se jött be. De nálad szerintem elsőre ment volna mert ott semmi különös dolog nem volt..
-
roberto211
őstag
válasz turbobusa #60261 üzenetére
Én meg addig alakítgattam amíg nem lett "hibátlan" mert első 1-1,5hétbe földhöz akartam vágni amilyen akadásokat csinált. És úgy,hogy nem volt teleszemetelve semmivel csak alap appok+ a samu hülyeségei tehát gyári állapotban. Na meguntam. Először szintén nova. Utána kernel csere,utána fölösleges cuccok eltávolítása amit biztonságon el lehet távolítani, procit kicsit felhúztam,greenify,seeder, és most mondhatom azt,hogy vééégre jóóóó,és teljesen megfelel.
(#60263) kovicska :
Semmi, már leesettOkés, de miért akarsz ics nél maradni? 4.1.2 jelly bean nem jó?[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz bexinho23 #60269 üzenetére
Itt volt egy lista nem rég linkelték ide azokat amiket el lehet biztonságosan távolítani. Azokat.
(#60270) kovicska :Ami jó gyári rom az csak az első hsz.-be van. Máshonnét nem nagyon tudok ,lehet a többiek tudják
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz balintkalman #60293 üzenetére
s3 lte. Nagyobb kijelző,4magos proci, 2gb ram(mondjuk s4 miniben 1,5gb van tehat ,az a minusz 400-500mb nem mérvadó),több feature(persze ha használod ezeket),stb...
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz gyuri81 #60299 üzenetére
Előfizetésnél nem így kell nézni mert akkor minden telefon amit előfizetésre vesznek veszteségesen jön ki,tehát...
(#60304) chriss81:Ha alapból is redes vagy és nem csak ez miatt váltanál akkor megéri.. 2év múlva már nem nagy szám lesz az s3 de 2év múlva egy telefon sem nagy szám.
(#60307) Laraxior : Szerinted miért vesznek előfizetésre emberek telefont? Mert valószínűleg bal zsebből nem tudnak kicsapni csak úgy 80-110ezret. Itt olyan könnyen beszélnek emberek. Nyilván nem éri meg igen, de ha belegondolsz,hogy pld egy galaxy mininél is 3500-5000 között van a havidíj és megkapod nem nagy pénzért előfizetés mellé az is 2 év múlva 50-100 ezerre jön ki és az is veszteséges mint minden...
[ Szerkesztve ]
-
-
roberto211
őstag
válasz chriss81 #60318 üzenetére
Nekem 1évig volt 4s em, megvoltam vele elégedve nagyon,nem tartok meg sok ideig telókat csak ha valami tetszik tehát bejön meg nincs jobb helyette az aktuális árkategóriába. Ezt elérni eddig egy i900 omnia, htc touch cruise,i9000 Galaxy s, iPhone 4s, és galaxy s3 tudta és ezt úgy mondom kb volt vagy 80 telefonom tuti..
Nem bántam meg, nem olyan mint az iOS ,hogy bekapcsolod és használod, kicsit kellett vele foglalkozni,hogy megfeleljen de ez nem valami nagy munka, ezután teljesen okés minden.Na meg a másik igen.. iPhone egy idő után unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
válasz bajszatlan #60386 üzenetére
Szia. Gyári rendszert úgy tudsz feltelepíteni/letölteni,hogy első hsz.-ben linkelve van egy gyári visszaállítási "cikk". Ott találsz 3+1 fájlos gyári romokat(én feltennék egy rendes magyar romot ) letöltöd a neked szükséges romot odinnal felteszed és kész. Csak a gyári samu logo lesz ,semmi más.
Ha viszont mentést akarsz csinálni az ír o2-es romról (nem tudom,hogy van neked a gari de akkor lehet ez miatt akarod lementeni) akkor gyári állapotába teszed a telót és vagy cwm vagy twrp recovery alól csinálsz egy mentést. Röviden ennyi.
Fagyasztgatás alatt viszont nem tudom mit értesz ez miatt"be tudjam fagyasztani a felesleges gyári alkalmazásokat.". Gyári cuccokat letiltani(de még itt sem mindegyiket) vagy eltávolítani lehet én az utóbbit csináltam. Fagyasztani greenify al tudsz appokat.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz bajszatlan #60392 üzenetére
Hát én a fagyasztgatást/eltávolítást ezzel a módszerrel csináltam amit írtam azt,hogy a titanium al mit lehet azt nem tudom, nem próbáltam még..
Viszont ha tényleg full üres gyári rendszerről akarsz mentést készíteni akkor én csinálnék egy fr-t és utána menteném le. Recoverytől miért szállna el a telefonkönyved? Max az fr után ha a belső memórián van de általában vagy sim-en vagy google fiókban tárolják az emberek. Gyári recoveryből nem tudom,hogy lehet e mentést készíteni mert nem is néztem ezt majd a többiek megmondják, cwm most meg twrp recoveryt használok..
-
roberto211
őstag
válasz dancsuri #60455 üzenetére
Véééégre. De azért szép eredmény,hogy az utolsók közül feljött az Lg. Valószínű az Optimus G és a Nexus 4 nek köszönhető.
De a Huawei sehol nincs azért kicsit erős. Kiadta p6-ot, akkor y200,y300,g300 amik nem annyira rosszak és ennek ellenére mégis.
(#60457) kovicska: Nem tudom mit csinálnak egy napja vele de semmi különöset nem csináltál vele ami elronthatta volna. Szerintem már használhatnád ha még próbálkoztál volna egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz apaszka #60466 üzenetére
Én meg hétvégén csináltam egy g300at ismerősömnek . Vodánál ilyen 1 ft-os akció volt anno. Na és panaszkodott,hogy nagyon lassú,stb,stb. Utána néztem mi,hogy megy custom romok,stb táján huaweieknél(nem nagyon foglalkoznak huaweiekkel,portolgatnak,stb azt is nem valami nagy mennyiségben ,modacon találtam a dolgokat). Rootoltam,cwm-et feltoltam rá és először egy slimbean el próbálkoztam. Valami iszonyat lassú volt pedig nem valami nagy rom az sem,tehát rendesen kicsontozott az is,pár testreszabási lehetőség és ennyi. Végül rátettem neki egy cm-et ,meg fagyasztgattam neki appokat és így volt még elfogadható de így is olyan tetű lassú volt engem speciel felidegesített szó szerint,hogy a pics*ba adhatnak ki ilyet,DE használható és pont.
y200,y300 még elmegy ,haveromnak olyan van (mind a kettő volt) tehát ez az a kategória ami elfogadható de szép is lenne 2 magos procnál,ha használhatatlan lenne.Gondolom ez a p6 a huawei "csúcsa" már nem gyenge darab bár még nem fogtam. Formára tetszik de ahogy láttam megmaradt ez a "emotion" ui az meg nem annyira jön be, mondjuk ez a legkevesebb,meg a neve sem annyira.
Tehát ha így nézzük akkor ja, nem csoda,hogy lemaradt a hjüvej!
s3 mini viszont jó választás lett, anyámnak olyan van és jó kis készülék nem nagyon akadozik meg semmi. Pedig nem csináltam vele semmit, full gyári rom telepakolva appokkal,mindennel.
-
roberto211
őstag
Nem ez az első eset a boltnak. Jelentsd a Samsungnak mert férgek egytől egyig. Látod te is hogy jártál.
De a Samsungot sem értem, hogy szerzodhetnek le ilyen... Ahhh mindegy is.
Az eredeti imeit ami az akku alatt van valószínűleg úgy nem bírják visszaállítani, hogy mukodokepes legyen a telefon tehát hogy felcsatlakozzon a hálózatra, megint más imeit adnak neki.
Ha nem csinálják meg eredetire kérj egy origi xeh készüléket valószínűleg nem fognak adni akkor rendőrség és fogyasztovedelem egyben. Ha okosak akkor adnak.
-
roberto211
őstag
Fenyegetés? Milyen fenyegetés?
Rendőrséget is megemlítheted nyugodtan mert amit ők csinálnak az bűncselekmény
Nem jársz rosszabbul egy ideig fognak arcoskodni valószínű mert általában ezt csinálják de ahogy megemlited erőteljesebb hangon fogyasztóvedelmet és rendőrséget egyből abba hagyják Ne hagyd magad és ne parázz mert akkor nem érdekli őket mit mond nekik az ember. Én ezt már egyszer vegigjartam csak a Samsungnál.
Fogyasztovedelemtol ők se okoskodtak nagyon.Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
válasz MunezXBK #60647 üzenetére
Okés én ezt értem de mindenki volt kezdő és most azért mert idejönnek megkérdezni dolgokat,segítséget kérnek azért miért kell ezt csinálni extra szarkazmussal?
Nyilván azzal én sem értek egyet,hogy kb 5hsz.-el előtt kiveséztük,megválaszoltuk és valaki idejön újból megkérdezi, meg ott van az első hsz.-be amit szeretne csinálni de azért megkérdezik és leíratná velünk ugyanazt ami az első hsz.-be megtalálható,de nem csak ilyenek vannak(hál istennek).
(#60650) zlatan77: Ugrik a számláló. És nincs benne semmi érdekesség a samsung appsban. Azt hiszem én le is töröltem.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz kovicska #60652 üzenetére
Na vééégre. Látod így kell ezt csinálni.
Én azért tippeltem a pitre mert nekem az volt a problem, és az ics-t nem próbáltam csak jb-t(most is az van fennt). De akkor ics a hunyó.
Produkt kódot, viszont nem tudom,hogy kell állítani azt a többiek megmondják.
-
roberto211
őstag
válasz Krisz79 #60768 üzenetére
Tokból S-linet használok(szilikontok), fóliát meg tökmindegy. Én megelégszek az 1500ft-al is. Gsm bolt, szolgáltató,samsung márkabolt,stb,stb. Mindenhol lehet .
Én a tokot gigatelbe vettem: Link
Fólia meg bárhonnan, gigatelbe is lehet kapni szerintem.
-
roberto211
őstag
válasz Krisz79 #60805 üzenetére
Nem érdemes SZERINTEM főzött romokkal kísérletezni. Egyrészt idő másrészt meg valami tuti nem lesz jó..
De még egyszer mondom mielőtt nekem ugranának,hogy szerintem. Inkább a gyárit érdemes kicsit macerálni nekem legalábbis ez vált be teljesen.(#60800) korcsillio : Fólia milyen? Nem gyűjti annyira az ujjlenyomatokat, zsírt,stb? Tokból milyet vettél? Fóliáért lehet elmegyek én is bár nem közel van de nem baj.
[ Szerkesztve ]
-
-
roberto211
őstag
válasz kovicska #60820 üzenetére
Én is így csinálom, ha jön valami frissebb rom felteszem , de most például kijött az mg4 és maradtam c2-nél mert fölöslegesnek érzem,hogy most váltsak "ugyanarra" a romra, nem hozhat szerintem annyi újítást,hogy most azonnal lecseréljem. Majd ha kijön a hivatalos 4.2.2 vagy 4.3 akkor azt felfogom tenni de addig nem hiszem, ez a mostani állapot a telónál nagyon bevált csináltam is már egy mentést róla.
Nyilván zavarja az embert ha nem egyezik valami (én is ilyen vagyok ), de ha csinálod is max ahogy írtam mert az nem rizikós.Ezt viszont magyarázd el még egyszer mert lehet én vagyok a hülye de nem értem: "Ha leveszem a rot-ot, kell egy másik kernelt vissza raknom ,Hogy gyári legyen ?
" .(#60821) vwpolopg: Szerintem nincs az ,az ember aki abba beletuszkolná az s3-at.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán