Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Nekem konkrétan a bal felső sarokban szerintem ez hozta le egy nagyon kicsit (kb egy pötty méretű sem) a festéket a keretről tehát többet nem is teszem bele. Veszek rá egy normálisat. Ki is akadtam mikor megláttam ,hogy lekopott egy nagyon kicsi helyen a festék. De szerencsére nem látni ezért nem vagyok annyira ideges..
Ez a samsung flip cover jó? Védi a telefont, vagy csak inkább dizájnos mint hasznos?
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
lajki7
senior tag
Kivancsisagbol kerdem màn meg,toled,mint szakerto! Latom.egy honapot azert fixxen hasznaltad mind2ot S3 LTE vagy egy xperia Zt ajanlanal az is jo ha priviben valaszolsz. Nehogy a nep haboruba keljen keletfelol koszi! Es sorry mindenkitol a hatalmas epic offert
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
MurdR
veterán
Na ezt nem tudtam
Tegnap egy S2-t néztünk így meg. 2 éves lassan, elég szépen be van égve. De csak az egyszínűnél lehet látni, amúgy semmilyen képnél nem tudtuk kivenni a beégést. Igazából szerintem 4év után se nagyon lehetne nagyon észrevenni. És sajnos nem sok évekre vannak ezek a telefonok kitalálva :/MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Bigyo13
őstag
na az meg a legjobb lenne
Más: Valaki tapasztalt már olyat, hogy felhívott valakit és SE a csengést SEM a felhívottat nem hallotta, de látta, hogy a hívását fogadták és megy a számláló, csak nem hallott semmit és újra kellett hívni?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
senior tag
Igen,valóban kifutott szériának lehet nevezni marketing szempontból egy közel 2.5 éves telefont,de ha az a mai napig "veri" a 4-5 hónapos bizonyos modelleket (nevezzük bohóc modelleknek) elég rendesen ,akkor nem értem miért van itthon rá unsupport szolgáltatói szinten. Ugyanakkor Ace2-re már 1 hónapja kint van a 4.1.2 rom, 2.3.6 gyáriról. S2 pedig még 4.0.4es elvileg. (legalább is tutti nem 4.1.2es)
Szóval ez elég bosszantó dolog,bár lehet azért is van így nálam mert S2ről mentem át S3ra,és tudom jól,hogy ilyen Ace2 és galaxy S-eket keresztbe lenyeli hardveresen és mindenhogy a 2.5 éves unsupported modell.Szóval az S3 4.2.2 hivatalos itthoni supportjára kíváncsi leszek én is. Elvégre 1.5 éves telefon lesz az is lassan...
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
elméleti sebességet a laboratóriumi körülményekre írom,amit hivatalosan az egységesített szabvány papíron tud,azaz tudnia kéne (maximális csomagszám mellett)
kb ez olyan mint a feszültség ami 230V, de a valóságban mindíg eltér attól,a szolgáltatónak hála
a gyakorlatit pedig úgy értem,hogy ennyit tud normál körülmények között (de ezek szerint ez nem így van )
viszont tudomásom szerint a 80211ac szabvány tudja csak a 500mbit / 1300mbit sávot
nem ?Láttál esetleg S3as telefont 80 megabit fölötti sávszélességen kommunikálni ?
-
-
w333
félisten
Dehogy rugózok én rajta, csak említettem hogy a 35ezer LCD -vel együtt pl. a Sony Xperia Z-hez képest nem is sok
És igen, volt itt valaki aki panaszkodott hogy vett egy S3 LTE és valami baj volt a wifi-vel, kicseréltette és a másikkal is ugyan ez volt a hiba, lehet hogy erről a 2db-ról van szó amit holnap kapsz ? ez tuti valami széria hiba leszMegvan már az S4 ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kengyel
nagyúr
Én megvettem ,kibontottam minden rendben működött. Szépen csatlakozik Wifire , úgy hogy semmit nem állítottam a routeren. Lehet van belőle pár gyári hibás, ami ezek szerint létezik ,de szerencsére én nem estem bele. ( idáig )
(#49369) w333
Nálad sem jelentkezett ilyen probléma nem ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
w333
félisten
Arról nem is beszélve hogy még ő is megkapta a Jelly Beant : Galaxy Music
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
FrankMonzano
őstag
A minap valaki emlitette a Vip-Phone nevet,mint hires gsm bolt es aranylag megbizhato. Hat en ezt eroteljesen cafolnam. Vettem egy Galaxy Nexust meg osszel. Elkezdett fura dolgokat csinalni lefagyott de ugy h csak aksi ki be segitett teljesen megallt a kep. Utana ezt egyre surubben kezdte. Vegen mar 2percenkent. Mellette parhuzamosan eg, masik problema is felbukkant. A kijelzo nem ebredt fel sehogy hivasnal. Tehat ha telefonaltal elsotetult es nem kelt fel (szinten aksi ki be). Ugyan hallottad amit mond a masik a vonal tuloldalan es teged is hallottak csak letenni es feleleszteni a telefont nem tudtad. Bevittem a samuhoz azt mondtak alaplap csere 55e :d. Visszavittem a viphez,persze nem mondtam h a samunal jartam. 3 hetig volt ott a telo majd bemondjak h semmi baja. Persze kesobb is produkalta ezt a hibat. Vegeredmenykepp a tolto beegett, belul ilyen rozsdas szinu elszinezodes es sav szeru szagok,olyan mintha hasznalt lett volna. Ja es amikor beadtam a szervizbe egy derek karc keletkezett rajta visszaerkezeskor. Bocs a hosszu monologert,csak mint erdekesseg osztottam meg veletek.
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Eletemben eloszor es utoljara vettem igy telefont . Mindig az aktualis S-em volt amiota androidozom. Vegigjartam az s1 s2 s3 utat. Most a 4-el varok meg,nem igazan nyerte el a tettszesemet. Visszakanyarodva a temahoz,mint tegnap emlitette valaki inkabb hasznalt de gyartoi garancias keszuleket erdemes venni. Az elozo ketto S-em ujonnan telenortol volt. Ez a 3 pedig hasznaltan szinten telenoros. A mai napig megelegedessel hasznalom es tudom h itt van a szamla adasveteli gyartoi gari . Szoval CSAK ES KIZAROLAG a gyartoi jotallast javaslom mindenkinek! Szep napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest