Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz unknownerror #18224 üzenetére
Beállítások - kisegítő lehetőségek - érintés és tartást állítsd rövidebbre !
-
Acef
addikt
válasz unknownerror #18238 üzenetére
Amennyiben a launcherrel megnövelted a rácsok számát, akkot pontosabban kell érinteni (Nova-ban alkalmazom, több ikon).
Amenmyibrn jenleg JB-t hasznalsz, amin kernelt cseréltél, akkor Carline logout blogjából: CWM recovery stock JB-re (habár lehet, hogy ez már fent..), majd ezzel a CWM recoveryvel mehet a root.zip, ami szintén Carline logoutjában.
Alkalmazásokat leállítani-letiltani-törölni is lehet.Desiro542: mobilnézetben nem látszik.... GB-t :"sajnos" már régen használtam, passz.
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz unknownerror #18244 üzenetére
Valószínűleg korábban a cocore cwm zip-tetted fel, és emiatt valóban nem a gyári recoveryt látod-használod, de ez így a jobb.
-
nggabi
félisten
válasz unknownerror #18687 üzenetére
egyben van, futárt hivj. hivatkozz beégésre is, az a tuti
"szenyor dzsíííí"
-
bepe79
addikt
válasz unknownerror #18689 üzenetére
Nem jó bekapcsolt mikrosütővel a fejeden aludni, mert 10 éven belül esélyes egy agydaganat..
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
karldergroße
senior tag
válasz unknownerror #18692 üzenetére
Az agydaganat lassan fejlődik ki...
-
skifekete
senior tag
válasz unknownerror #19361 üzenetére
1) nem tudom, nekem is előfordult párszor, ha még nem rootolt a telefonod, akkor tedd azzá, TB segítségével ments le az appjaidat, aztán mehet a factory reset, az tuti megoldja. Vagy, ha ez túl radikális lenne, akkor találsz olyat az beállítások-alkalmazáskezelő-összes-menügomb-alkamazások beállítása-alkalmazások alaphelyzetbe gombot, ezzel azt teszed, hogy minden alkalmazás vissza áll. (milyen meglepő)
2) 1 óra aktív képernyő használat esetén wifizéssel, netezéssel nem hiszem hogy meglepő lenne a 20% merülés, főleg ha játszol vagy multitaskingolsz. Ellenben javaslom a Gsam battery monitor beszerzését playről, az el tud látni értékelhető információval.
3) az 1) említett TB program segítségével (ha nem ismernéd, TitaniumBackup) fizetős változatával bármit le tudsz törölni, vagy az ingyenes root app delet-el
Egyéb: Ha valaki szereti a googlemapsot használni, de csak akkor, ha tényleg akarja (más szóval ne fusson a háttérben) akkor íme a megoldás:
szükséges kellékek: root, play store, greenify, TB/Root app delete
Na és mi a teendő?
1) TB/RAD segítségével töröljük le a mapsot
2) Töltsük le playről a mapsot, és greenifyt
3) Telepítsük őket
4) Greenifyben hibernáljuk a mapst
Hádde minek türüljem ki ha má ott van?
Azért, mert a greenify rendszeralkalmazásokat nem tud hibernálni, ha viszont újra letöltöd, akkor nem rendszer alkalmazásként fog szerepelni
És akkó most majd honnét látja az időjárás widzset hogy hun vagyok?
Nincs köze az alkalmazások helymeghatározásának a Gmapshoz
És akkó most hogy fog működni?
Ugyanúgy, mint eddig, a greenify hibernált állapotban tartja, de ha elindítjuk újra működni fog teljes értékűen, majd kijelző kikapcsolása után ismét hibernálódik[ Szerkesztve ]
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
skifekete
senior tag
válasz unknownerror #19367 üzenetére
nem tudom hogy ezek mitől jönnek elő, én is belefutottam időnként, pedig nem advancem van
-
Zsolaf
addikt
válasz unknownerror #19674 üzenetére
Valahol van egy olyan beállítás, hogy ha megfordítod a telefont elnémít, na ez szokott bekavarni ki kell kapcsolni teljesen ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
szil7
csendes tag
válasz unknownerror #19690 üzenetére
a szerb rom nekem is csinàlta. tedd fela lengyelt annàl ez megszünt
Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II
-
unknownerror
tag
válasz unknownerror #19716 üzenetére
na már nem fértem bele, de úgyis nemsokára megy szervízbe a kijelzője miatt, ha mondom, hogy zörög a kamera, szerintetek kicserélik? mert olvastam, hogy van akinél pl nem csinálja, szóval alkatrészek lehetnek különbözőek?
de elvileg nincs gond ebből, csak van akinek zavaró lehet ez a hang.[ Szerkesztve ]
-
Lin3Lord
tag
válasz unknownerror #20074 üzenetére
nekem a szilikonos van, nincs vele bajom, passzol, tolto, usb es a jack is okes.
akkountvadasz
-
notmiami
tag
válasz unknownerror #20874 üzenetére
Hibátlanul működik rengeteg felhasználónak!
Ha laggolást érzel, a megoldás rá egy kernel felrakása. A legajánlottabb:
És itt le van írva minden, hogy telepíted fel:
http://logout.hu/bejegyzes/carline/samsung_galaxy_s_advance_2/friss.html -
wolf64
tag
válasz unknownerror #20874 üzenetére
Én az este frissítettem JB-re , be is laktam.Semmi probléma nincs vele egyenlőre,minden megy ahogy kell nem akad.A ram használat is jó (az itt olvasottak alapján letiltottam töröltem amit lehet vagy nincs rá szükségem)11_30-reggel 08-ig nem merült 1%sem. Mindent megtaláltam amire szükségem van és be tudtam állítani.Ébreszt időben a GPS lakásban is talál jelet gyorsan.Most 3 1/2 óra kijelző használattal 54% az aksi.Ja a térerő is jobb lett , eddig csak sárga volt folyamatosan most zöld.Nem dobálja a wifit a hálózatot,bár azt eddig sem.A mobil netet nem tudom mert nincs. Csengőhang , ébresztési hang amit akarok.A videó és zene is tökéletes a gyári lejátszókkal .T-s rom kigyomlálva letiltva az itt leírtak alapján.(köszi a leírásokért tesztekért)Eddig nagyon jó bár gyorsulás én nem vettem észre de jobban személyre szabható mint a GB.Majd hosszabb távon kiderül.Hozzá kell tennem nekem a GB-vel sem volt semmi gondom.
-
wolf64
tag
válasz unknownerror #20902 üzenetére
Hát sajnos én nem tudom,elég kezdő vagyok csak az itt olvasottakból tanulok ezt azt.Nekem eddig is jól üzemelt a GB-vel.Állítólag készülék függő mert nem egyforma alkatrészekből vannak összerakva.Hátha az okosak tudnak rá valamit mondani,de én csak gyári visszaállítást csináltam azt is csak előtte,úgy voltam vele ha nem lesz jó akkor mad utána is
. -
skifekete
senior tag
válasz unknownerror #20902 üzenetére
Nem lehet hogy valami app húzza le a teljesítményt?
-
Acef
addikt
válasz unknownerror #21777 üzenetére
Hi!
LQE-re tetted? Cache és Dalvik volt?
Még most az elején nyomj egy wipe factoryt, (ez megoldja a böngészőt) habár ez elvileg nem kellett volna !!!!!!!!!!!!
Valsz. nem az Fmod130510NoInk.. verziót flashelted, ezért a Wireless and networks felirat, ill. ebben még egy helyen lesz nyelvi hiba, ezért van az InkEffect nélküli verzió is.
A RAM mindig ok. lesz, nem kell ürítgetned. (nem a szabad RAM mennyisége a fontos, hanem a lagg nélküli és gyors működés, és ezt minden helyzetben tudja a ROM)
Ha kell az óra, akkor megoldható!
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz unknownerror #21797 üzenetére
Hi!
Próbáld ki a folyamatok korlátozása nélkül (nem kell!), mert az adott esetben lassíthatja az app-ok működését-megnyitását.[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz unknownerror #21866 üzenetére
ÜGYES !!!
Kipróbáltam, valóban elegendő ! -
demars
addikt
válasz unknownerror #21934 üzenetére
Igaz! Sorrend lehetne másképp...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Desiro542
tag
válasz unknownerror #21928 üzenetére
JB-nél alapbol kint van a mobil adatkapcsolat gomb, de buherálással lehet változtatni. nehéz... én is épp dolgozom hasonlón.. csak inkább nevezném témának, de beleraktam a repülő üzemmód kapcsolót plusszba, ami 3 napot vett nekem igénybe a sok kódolt xml miatt...
SGSA GT-I9070 Carbon ROM 4.2.2 (Android 4.2.2) Root/Deodex/Zipalign/all CM10.1 feature
-
legenda
válasz unknownerror #22324 üzenetére
mivel sok szervizes ügyet intézek, cégeseket...stb is, így a nagy számok törvénye alapján, negatív samsung szervizes tapasztalatom is van, nem is olyan régről, csúnya eset volt, de más gyártók kapcsán csak több problémát tapasztaltam, szóval még mindig a samsung a legjobb a szememben!
Imy; miért lenne szörnyű? semmi probléma azzal, szépen repül rajta, ha megfelelően húzza fel az ember!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ebegab92
senior tag
válasz unknownerror #22388 üzenetére
Jaja, ezek se semmik, majd szépen be is drágulnak még jobban a cuccok
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
grievous2011
tag
válasz unknownerror #22388 üzenetére
azért ez nem semmi szerintem de ezek a nano ssd-k akár mobiltelefonba is beletehetők?
Everything happens for the reason.
-
Acef
addikt
válasz unknownerror #24509 üzenetére
Hi!
Az Fmod.. a rendszert illetően stock, csak takarított, optimalizált.
Nálam nem volt semmi probléma, és más sem jelezte (55-60-an kérték/használják.-Legutóbb mit telepítettél, vagy frissítettél?
-Esetleg egy ROM újrahúzás, előtte gyári vissza +sd formázással?
-Esetleg vissza Cocore6.2?[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz unknownerror #42606 üzenetére
Ez teljesen normális, elhasználódik az akku de ha nem rakod újra, akkor maga a droid is.
Meg azóta még több szemét van a google szolgáltatásokban.[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz unknownerror #42606 üzenetére
Normális, de tedd újra a romot, kernelt, ... segíthet.
-
Balathruin
veterán
válasz unknownerror #42610 üzenetére
Csakis gyárit vegyél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest