Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Sziasztok! Melyik a legújabb gyári software, amelyiket rá lehet rakni a telefonra? Mert kacérkodom egyel. Defy+ felhasználó vagyok, és nagy megelégedéssel használtam/használom jelenleg is, de lassan eljár a gyári Android OS-e felett az idő, és lassan a hw is elavul a legfrissebb játékokhoz, alkalmazásokhoz (iGO, stb., ami alá kell azért vas is) A cél, hogy kompakt maradjon, elférjen a zsebemben, és ha fel akarom telepíteni mondjuk a Wild Blood-ot vagy a Six Guns-t, akkor ne akadjon rajta (ezek elfutnak a mostani Defy+omon is, de azért röccenésekkel), és ha lehet, akkor a Vice City is menjen rajta, amivel Defy+on mindegyik verzióval csak a töltőképernyőig jutottam el sajnos. Köszi a segítségeket!
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz Fitzgerald #8179 üzenetére
Köszi! Akkor szolgáltatói, T-s ICS van rá, és elérhető lesz majd a 4.1 JB is valamikor?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Rendeltem tegnap délután a T-től a webshop-ban egy fekete SGS Adv.-t, még nem érkezett meg, de lenne pár kérdésem:
1., ugye nincsen rajta szolgáltatói logó?
2., a rózsaszín, ránkerőltetett T-menüt ugye már rég elhagyták?
3., szolgáltatói lock-os, vagy pedig olyan, mint a Defy, hogy szolgáltatótól is függetlenül kapja az ember?
Előre is köszi a válaszokat!Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Szerda estére kértem a GLS-es kiszállítást a webshopban rendelt Galaxy S Advance-omra, már nagyon várom! És amint tudok, beszerzek hozzá a képernyővédő fóliát, és lehet, hogy egy tokot is majd, mert azért annyit nem bír ki, mint a Defy+, amiről váltok.
-
bepe79
addikt
Ma nekem is megérkezett a Galaxy S Advance-om , boldog tulajjá váltam. Nagyon tetszik, csak sérülékenynek tűnik a Defy+ után, minél előbb beszerzek majd egy tokot meg egy fóliát.
-
bepe79
addikt
Sziasztok! Tegnap még megfelelően működött a Galaxy S Advance-om és ma délelőtt is USB-n, délután már nem tudtam csatlakoztatni a géphez: rádugom, pittyen, jelzi, hogy tölt, de nem dobja föl azt az ablakot, amivel tudnám kezelni. Ha Kies-t indítok, az sem látja. Újrarakattam a Kies-el a driver-t, úgy sem látja. A telefonban bemegyek a kapcsolatokhoz, az USB részhez, és azt mondja, hogy csatlakoztassam USB-n, hogy lássa az SD-t a gép, holott már csatlakoztatva volt. Ez mi a fene lehet? 2 napos T-s, zsír új SGS Adv.
-
bepe79
addikt
Azt hiszem ezt is megpróbáltam, de 1000%-ig nem vagyok benne biztos. Viszont eddig mindenféle menüben való mahinálás nélkül rádugtam, és felismerte, feldobta a win az ablakot, hogy mit akarok tenni az eszközömmel, akarok-e fájlokat tallózni, stb. Ma meg rádugás után semmi, akárhányszor próbáltam, gép reboot után sem. Volt akinek vacakolt így az USB-s csatlakoztatás? Manuális driver telepítés segít? Vagy a legújabb Kies-t szedjem le, és rakjam fel újra?
-
bepe79
addikt
válasz bepe79 #14191 üzenetére
Most már megy. Kellett egy telefon reboot is (a jóég tudja miért), és azonnal látja USB-re rádugva a PC.
-
bepe79
addikt
válasz belavagyokbp #14251 üzenetére
Helló! Grat! Nem te is Defy+ról váltottál, mint én? Ismerős a nick-ed annak a topikjából.
-
bepe79
addikt
válasz csorba23 #14285 üzenetére
Én most kipróbáltam a GTA: Vice City-vel, és sem a menüben, sem pedig in-game nem kapcsolja ki a képernyőt. Alapban 1 percre van állítva a screen timeout.
-
bepe79
addikt
A belső tárhelyen (nem a microSDHC-mon) van a samsung\movies-ban valami 160akárhány megás file. Azt le lehet zúzni? Gondolom az nem rendszerfile.
-
bepe79
addikt
3DMark Android alá: [link]
-
bepe79
addikt
Erről mi a véleményetek: [link] ??? Én biztos nem raknék fel ilyen vírust a telefonomra... még a fb appot sem vagyok hajlandó telepíteni.
-
bepe79
addikt
Kijött már a magyar T-nél a JB? Honnan tudom letölteni?
( )
-
bepe79
addikt
Mi annak az app-nak a neve, amelyik megmondja az s advance-nak, hogy elsődlegesen ne a belső tárhelyre, hanem az SD kártyára telepítgessen és töltse le pl. a játékoknak az SD-tartalmát?
-
bepe79
addikt
Most raktam fel a zsír új, friss, meleg Dungeon Hunter 4-et az SGS Advance-omra, és irtó zsír! Könnyű irányíthatóság, gyönyörű grafika, összetett skill-rendszer és inventory, socket-elhetőség, hangulatos map-ok!
-
bepe79
addikt
válasz unknownerror #18689 üzenetére
Nem jó bekapcsolt mikrosütővel a fejeden aludni, mert 10 éven belül esélyes egy agydaganat..
-
bepe79
addikt
"Galaxy S Advance: végre itt a Jelly Bean frissítés":
-
bepe79
addikt
válasz berry82 #19586 üzenetére
Ez egy letöltött lock screen-el nem oldódik meg? Csak érdeklődöm, mert lehet, hogy engem is zavarna, és én is most fogom feltenni a T-nek a hivatalos JB-jét, ha kijön végre.
-
bepe79
addikt
válasz NoRBeRTo87 #20025 üzenetére
Aztaqrva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.: bár most néztem, nekem még OTA nem látja a készülék, de ha hazaértem, megnézem KIES-el
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
No, én is frissítettem az official, T-s Jelly Bean 4.1.2-re, egész tetszetős vele az Advance.
-
bepe79
addikt
Én pár hónapja vettem az S Advance-omat, viszont még nem regeltem be, ezért olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet a Samsung oldalán regisztrálni, hogy érvényes legyen rá a szervízfutár, és ha baj van, kihívhassam?
-
bepe79
addikt
Én KIES-el frissítettem az S Advance-om Jelly Bean 4.1.2-re (T), és tökéletes, semmiféle probléma nincs vele. Azelőtt sem volt egyetlen egy fagyás / reboot, és most sincs a JB alatt.
-
bepe79
addikt
válasz Zsocy155 #22345 üzenetére
Rádugtam a PC-re USB kábelen, KIES indít, KIES felfrissít, software update elindít, az elvolt egy darabig, meg rebootolta a telefont is, majd üdvözölt a 4.1.2, és azóta is stabil.
-
bepe79
addikt
válasz zoli62 #22416 üzenetére
Nem, csak frissítettem KIES-el. Jó, az SD-n utána kis helyet szabadítottam fel, amit már úgyis le akartam gyalulni.
-
bepe79
addikt
válasz zoli62 #22425 üzenetére
Nekem mintha jobban merülne a JB-el a telefon, bár lehet, hogyha neccre játszanék, akkor a másfél - 2 napot épp, hogy még kihúzná kikapcsolt WiFi-vel.
-
bepe79
addikt
válasz Szelley #23548 üzenetére
Nálam detto ez volt KIES frissítés (JB-re) után, mobilnet csak manuál reboot után lett.
-
bepe79
addikt
Samsung Galaxy Devices Set for Android 4.4 KitKat Update: [link]
"Third Batch for Updates
For those who preferred less complicated mid-range and low-cost Galaxy smartphones, a possible Android 4.4 KitKat update might happen in 2014. According to the insider of SamMobile, a long list of Galaxy devices classified as mid-range and low-cost are included to the future upgrade plans by Samsung.
It includes Galaxy Ace 2 and 3, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Fresh, Galaxy S Advance, Galaxy S3 Mini and Galaxy S4 Mini. Unfortunately, the leaked image didn't capture the timeframe for these smartphones on getting Android 4.4 update. In addition, the list may or may not be a plan only since Samsung remains busy dealing with updates for S4, S3, Note 3 and Note 2.
Excluded Devices
Sadly, there are several popular devices too excluded from Android 4.4 KitKat update and it includes Galaxy S2, Galaxy S, Galaxy Note 1, Galaxy S2 Mini and Galaxy Minis. Due to the 18-month update window strictly followed by manufacturers, Galaxy S2, Galaxy S and Galaxy Note 1 are unable to receive any further updates but owners may resort to custom ROMs to get latest features. Galaxy Minis are unable to receive such upgrades due to hardware issues or incompatibility to the upcoming version of TouchWiz UI."
-
bepe79
addikt
A napokban csinált olyat az SGS Advance-om, hogy a nap végére, 22-23h alatt lemeült, Eddig ezt nem játszotta nálam, pedig WiFi éjjel-nappal megy pl és kijelző full fényerőn van állandó jelleggel (ha nem játszom sokat és nem tapicskolom állandóan, akkor tök mindegy gyakorlatilag, hogy mennyi a fényerő). Próbáltam megoldani, GSam Battery-val és Battery Stats Plus Pro-val próbáltam nézni, hogy melyik alkalmazás drain-eli az akksit, developer mode CPU figyelőjével éztem, hogy mi eszi az akksit, de semmi különös nem tűnt föl, a legnagyobb drainernek az Időkép magyar alkalmazást dobták föl (LOL), az egészen valami 1.5%-ot is megevett az akksiból. Az Android OS-nél volt, amikor 50-60%-ot mutatott Végül próbáltam restartot, meg leállít-újraindít kombót, az sem jött be. Majd azt a verziót, amire az XDA fórumon és egyéb helyeken is esküdtek: flight mód bekapcs, kikapcsol, akksi kivesz 10sec-re, bekapcsol, flight mode ki, de nálam ez sem oldotta meg a gyors merülést sajnos. Mígnem jött az ötlet, gondoltam egyet, és hagytam teljesen kisülni, lemerítettem 3-4%-ra, ahol kikapcsol magától, majd töltőre, és visszakapcs nélkül töltöttem reggelig 100%-ra, majd reggel bekapcs. Most azóta megy már 1 nap 2 órája, folyamatosan, kijelző max fényerő + WiFi állandó ON + sok telefonálás mellett, és még 35%-on áll az akksi. Az okát nem tudom, mi okozhatta ezt, de szerencsére meggyógyult. ásnál is volt battery drain gond?
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz Csori72 #37668 üzenetére
Ha nem ért annyira hozzá, akkor a gyári Jelly Bean-re is frissíthet sokkal egyszerűbben a Samsung KIES programmal, vagy a telefonja menüjéből.
-
bepe79
addikt
Ha nem akarsz mókolni, mert nem értesz hozzá, akkor a Samsung KIES (official) nevű programot feltelepíted a számítógépedre, rádugod a gépre USB-n a telefont, és frissítés. Vagy a telefon menüjében a Beállításokon keresztül is tudsz frissíteni (over-the-air (OTA)), ahhoz erősen javallott egy stabil WiFi kapcsolat (a nagy adatforgalom miatt).
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz rup1u5 #37751 üzenetére
A gyári Jelly Bean-ben lévő ébresztő bugos. Másnál sem ébreszt. Tedd fel az Alarm Clock Plus-t vagy más Play-en lévő ébresztőt, és sosem lesz többet olyan, hogy nem ébreszt!
-
bepe79
addikt
válasz Lin3Lord #38114 üzenetére
Nekem is szilikon tok van rajta, és a kijelzőn pedig egy Samsung matt fólia. Több, mint egy éves az SGSA-m, és makulátlan állapotban van, mégcsak nem is esett. A kijelző körüli fémhatású keret nem kopik, csupán ilyen csak totál napfényben látható, alig észrevehető mikrokopások vannak rajta, amit a szilikon tok csinált, mert elég sokszor teszem bele és veszem le róla, így azért picit koptatja/karcolja. De mondhatni 98-99%-os állapotban van a telóm.
-
bepe79
addikt
Én vagyok az egyetlen, akinek tökéletesen működik az S Advance-e a gyári, T-s Jelly Bean 4.1.2 ROM-al? Soha nem fagyott, soha nem indult újra, fut minden game (GTA:SA (nagyon picit kellett csak butítani, majdnem maxon), Colin McRae Rally) szépen, lagok nélkül, belassulni is csak nagyon ritkán szokott. Sok hetente egyszer nagyon elgondolkodik, vagy a Chrome a tab-on a görgetésnél nagyon elgondolkodik (úgy tűnik, mintha kifagyna, de aztán megy tovább, és onnantól smooth), szerintem ez simán belefér, mert nem egy csúcsszámítógépet hordok a zsebemben, amitől elvárható, hogy mindenre azonnal reagáljon, ez így is több, mint ami várható lenne egy low-med kategóriás device-tól (35-40K szolgáltatónál). Állapota szép, mert szilion tokban tartom, soha nem esett, és a kijelző fóliázva van.
-
bepe79
addikt
válasz nesh_019 #38599 üzenetére
Ejj, még mikor a Nokia N95 számított okostelefonnak (valahogy úgy reklámozták, hogy mobil szuper személyi számítógép), és mindent abban a századmásodpercben csinált, amikor nyomtad a gombot, lehetett telepíteni a jó kis Symbian S60 alá, volt ott is GPS, WiFi, minden, nem tört azonnal pókhálósra a kijelző, ha netán esett egy kicsit, mindenki kinézte a kezedből, mert még csak hasonló sem nagyon volt a piacon.. : )
-
-
bepe79
addikt
Segítséget kérnék, mert olyanokat produkál az SGSA-m, amilyet eddig még nem láttam. Formáznom kellett az ext SD kártyámat (16 GB Samsung microSDHC), mert cirill betűs könyvtárakat és file-okat nem tudtam róla eltávolítani semmivel (mókolt orosz iGO-maradványok). Formázás done szépen, visszamásoltam az SD-m tartalmát, majd meglepve tapasztalom, hogy ma más csengőhanggal csörög. Megnézem, SD tartalmát nem látja sem a telefon (csak a legszükségesebb könyvtárakat (Android, stb.)), sem pedig a PC... Visszamásolom USB módban őket, lehúzom PC-ről, ismét eltűnnek, és a 6 GB szabad helyből lett 14.valamennyi. Most próbálom MTP módban, de életemben nem találkoztam még ilyennel, valakinek ötlet?
-
bepe79
addikt
válasz bepe79 #38938 üzenetére
MTP módban másolva is vacakolt a kártya meg az olvasása (az a cirill sz@rság teljesen gallyra vágta), úgyhogy kivettem most, áttettem a Defy+ba, és megformáztam abban. Visszajött az SGSA-ba, most próbálok mindent megint visszamásolni rá.
-
bepe79
addikt
Na, megoldódott a problémám. Sz@r volt formázva/nem formázva, adattároló és MTP módban, dismoun/unmount után, mindenhogy. Vettem most egy 32 GB-os Sandisk CL10-est, ez tökéletes. Megy a másolás, nem szakad meg, nem írja, hogy write protected a microSD! ( ), nem lassul be, nem áll meg, semmi baja, úgy működik, ahogy egy memóriakártyának működnie kell.
-
bepe79
addikt
válasz #33253120 #38985 üzenetére
Nekem (amiről írtam pár hozzászólással előrébb, talán még ezen az oldalon) egy 16 GB-os Samsung krepált be, és kukáztam is, most egy narancs színű SanDisk 32 GB-os CL10-es ücsörög a kis S Advance-emben, ez tökéletes, és 10 év gari van rá.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
A Samsung Galaxy S Advance-t szegélyező keret, ami úgy villog, mint a Salamon töke, az hogy lehet ilyen szinten kopásra hajlamos? Úgy vigyázok a telefonra, mint a szemem fényére, de már maga a tok (!) is ejt rajta ilyen szemmel alig észrevehető mikrokarcokat, mikrokopásokat. Ez másnál is ilyen? Hogy védekeztek ellene? Vagy ez erre van ítélve? Az enyém tokban tartott, fóliás, de már a tokból kiszedés/berakás eszi ezt az "anyagot".
-
bepe79
addikt
válasz thomasvold #39260 üzenetére
4-5 nap készenlét idő sz.r térerővel? Azt meg hogy a p.csába? Az enyém 1 napot bír ki kikapcsolt WCDMA-val (csak GSM módban), stabil network mellett (Bp)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest