Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Oreo miatt van, a Google találta ki, hogy miden ikon ugyanolyan alakú legyen, amelyik nem olyan, az kap egy fehér keretet. Azt hallottam, hogy a 8.1-gyel megszűnik ez a probléma.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sid87
senior tag
Nekem még egy telefonom sem volt ami annyit bírt volna mint amennyit a többiek írnak.
Persze, ha folyamatosan használom, youtube, stb akkor kijött 3 óra is, de ha nem így, akkor merül. Én minden tudását használom, semmi sincs korlátozva.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Ezekiel Ston
senior tag
Nekem a multkor sikerült hasonlo minőségű üveget szereznem...lehet én is láma voltam hozzá de egyszerűen nem hozta az elvartat...azota rakattam fel spigen üveget fel év garral mer már untam a pénz költéset. Azota minden töméletes(nekem).
Azt tudnod kell rola h ha spigent teszel fel akkor a kijelző resze a telefonnak "szürkéssé válik amikor ki van kapcsolva". Befolyásolni nem fogja a használat során és nem is fogod érzékelni mikod használoda kijelződet. Én elégedett vagyok vele. -
-
PedroPascal
senior tag
Én is jártam már így. Vagy sűrített levegővel fújd ki telefon USB csatlakozóját vagy tedd rá a telefont a valami meleg helyre, pl radiátorra, de tegyél alá valami ruha darabot.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
-
Aryon87
félisten
Melyik szervizbe vitted ahol ilyen hamar megcsinálták? Kedden viszem én is (Pesten), nem bánnám ha még aznap kész lenne, és nem heteket ülnének rajta..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kiskeni
aktív tag
Nincs ott 1%-os romlás, az efféle appoknak nehogy higyjél. Röviden, ezen appok csak az FR-től kezdve képesek adatokat gyűjteni, és akkor is csak annyit, amit a beépített telefonkezelő program is lát (Eszközkarbantartó). Azt pedig ugye tudjuk, hogy ez a telefonkezelő app sem képes akksi állapotot megállítani, tehát 102%, hogy a Phone Info sem képes rá. Csak mond valamit random a számára is elérhető adatok alapján, ami már eleve ott bukta, hogy mint mondtam, egy FR-el pont át is verheted. Onnantól kezdve a Phone Info-nak olyan lesz, mintha az FR utáni lett volna az első bekapcsolás, mintha akkor keletkeztek volna az első adatok amik alapjan számol.
Céleszközzel lehetséges csak az akksi állapotát meghatározni. Appokkal még csak körülbelül sem fogsz tudni semmit megtudni.Az sem mindegy, mik a felhasználási körülmények. Terhelés esetén, tehát játéknál gyorsabban merül, max fényerőn szintén nem sajnálja a mAh-eket. Próbálj meg közepesen energiatakarékos módot használni vagy adj neki még kis időt, hátha beáll. Bár mondjuk alapvetően 4 óra nem rossz, de ha kíméletesebben használod, akkor már lehet gond.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung S24 Ultra 12/256 /Fekete/ + kiegészítök
- Honor 200 pro Dual Sim 5g 12gb 512 gb vadiuj garanciával.
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black TiTanium 95% ! 4 Hó nemzetközi APPLE Garancia
- Samsung Galaxy S4/FE/128! Samsung két év garanciával, elektronikus számla! 2024,10,14, vásárlás!
- Samsung S10 8/128 GB Dual SIM (SM-G973F/DS) kártyafüggetlen telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest