Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Üdv!
Cserélni tervezem a telefonom, a Galaxy S7 és az Xperia XZ között vacillálok. Az S7-nek van valami hibája, ami miatt nem javasoljátok? (Pl itt a tesztben említik, hogy az ujjlenyomat olvasó könnyen karcosodik...) Aki ismeri mindkettőt pár szóban elmondaná az előnyöket/hátrányokat? Az összehasonlító tesztekben az S7 nyer, így az agyam az ide húz, de a szívem a Sony felé.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
A cégünkél mostanában volt telefoncsere, múlt héten egy J5 (2017)-öt kaptam, amit ma sikerült egy S7-re cserélni. Talán jó döntés volt, talán nem. Egy-két dologban azért jobb (az újabb) J5, pedig az csak középkategóriás. Pl. az ujjlenyomat olvasója jóval fejlettebb, meg annál az alkalmazások a elérhetők voltak úgy, ha felfele húztam az újjam a kezdő képernyőn. S7-nél ez tényleg nem működik? Vagy csak én nem találom?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Ez a Samsung zenelejátszó app tényleg ennyire buta, hogy se hangszín szabályozó, se cd borító beolvasás, vagy csak én nem találom?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
A Samsung Members app mire jó meg hol lehet nyelvet váltani? Olaszról magyarra vagy legalább angolra?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz #77646080 #32812 üzenetére
Üdv!
Majd kíváncsi lennék, hogy milyen SOT-ot produkál. Az enyém egy hetes múlt most, de negy óránál többet nem tudtam kipaszirozni belőle. Pedig takarékon megy gif felbontás stb.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
-
petymeg
addikt
válasz Tesztelo.hu #33167 üzenetére
Volt már részen ilyenben.
-
petymeg
addikt
Szevasztok.
Vettem alin egy autós tartót ami vezeték nélküli töltő is. Pont a telefonhoz meg a kocsiba is passzol (szellőző rácsba rakható ) csak annyi a bajom, hogy töltés közben eléggé melegszik. Ez vezeték nélküli töltésnél normális?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Sziasztok! Jó ideje nem kapok értesítést a gmailra érkező üzenetekről, pedig minden be van állítva. Hang rezgés szinkronizáció. Az ėrtesítősávra sem kapok jelzést. Mi lehet a gond?
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
Tagnap frissítettem oreora. Azóta ha vezeték nélküli töltőre teszem, a szivárvány minden színében világít. Hogy lehet ezt kilőni?
-
petymeg
addikt
válasz gerner1 #36756 üzenetére
FR-tel kezdtem a frissítés után. Ez amúgy valami feature-nek tűnik nem hibának. Vagy mégis hiba lenne?
Gyorsítótárat hogy is lehet törölni?
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
Nem tudom, kinél mik a tapasztalatok, de oreo frissítés óta még gyengébb az akkuidő. Előtte sem volt acélos.
Reggel 6-kor 100% este 6-ra 20 %. Volt másfél óra kijelzőidő, másfél óra telefonálás, 10 perc videohívás messengeren , e-mailek szinkronizálása és ennyi. A legnagyobb fogyasztó 30%-kal a "cella készenlétben" ez mit takar. Ja és tiszta telepítés volt, full wipe-pal. Januári a telefon.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
Frissítés óta ez az upday nevű alkalmazás bombáz értesítésekkel, de az értesítések kezelésénél nincs ilyen alkalmazás, így nem tudom kikapcsolni. Hogy lehet ezt lelőni???
A widgetet kikapcsoltam, de az értesítési sávon nyomja naponta 10-szer a hülyeségeit!
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Hátlapot cserélni mennyire nehéz? Sajnos kirepült a kezemből a betonra és bepókhálósodott.
-
petymeg
addikt
válasz fornettisuti #39506 üzenetére
Hordtam rajta kemény tokot, de úgy meg nehéz volt betenni meg kivenni az autós tartóból, ezért pár napja nélküle hasznaltam. Még ronda is tokkal. Amíg rajta volt, az elmúlt 1 évben, addig bezzeg egyszer sem esett le.
Szóval rendeljék hátlapot Kínából, vagy szerviz?
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
válasz gerner1 #39509 üzenetére
Tálaltam egy szervizt 8000 ft-ért cserélik, az bőven jó. Remélem azért minőségi anyagból csináljak meg normálisan. Van ahol 30000, annyit a telefon nem ér szinte.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Két hónap után újra sikerült leejtenem a betonra, ezúttal a kijelzőjére így nem úszom meg 8000 forintból a cserét, mint legutóbb. A szervizben van 25000 -ért üveg 45000 -ért kijelző csere. Ha csak repedés van, de érzékel és nincs más jel, akkor gondolom elég az üveg csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest