Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Jeffjn #18740 üzenetére
A fórumtárs vett tőlük egy S7-et. Függetlent kapott de német Vodafone-os volt a Firmware.
Most vagy az van hogy valakikkel lebeszélik vegyék meg előfizura, stb... és a bolt meg megveszi tőlük és függetleníti.
Vagy az hogy többet gyártott a Samu a szolgáltatónak de az nem kérte hát így az ilyen boltok felvásárolják mert jóval olcsóbb. A Samu a szoftvert meg nem cseréli vissza mert hosszú idő lenne de a Lock-ot feloldja.
Smoke some weed nigga!
-
Dyingsoul
veterán
válasz Jeffjn #18757 üzenetére
lassan 3 hónapja keresek megbízható boltot és arra jutottam egyedül a MediaMarkt és a szolgáltató megbízható minden más tingli-tangli szerencsejáték. Vagy rizikózol vagy pengetsz. Én még az elsőt csinálom de remélhetőleg vége lesz nemsoká.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Jeffjn #18762 üzenetére
Nyugi egy véleményen vagyunk. Csak szólok, hogy -50 ezer cserébe nincs olyan, hogy megbízható hely. Mindent amit a topikban ajánlottak és az árukereső/google felhozott végignéztem, vannak cifra vélemények és vannak simlisségek. Jórészüket fel is hívtam és mikor már tudtam mire kell rákérdezni volt mikor hebegés-habogás lett a vége. Meg persze olyan is van ahol A-t mondanak telefonban és B van a valóságban. Lutri az egész, cserébe persze olcsóbban megkapod.
Én is lottózok.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Jeffjn #18765 üzenetére
Pont feletted írta Ákkk. Ez a másik probléma. Van amit nem fogadnak el itthon ezt meg ugye már csak akkor tudod meg mikor nálad a készülék és gond is van vele, vinnéd szervizbe. Vagy bemehetsz persze valami Samu boltba valamit talán ott is tudnak mondani akár vásárlás után.
-
Jadro
veterán
válasz Jeffjn #18772 üzenetére
Abszolút egyetértek! Ez célzott megoldás volt az egyedi problémára. szerencsére nekem eddig csak maximum töltő csatlakozó problémám volt, azzal pedig berobogtam a helyi Samsung store-ba és fél óra alatt cserélték garanciálisan.
Szerk: Ja nem, hazudok, mert az S2 korában még működött a házhoz kijövős szerviz és a munkahelyemen javította a készülékemet. Kb ez a két hibám volt összesen mióta a Galaxy telefonjaim vannak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Jeffjn #18757 üzenetére
Alapjaiba véve ha veszel egy ilyen sufni GSM-ből egy telót gyári függetlenként, stb.. akkor nem kellene megijedni ha más szolgáltatós Firmware-el jön. Csak sajna itt nem tudod úgy IMEI alapján kideríteni mint pl iPhone-nál hogy beírod egy bizonyos oldalra és kiírja hogy milyen szolgáltatós stb...
Mert ha kiderül hogy esetleg tényleg gyári független amitn rajtamaradt a szolgáltatós Firmware az nem probléma mert akkor ráteszed a független magyart (XEH) vagy ha már a nugátot akarod hajtani akkor az angliai függetlent (BTU) és ennyi.
Garivesztéssel a folyamat nem jár. A családban lévő Samsungok mind szolgáltatósak (Telekom) de mindig a magyar független romot felpakolom rá mert az nincs módosítva. Mikor küldtem gariztatni nem szóltak sose.
Smoke some weed nigga!
-
pcsabat
őstag
válasz Jeffjn #18991 üzenetére
ez egy jó tok például és el sem csúfítja. Soha egy tok nálam egy telefonon sem bírta annyira a strapát mint ez. Ahogy kijött a telefon tavaly meg is vettem, 11 hónapja rajta van ez a tok. Nem lötyög, nem tört le a sarka, nem esik le a telefonról stb stb. Drágább, de ebből elég kettőt venni a telefon élettartama alatt.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Én még mindig erre szavazok, nagyon jó benne a telefon, a fogása is kényelmes.
kengyel
-
duvi
nagyúr
Én is Spigen párti vagyok és a Slim Armor verziót vettem az S7-re. Praktikus a becsukható kitámasztólába és leszedhető a kemény hátlap.
-
duvi
nagyúr
válasz Jeffjn #19002 üzenetére
Ha spigen tokot veszel, akkor teljes kijelzős spigen fóliát kell venned hozzá. Vagy olyan tokot (pl. gyári Samut) keresel, ami nem hajlik rá a kijelző szélére és ezekhez jó a gyári Samsung fólia.
-
samu74
addikt
válasz Jeffjn #19002 üzenetére
Hátlapja jobban karcolódik mint az előlap.Ha a kínai telefonod nem karcos,akkor ez se lesz.
Ha a védelem fontos akkor üveg kell,na az nem egyszerű.Nekem az Auchan-ban lett véve egy Bluestar üveg,viszonylag vállalható a mérete,de ez sem tökéletes.Minden más üveg egy vicc ami volt.És ez tokban is jó.
Tok nélkülItt a képen látható,ahogy a széleknél hajlik a kijelző ott van egy világos sáv.Ez zavar kicsit,de meg lehet szokni.
-----------
-
appel
őstag
Case Mate Barely There. Most érkezett meg, nagyon jó tapintása van, minőségi toknak néz ki. 5k körül kapni itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest