Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz mldigital #18252 üzenetére
Néhány tipp, de nem próbáltam őket.
Egyébként van saját rögzítő minden Galaxy-ban, ami a gyári tárcsázóban jelenik meg és a beépített hangrögzítő veszi fel a hívást. Anno S2-n kiválóan működött, viszont mivel az EU-ban ez tiltott, a Samsung a legtöbb régióban elrejtette. Rootolt telón előcsalható. Egyébként a beépített hangrögzítő (mivel a rendszer része) nem ér fel egyetlen utólag feltelepített hívásrögzítővel sem.S2-n is kb. ilyen volt. Csak rányomtál a "Rögzít" gombra és vette is fel mindkét fél hangját. Megállíthattad, vagy hívás végén magától el is mentette a rögzített beszélgetést.
[ Szerkesztve ]
-
Gabes13
tag
válasz mldigital #18453 üzenetére
Bizom benn, mert tetszik a rendszer utoljara a legelso 6.0 volt fent amivel kijott mert ahogy jottek a frissitesek egyre szarabb lett az akku ido, ezert visszadobtam az elsot. Kicsit tartok is tole hogy nem lesz olyan, de azert remenykedem!
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
sniper112
aktív tag
válasz mldigital #32315 üzenetére
de itt van lehetséges
Enter Recovery Mode using ADB on WindowsStep 1 – Install the ADB and Fastboot drivers on your Windows PC [link]
Step 2 – After the installation. Connect your Galaxy S7 to your PC with a USB cable.
Step 3 – Go to the ADB directory in your C drive and open Command Prompt (Shift + Right-click anywhere in the folder > Open Command Prompt).
Step 4 – Now run the following command and press Enter.
adb reboot recovery
Step 5 – Your Samsung Galaxy S7 & S7 Edge will turn OFF and then boot into the Recovery Mode. Navigate up and down using the volume keys and select with the Power button.
Simple. Now you know how to boot your phone in recovery mode.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz mldigital #38936 üzenetére
5 GHz-en nálam elméletileg 866 Mbitet ír, nincs olyan gyors netem, hogy leteszteljem. A 120 Mbites netemen 122 Mbitet mértem az előbb.
Egyébként aki tudja, használja 5 GHz-en, pazar tapasztalataim vannak február óta, amikoris áttértem rá. Egyrészt társasházban lakom, 2,4 GHz-en olyan 25-30 routert látok, 5 GHz-en meg csak 4-5-öt. Ha a fotókat, videókat másolom, sokkal (értsd sokkal sokkal) gyorsabban megy át a cucc a gépemre. És sokkal stabilabb is a jel, a csatlakozás tizedmásodpercben mérhető (2,4 GHz-en ugyanez 1-2 másodperc). Mre ujjlenyomattal belépek, már wifin van a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz mldigital #38944 üzenetére
Routered nem tud átadni többet. Pl tplink 740N közkedvelt magyarországon, de pl nála van az, hogy hiába 150M tud papiron, gyakorlatban max 30M. Nagyban függ a csatlakoztatott készülékek darabszámától is.
Milyen router-ed van?
Wifi csatornát váltottál már?[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz mldigital #38944 üzenetére
Ahogy alcapone386 kolléga is írta, igen valószínű, hogy a routered a szűk keresztmetszet. Egyébként 2,4 GHz-en valahol 70-80 Mbit körül van a maximum, én több routeren is annyit mértem a telefonnal.
Nem tudom, van-e rá lehetőséged, de érdemesebb egy minőségi darabot beszerezni, leginkább olyat, ami szimultán tud 2,4 és 5 GHz-et is (azért, hogy az esetleges régebbi eszközök is kaphassanak netet 2,4-en). Sok router pl. hiába tudja mindkét frekit, egyszerre csak vagy az egyiket, vagy a másikat tudja sugározni. Nálam a UPC februárban cserélte ki a routert a fehér Connect Boxra, nem tökéletes eszköz, de nagyon stabil és gyors is, ráadásul a frekik terén jól el van látva.
-
alcapone386
őstag
válasz mldigital #38949 üzenetére
Igen. Ez a 740 es dupla antennás változata. Ez ennyit tud sajna. Esetleg még lehet próbálkozni pl.: openwrt-vel, de nekem max ebből a tipusból 50M-t sikerült kisajtolni. (openwrt egy nyílt forráskódú "custom rom" routerekre). Kellőképpen utána kell olvasni a dolgoknak, mert könnyen téglázható a router vele. Bár ha van soros to usb portod, forrasztópákád meg tudod használni a putty programot, akkor nem lehet baj . -rom telepitése közben kábel kijött így "putty"-al tudtam csak helyrehozni.
UPC és telekom korrekt wifi routereket ad, de ha pl.: digid van, tplink 750N nekem bevált. Van 2 USB portja, tud 5ghz et is és nyomtató servernek is megteszi. (Lehet van már újjabb is).
Ha most nem tudsz befektetni, próbálj routeren wifi csatornát váltani. Ezzel megtudod nezni, hogy milyen csatornákat használnak körülötted és a legkevesebbszer előforduló csatit állítsd be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- PlayStation 5
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Huawei GT 3 SS
- Apple Watch Ultra 49mm Cell.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest