Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Én egyetértek dkovizolival! Ha visszavonták, akkor már inkább ne tedd fel! Ilyenkor elég hamar szokott jönni a javítás, lévén, hogy hivatalosan ki volt adva, ezért sokaknak már fent van (nem mókolva, hanem teljesen legálisan is).
Én azt tippelem, hogy néhány napon belül, de max 1-2 hét múlva jönni fog a javítás. -
sgeza
veterán
válasz balintka #28955 üzenetére
Én ftp szerver szoktam olykor használni. Ami nekem van fent, annak ez a neve: Ftp szerver, illetve ennek a pro változata, mert azt megvettem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theolivetree.ftpserverproEgyébként honnan hova akarsz?
Illetve, ahogy a kolléga is mondja, van a Total Commandernek wifin keresztüli fájl küldési funkciója. Ha mindkét fél használja ezt, akkor ez rém egyszerű.
Ezba plugin kell hozzá:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.tcplugins.wifitransfer[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz MrBazsi #28954 üzenetére
Ha XEH/XEH/XEH/TMH-n vagy, és nem BTU-val kérted le a firmware-t (hanem mondjuk XEH, DBT vagy például AUT kóddal), akkor nem kell aggódnod, jön majd a frissítés. Ahogy a kolléga írja, visszavonták a 11-et. Ha újra kijön, akkor jön majd a frissítés is, amikor a XEH régióban megjelenik.
-
sgeza
veterán
válasz MrBazsi #28960 üzenetére
A biztonsági mentésnek vissza kell (kéne) mennie! Egyébként a SmartSwitch nem menti az adatokat, csak alap Samsung dolgokat, valamint az alkalmazásokat (adat nélkül).
Amivel normálisan vissza tudod állítani, az szerintem inkább a Google mentés. Olyanod volt?[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz MrBazsi #28962 üzenetére
"Legrosszabb" megoldásként ideiglenesen tedd vissza a TMH firmware-t, ott állítsd vissza az adataid, és mentsd a Google fiókhoz is! Egyébként biztos vagy benne, hogy az nem volt eddig is bekapcsolva? Mert a SmartSwitch nem ment adatot alkalmazásokhoz, a Google viszont igen. Tehát ha SmartSwitch-csel csináltad eddig, és az adataid visszaálltak, akkor esetleg elképzelhető, hogy az a Google-től jött.
Nem kezdted el a rendszer beállítását legalább a Google fiókig? Nem mondja, hogy van mentésed?
(Nem tudom, hogy mennyire értesz vagy nem értesz hozzá, azért írtam le, mert előfordul olyan eset, hogy valaki nem is tud róla, hogy esetleg bizonyos funkció alapból be van kapcsolva).[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #28965 üzenetére
De akkor miért kell külön megoldás? Vagyis nem biztos, hogy jól értettem. Tehát PC-ről/re akarja, csak nem akarja kábellel rákötni?
Ez esetben ftp szerver.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz MrBazsi #28969 üzenetére
Átmenetileg tedd vissza a TMH romot, hátha a SmartSwitch valamiért zokonveszi, hogy más a CSC, mint a mentéskori (egyébként fura lenne, de hátha).
Aztán onnan mentsd ki másképp: a Samsung felhőbe és a Google-ébe is!
Amúgy például a névjegyeket miért nem szinkronizálod? Akkor nem kellene külön menteni azokat. -
sgeza
veterán
válasz Maelephant #28974 üzenetére
Ne foglalkozz vele szerintem! Megvárjuk a frissítést, aztán megy rá. Nincs min aggódnod szerintem.
-
sgeza
veterán
válasz dancsuri #28995 üzenetére
Így van, ahogy a kolléga írja. Az én gépemen is megvan, mivel volt egy rövid időszak, amíg kint volt. Így van meg a sammobile-nak is.
A Samsung viszont visszavonta. A hivatalos szerverről (ahonnan a hivatalos SmartSwitch, illetve egyébként a Frija is tölt, és korábban a Samfirm is töltött) leszedték.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz ZavaBalazs #29004 üzenetére
Neked ez nem segítség, de épp a múltkor volt szó a TMX munkásságának minőségéről...
-
sgeza
veterán
válasz ZavaBalazs #29008 üzenetére
Sajnos olyankor nincs mit tenni, ha egyébként valóban úgy van, nem csak ezt mondják. Én nem tudom, csak mint lehetőség vetettem fel. A kérdésedre amúgy nem tudom a választ.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Viviennen76 #29037 üzenetére
Wifi haladó beállításain belül nézd meg a wifi vezérlési előzményeket! Onnan kiderül, hogy mi kapcsolta be.
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #29045 üzenetére
Igen, ezt akartam én is írni. Úgy emlékeztem én is, hogy alapból tudja a készülék.
-
sgeza
veterán
válasz rothfb #29056 üzenetére
A kolléga által linkelt oldal uninstallál (ha jól láttam, csak végiggörgettem az oldalt), neked nem az kell, hanem ez:
Rendszeralkalmazás kikapcsolása:
adb shell pm disable-user --user 0 <package_to_disable>
Viszakapcsolása:
adb shell pm enable <package_to_enable>
Infó - Az az elején ismertetett alkalmazás nem fog kelleni, mert az alábbiakban minden le van írva, és egyébként én a csomagnevek megkereséséhez sem használta, ADB-n kereszstül kerestem ki mindent. Kimásoltam az alkalmazáslistát a megfelelő parancssal, majd minden bixby-hez (meg ami még érdekelt engem) kapcsolódó csomagot kiválogattam.
Én ezt összegyűjtöttem már, hogy ne kelljen állandóan keresgélnem a csomagok nevét. 11 alatt nem ellenőriztem le, hogy ugyanezek a nevek vannak, de szerintem igen.
Ez kell a Bixby gombhoz, ha azt a funkcióját meg akarjátok tartani, hogy egy vagy két gombnyomásra csináljon valamit, ez esetben ez ne kerüljön tiltásra:
Bixby Voice: com.samsung.android.bixby.agent-hYn_SitPJUihAociz5zA4A=/base.apk=com.samsung.android.bixby.agent
Ezek tilthatók ADB-n keresztül:
Bixby Routines: Routines/Routines.apk=com.samsung.android.app.routines
Bixby Szolgáltatás: BixbyService/BixbyService.apk=com.samsung.android.bixby.service
Bixby Vision: VisionIntelligence3.5/VisionIntelligence3.5.apk=com.samsung.android.visionintelligence
BixbyVision Framework: BixbyVisionFramework3.5/BixbyVisionFramework3.5.apk=com.samsung.android.bixbyvision.framework
SettingsBixby: SettingsBixby/SettingsBixby.apk=com.samsung.android.app.settings.bixby
SystemUIBixby2: SystemUIBixby2/SystemUIBixby2.apk=com.samsung.systemui.bixby2
Ébresztés hanggal: com.samsung.android.bixby.wakeup-nbXbvS8TvbcyAw13fd4_nA=/base.apk=com.samsung.android.bixby.wakeupEz tiltható a renszeren belül is, de ADB-n is természetesen:
Bixby Voice Stub: BixbyAgentStub/BixbyAgentStub.apk=com.samsung.android.bixby.agent.dummyEzeket az alábbi parancsokat kell kiadni, elég csak innen másolni, akkor nem kell gépelni. Persze az előfeltétel legyen meg, tehát az ADB-n keresztül legyenek kiadhatók a parancsok!
adb shell pm disable-user --user 0 com.samsung.android.app.routines
adb shell pm disable-user --user 0 com.samsung.android.bixby.service
adb shell pm disable-user --user 0 com.samsung.android.visionintelligence
adb shell pm disable-user --user 0 com.samsung.android.bixbyvision.framework
adb shell pm disable-user --user 0 com.samsung.android.app.settings.bixby
adb shell pm disable-user --user 0 com.samsung.systemui.bixby2
adb shell pm disable-user --user 0 com.samsung.android.bixby.wakeup
adb shell pm disable-user --user 0 com.samsung.android.bixby.agent.dummyÖssze van ez nekem egyébként szedve egy txt fájlba több más alkalmazással is, akinek szükséges, szívesen elküldöm. Habár ide is beilleszthető, de ahhoz talán hosszú. De ha nem zavaró, szívesen bedobom ide hozzászólásként.
[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #29077 üzenetére
Így akkor teljesen biztos!
-
sgeza
veterán
válasz Lajcsika #29090 üzenetére
Nem így kellett volna!
Még a 10-esen fel kell tenni a függetlent, átállítani a CSC kódot XEH-re (persze csak, ha érdekel), utána mehet fel a 11.De a kérdésedre válaszolva akkor derül ki, hogy jön-e majd OTA, ha megtudjuk, hogy a BTU régióban is kijön-e ez a build. Ha igen, akkor jön, ha nem, akkor nem. Utóbbi esetben az aktuális legfrissebb buildet felteszed, amit a BTU régióban kiadtak, vagyis BTU kóddal kéred le, akkor jön OTA. Legalábbis ha maradni akarsz BTU-n. Ha nem, akkor tedd vissza a 10-est, válts át XEH-re, majd utána mehet a 11!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz mSchumi87 #29119 üzenetére
A menüből nyomj gyári alaphelyzetet, az mindent töröl! Ha a recoveryt használnád erre, akkor viszont előtte ki kell jelentkezned mindenhonnan, különben életbe lép a védelem. Arra is egyszerűbb alkalmazni egyébként a menüből történő gyári alaphelyzetet, azzal gyorsabb elvégezni ezt a műveletet. Utána meg már egyébként is felesleges a recovery.
Ha netán bármikor odinoztál, és nem akarsz rosszat a vevőnek, akkor ellenőrizd, hogy amelyik CSC régión vagy, ott kiadták-e azt a buildet, ami épp a készüléken van. Ha nem, akkor nem lesz OTA, ezért Odinnel fel kell tenni egy megfelelő kiadást!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #29139 üzenetére
Ezt a kérdést akartam én is feltenni!
-
sgeza
veterán
válasz PixelRambo #29161 üzenetére
Mikor frissült utoljára? Ha az utolsó frissítés OTÁ-n történt, akkor biztosan fog jönni most is! Valójában a build száma kellene, abból lehetne pontosan megmondani!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csaba1203 #29172 üzenetére
Innen indult a kérdés:
Amúgy XEH/XEH/XEH/DRE és ami rajta van a SAOMC_SM-G973F_OXM_XEH_QQ_0006
Vagyis sima S10.
Nézd meg, mire válaszolsz! Több lépcső volt. Csorbajeno kolléga nem részletezte a válaszában, hogy melyik készülék, mert az a kérdésben volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz PixelRambo #29174 üzenetére
Szerintem te legutóbb BTU kóddal kérted le a firmware-t, és rátetted Odinnel. Ez lehet?
Ha igen, ez egy olyan kiadás, ami szerintem csak a BTU régióban jött ki, ez esetben nem jön rá frissítés OTÁ-n.Szerintem szedd le a legfrissebbet AUT kóddal, és tedd fel Odinnel! Ez szinte biztos, hogy ki fog jönni a XEH régióban. Vagy ha gondolod, várd meg, hogy kiadják a XEH régióban is! Ha egyezik a kettő, akkor teljesen mindegy, melyik kóddal kéred le, ha nem, akkor XEH kóddal kérd le, és tedd fel Odinnel! Utána már lesz OTA frissítésed.
-
sgeza
veterán
válasz -Valinas- #29180 üzenetére
Az mindegy, hogy Odinnal tetted fel, az ki lett adva ebben a régióban, tehát fog jönni rá OTA, csak a sima S10-re nem jött még ki a XEH régióban.
Ha azonban nem akarsz várni a frissítésre, akkor természetesen felteheted az AUT kóddal letöltött frissítést, de nem szükséges a sima CSC-t használnod, mehet home_csc-vel is. Hacsak nem akarsz mindenképp a nulláról indulni.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Egyrészt át tudsz váltani alul az albumok nézetre, ahol bele tudsz menni csak a kamera képekbe. Ugyanakkor ugyanitt jobb felül három pötty, majd albumok rejtése és mutatása lehetőséggel ki tudsz venni albumokat (vagyis könyvtárakat) a megjelenített képek közül. Ez érvényes lesz az összesített (képek) nézetre is, tehát onnan is eltűnnek az adott (mondjuk Viber) képek.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Clear cache-t egész nyugodtan csinálhatsz, mert az csak a gyorsítótárat törli. Illetve a recovery menüben még nyugodtan elvégezhető az alkalmazások optimalizálása lehetőség is (legalsó menüpont). Habár elvileg ezeket elvégzi a frissítés is.
Ami még segíthet, hogy csak a kamera alkalmazásnak törlöd az adatait! Annak néhány paraméterét nem egy nagy munka visszaállítani, viszont jó eséllyel segíthet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- iPhone 13 mini 128 GB, független, 82%-os akkumlátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest