Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
3 töltésen vagyok túl. A saját szokásaim, telepítéseim alapján szombat óta azt tapasztalom, hogy érdemben lassabban merül, mint ahogyan az S8+ tette (nálam). Igaz csak kísérletképpen, de kettő napot megkockáztattam már vele. Az S8+ esetében nem volt ilyen "kényszerem". :-)
Ahogyan sokan vélelmezték (kevesebben meg már tapasztalták is), semmivel sem rosszabb, mint az S8+ volt és a jelek szerint talán még jobb is annál.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
addikt
válasz SharpSA #2056 üzenetére
Nem vennék új autót AA miatt. Ennyi. De androidos fejegységet sem vennék. A note 8 tökéletes mindenes. Az ablakban jobban szem előtt van, mint lent középen egy kijelző. Csak azért használom az AA, mert van. De ezért nem vennék új autót/ fejegységet. Egy percig sem mondtam, hogy más mit- hogyan tegyen, csak annyit , hogy én erre nem költenék, ha gyárilag nem lenne, ill. csak ezért nem vennék másik kocsit (és cserélnék fejegységet). Lépjünk tovább.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Teal'C
veterán
-
thebiker
tag
válasz SharpSA #2204 üzenetére
Szia,
Note7->S7edge->S8+->Note8 . Ez volt az utóbbi év termése. akkuidő tekintetében egyértelműen a Note 8 a legrosszabb.
Ugyan azokat az appokat használom a Samsung backup-ból. Pont ugyan annyi app fut a háttérben és szinkronizál.
A legjobb akkuidő szerinti sorrend:S8+
Note7
S7edge
Note8Az első kettő közül nehezen tudok dönteni mert a Note7 ugye nem volt túl sokáig meg és halványabb emlékeim vannak róla. Biztos jó lenne egzakt SOT vagy hasonló adat de ezzel nem foglalkoztam.
Summa summárum szerintem számít az a pár százalék az S8+ és a Note 8 közt. Esetére épp 10% marad.
Hasonló használat mellett az S8+ 30%-ot tudott. Pedig a gsmarena tesztjében a Note 8 jobban teljesít ...Hangsúlyozom, hogy ez csak az én tapasztalatom. Ettől még jó készülék ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest