Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
passat77
tag
Sziasztok!
S6 edgémet kivánom lecserélni akku probléma miatt note 4-re. Tudnátok linkelni aliról qi wireless aktiv flip tokot? Látom van olyan is ami csak fake sajnos.
Illetve van valakinek vastag akksija külön hátlappal? Érdemes foglalkozni vele? Vagy nagyon vastag és nehéz lesz töle az amúgy sem kicsi telefon.
Thx....[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
Eltünt a zárképernyőről a hívás gombom ( nem tufom hogy sikerült), hogy tudom visszavarázsolni? Illetve be lehet állítani kamera gyors indításának a home gomb dupla megnyomását?
Thx... -
passat77
tag
válasz Massmurderer #37396 üzenetére
Nekem fekete van, nagyon igényes!!!
-
passat77
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy meghalt az én alaplapom is
Lefagy, újraindúl, akadozik. Hól és mennyiért ajánlanátok alaplapot? Aliról már 30-60 $ között láttam N910F alaplapot. Itt ìrta valaki, hogy érdemes inkàbb exynos-t venni. Vélemény? -
passat77
tag
Sziasztok!
Továbbra is az alaplap csere kérdés foglalkoztat. Közben vettem egy s7 edge-t. Hiába erősebb processzor, jobb kamera akkor is a note 4-be vagyok szerelmes. Nem tudok megválni tőle. Nos a kérdésem az lenne, hogy n910f helyett n910c alaplap berakható? Ezt találtam:
Sansung Note 4 N910C alaplap csere javitas N910F-be is !
https://www.jofogas.hu/budapest/Sansung_Note_4_N910C_alaplap_csere_javitas_N910F_be_is___68637472.htmElmagyarázná valaki ezt nekem?
-
passat77
tag
A n910c ugyanúgy használható itthoni gsm hálózatokon?
Közben itt a válasz:
https://www.google.hu/amp/24.hu/mobil/2015/01/15/titkok-tippek-trukkok-samsung-galaxy-note-4/amp/[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
Megoldható-e függetlenítés nélkül, hogy más szolgáltató sim kártyáját elfogadja a n910f ? Gondolok itt valamilyen root app félé megoldásban. Köszönöm....
[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
válasz nggabi #37867 üzenetére
Egyértelmű, hogy használt! Sajnos új 0 kilóméteres alaplapot nem éri meg venni. Nekem nem létszükséglet már a note 4, kénytelen voltam s7 edge-t venni. De akkor is imádtam ezt a telefont még ha csak 2 hónapot is volt nálam. A lányomnak akarnám feléleszteni kicsi pénzért nagy szerencse elv alapján. Tudom nem sokat kell várni 50 $-tol, ettől még lehet ez siker story is. Majd beszámolok vagy éppen sírok mire mentem aliexpress-ékkel....
-
passat77
tag
válasz Massmurderer #37869 üzenetére
Nem szertnék bele szólni a vitátokba Massmurderer, de az a baj, hogy gyuri81-nek tényleg IGAZA van. Ide segítséget kérni és kapni járnak a forumozók, nem pedig azért, hogy kioktassák őket!
-
passat77
tag
válasz Massmurderer #37900 üzenetére
Hát, lehet igazság abban amit írtál! Többen a frissítések után jelezték, hogy fagy, laggol, újraindul a telefon. Ha jól emlékszem az én telefonom fél évig kikapcsolva pihent mielött az enyém lett, bekapcsolás után sorra jöttek a frissítések és nem tagadom qrva forró volt egy párszor. Úgyhogy a melegedés valóban előidézhette az elhalálozásokkat. Érdekes módon az enyém is alaplapos lett. Vagy mégsem? Most azzal írok. Korábban lefagyott, nyomkodhattam bárhogy, akksi ki-be..... Sokadik odinos firmware telepítés után most valamiért újra használható a telefon, igaz simkártya nélkül, mert megcsaltam egy s7 edge-vel. Ki érti ezt?
-
passat77
tag
Sziasztok!
N910F alaplap csere még milyen tipussokkal oldható meg. N910C külső ketet csérével. És mi van a többi tipussal? N910T, N910A, N910G stb...[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
Tud valaki n910f-re twrp-t linkelni, amit odinnal fel lehet rakni? THX...
Ha már úgy is alaplapos a kicsike eljátszanék vele amíg ideér az aliról rendelt másik alaplapom[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
válasz osztszoroz #38640 üzenetére
-
passat77
tag
Tudtok n910f alaplap cseréhez videóval szolgálni. Amiket eddig találtam az alapján nem sikerült lekapnom a keretet. Félek, ha erőltetem eltöröm a kijelzőt Addig amíg megjön az alaplapom gondoltam szétkapom.... Vagy ne akarjam otthon szétszedni? Ha minden igaz kapok aliéktól hozzá mindenféle szétszedő kit-et.
[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
válasz Massmurderer #38676 üzenetére
THX....
-
passat77
tag
Nos, közben csak visszatért bele az élet. Igaz csak a töltést veszi Pár hét és itt a másik alaplap. Viva note 4 !!!!
-
passat77
tag
Érdekesség: [link]
[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
No megjött az n910f-és alaplapom aliéktól
Este bele is szereltem, s-pen kivételével minden ok eddig. Mi lehet a gond a ceruzával? Ha kihúzom azt érzékeli, de nem ír semmit, a fehér kis pötty sincs
A szalagkábellel lehet a gond? Nem érintkezne? Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
6.0.1-ről 4.4.4-re vissza lehet downgad-elni?
-
passat77
tag
Létezik 4.4.4-es 4 fájlos firmware? 6.0.1-ről szeretnék downgradelni.
-
passat77
tag
Az miért van, hogy minden szolgáltazó sim kártyájával feljeletkezik a telefon kivéve a telenor. Most cseréltem az alaplapot. Tud valaki segíteni? Telenornál néztük már másik sim-el is. Szervízt javasolták.
-
passat77
tag
válasz amoledus #38877 üzenetére
Nos azt írja, hogy a hálózatra nincs feljelentkezve. Aliról rendeltem, német o2 android 4.4.4 volt rajta. A 4 fájlos samfirm-el leszedett legfrissebb TMH firmwaret tettem fel. Sajnos a ceruza és a gps nem müködik, így vissza utalják a teljes összeget. Lehet én sz@rtam el De ettől még a feleségemnek így is jó lenne galaxy mini helyett. A telenornál voltam, kipróbáltuk másik sim-mel, de nem nyert. T-mobile és vodafone sim az pipa. Ez az alaplap korismerete....
[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
Sziasztok,
Az N910F és N910C védőtok tekintetében megegyezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
- iPhone 15 128GB fekete, független, 2027-ig garanciális, akksi 100%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest