Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Köszönöm a válaszokat.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
AZ RR3ban hogy lehet rendes profilt létrehozni, ne csak Guestként legyek emlegetve?
-
Dr V
őstag
Azt észrevettétek, h a fényerőszabályzás pwm-es? A frekvenciáját még nem mértem meg.
-
Dr V
őstag
Üdv!
A Heliummal próbálkozott már valaki menteni a teljes készüléket? HOlnap jönne a szervizes az alaplapot cserélni (remélhetőleg) és előtte szeretnék egy teljes mentést csinálni, de a root és TiBackup most nem játszhat...
-
Dr V
őstag
Ma kijött a szervizes alaplapot cserélni, mert megírtam a Samunak, h időnként restartolt a telefon magától és néhány beállítás megváltozott... Alaplap, akksi, usb port csere és még grátisz gyári képernyővédő fóliát és adtak
-
Dr V
őstag
válasz Markizmark #20156 üzenetére
Nekem volt ahhoz hasonló tartóm, de tönkre ment kb a 2. nyitás után: a műanyag retesz eltört, ami az oldaltartókat tartja a helyén...
-
Dr V
őstag
Valaki nem tud olyan tokot, ami az USB-t és védi egy kis ajtóval, mint anno az S1en? Rettentő, h milyen könnyen és gyorsan koszolódik.
-
Dr V
őstag
Nem rossz a tok, de azzal már tényleg batár lehet a készülék
A gyári protective covert használom, és kb akkora méretben gondolkozom.
Ideális esetben olyant tokot lenne jó találni, amiben van kihajtható támasz és usb védő, mindez elfogadható méretnövekedéssel. Így még pont elmegy a súlya, érzésre kb 20 percet bírom tartani az ágyban kényelmesen, letámasztott könyökkel.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
7kor kezdődik a kicsomagolósdi. (nálunk is CEST időszámítás van)
-
Dr V
őstag
Azért azt értékeltem volna ha kijön a várva várt frissítésünk a bemutató nagy örömére...
Nekem tetszenek az új Spen funkciók, használnám is, ha mi is megkapnánk. A többi új feature nemrossz, de a felárat nem fogja megérni sztem. Viszont remélem, h nem fogják a kijelzőidőnket tovább butítani az N3 kedvéért... Hiányzik az a 10óra kijelző
Az első koreai nem úgy beszélt, mint a Wozs válos tulaja a South Parkból?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
válasz Markizmark #20618 üzenetére
Nem. Még nem vett nekem a kormány új traffipaxot XD
-
Dr V
őstag
válasz Markizmark #20618 üzenetére
Közbe meglett az eszköz. 240Hz.
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
válasz Markizmark #20624 üzenetére
Nem vagyok informatikus csak tájékozott. És jó szemű Amúgy CNC programozás, gépkezelés.
-
Dr V
őstag
válasz persnongrat #20633 üzenetére
Az akksim biztos jó. Kb 1 hete cserélték gariban. Kijelző és gépház kivételével új készülékem van :]
A szoftverfrissítés után elvágólag feleződött a kijelzőidő...Azt nem tudjátok, h mitől lehetett az, hogy egyik gyalulás után belépve a fiókjaimba (google, face, samu, stb...) elkezdte magától visszatenni a programokat? Teljesen gyári romról van szó.
A gyári, legelső független rom fenn van valahol? Azon gondolkozom, h újra vissza kéne tennem.
-
Dr V
őstag
válasz Bélaaaa #20763 üzenetére
Csak megnyugtatásként: én is SDS miatt kértem a szervizfutárt. Alaplapcsere és egy grátisz gyári védőfólia után hibátlanul üzemel a telefon.
Egyébként ma hívtak a samutól, h mennyire voltam elégedett a szolgáltatással. Teljes mértékben elégedett voltam, de csak 10ből 8 pontot adtam nekik, mint gyártó, mert a frissítési ciklus eléggé gáz...The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
A böngészöm nem jegyzi meg a megnyitott oldalakat, de az előzményeket igen. Eddig nem csinált ilyet. Ezt hol lehetne átállítani?
Arról nem volt szó h megkapnánk az új Snote alkalmazást?
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
-
Dr V
őstag
Valaki nem tudja h a gyári böngésző miért nem jegyzi meg a megnyitott ablakokat? Már attól is elfelejti h ha àtlépek a térképbe vagy a névjegyzékbe és utána üres oldallal fogad...
-
Dr V
őstag
Megvan a böngészőm felejtésének az oka: a tevékenységmegőrzèst kikapcsoltam. Most bekapcsoltam és rendesen működik.
-
Dr V
őstag
Néhány új N3 featuret is megkapunk
-
Dr V
őstag
válasz persnongrat #21006 üzenetére
Azt a szöveg nem részletezte.
Viszont a MIUI tudja szabályozni az alkalmazások jogait.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
válasz persnongrat #21085 üzenetére
GSM alapu és valszeg kapcsolható lesz. Szl nem kell aggodni.
-
Dr V
őstag
És Odinnal vissza lehet majd tenni régebbi romokat?
-
-
Dr V
őstag
Akko sry
-
Dr V
őstag
Nem értem, h miért szórakoztok a KIESsel... Odin vagy inkább OTA, ezeket még tudtommal senki sem szidta.
-
-
Dr V
őstag
válasz kalapacsolok #21707 üzenetére
Véletlenül nem insane chippes a telefonod? Ill milyen módban van csatlakoztatva a gépedhez?
-
Dr V
őstag
Én se. Ezért is kértem független romot a szervizestől, a telenoros helyett
-
Dr V
őstag
válasz persnongrat #21804 üzenetére
Ha jól tudom a 4.3tól van vmi olyan újítás, h sokkal smoothabbnak érződik a rendszer, met az ablakokat gyorsabban rajzolja ki vagy vmi ilyesmi. Azonkívül reménykedünk sokan, h visszajön a 10órás kijelzőidő... év elejétől nézegesd vissza a fórumot, sok embert fogsz látni, aki ilyen időket ért el, trükközés nélkül.
-
Dr V
őstag
válasz persnongrat #21898 üzenetére
Gépen és telefonon is leteszteltem, mind2nél google+ nélkül hozzá tudtam szólni. Igaz, már párszor próbálkozott, h csináljak google+ profilt és azt használjam, de mindig az "X"re nyomtam
-
Dr V
őstag
válasz persnongrat #21901 üzenetére
Spen? Azzal lehet szabadon screenshotokat csinálni.
bocs a 2 hszért, későn kapcsoltam.[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
válasz persnongrat #21905 üzenetére
Asszem úgy működik, h a gombot nyomva tartva rajzolsz egy tetszőleges alakzatot. lényeg, h a vonal eleje, vége összeérjen.
-
Dr V
őstag
Gyári rommal tolom, nem érzem kb semminek a hiányát. A rendszer kellően gyors, de néha kicsit lehetne gyorsabb is, pl a névjegyzék első indításánál vagy a tárcsázó-napló váltásakor. Ezekkel könnyen együtt lehet élni. Akksija még mindig a legjobb, tud mindent, ami kell. Pár hónapig a gépem helyett használtam, amíg a garit intézték. Csak 1szer kellett gép elé ülnöm, amúgy mindent meg tudtam oldani a telefonról.
Vegyél ilyet nyugodtan, de csak megbízható helyről, a prémium garancia tényleg prémium, szinte mindenkinek jó a tapasztalata, aki igénybe vette.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest