Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, csak úgy teljsen értelmetlen a Wolfson, ha egyszer driver nincs hozzá, a nép meg úgysem tudja mi az, és az adatlapra sem kerül fel a legtöbb esetben...
most én az MX-ben bízom nagyon, állítólag sokat javítottak a hangminőségen az M9 óta (abba sem Wolfson került, szemben az előddel, hanem valamilyen TI cucc).
ThorsHUN: ja várj, tényleg az csak azon nem vanilla droid lesz, de sebaj...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
igen, alapvetően nagyon minimális költséggel jár. emlékszem, hogy régebben volt róla szó, hogy a 3g elhagyása kb ilyen 5-10 dollár haszon lenne nagyker áron...
nem is tudom amúgy ki gyárt még minőségi DAC-ot ilyen mobil eszközökbe. állítólag az új TI chipek sem rosszak, bár aztán többen is azt írták arról, amit az M9-be tettek, hogy nincs olyan jó, mint a Wolfson, amit eredetileg használtak. én azt várom már, hogy egyszer olyan hangja legyen valamelyiknek, mint az M6-omnak van... -
Rotate
veterán
nem értem miért mondjátok le a Samsung anyaghasználatát, SGS-hez képest teljesen más kategória az S2, már ez a recés hátlap teljesen jó tapintás, képek alapján a GN is hasonlót lehet, sztem még jobb is... barátnőm Galaxy W-je is műanyag de teljesen kellemes tapintású jó minőségű az egész... nem tudom miért erőltetitek a fémet... nem elég, hogy nehezebb lesz tőle az eszköz, ráadásul hideg tapintású is... szerintem sokkal emberbarátibb a műanyag...
-
Kleroo
veterán
válasz Remus389 #109 üzenetére
Nem igazán ad objektív képet az ilyen teszt,mert egy kamera másknt "lát".Ezt szabad szemmel kell vizsgálni.
Azt nem mondtam,hogy csúnya lehet.Biztos brutális képe van,hisz 720p.De majd ha mellé lesz rakva egy nem pentilos,akkor biztosan látszódni fog a különbségszerk: Egyébként így az idő előrehaladtával látszik,hogy emnnyire nagyott dobbantott/durrantott a samu az SII-vel. Nincs legyőzője.Anyagminőségébe is csak utolsó mentsvárként szoktak belekötni . Az SIII-al gyaníthatólag 2vállra fekteti a piacot geek körökben.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Remus389 #164 üzenetére
Nah igen, akinek van esze az vár.
Hamár a nexusnál tartunk akkor a Nexus S az egymagosok királya az jól néz ki, de abból is kisprólolták az fm rádiót./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
kutkut
addikt
válasz Remus389 #190 üzenetére
Gyönyörű. Az meg már csak hab a tortán, hogy mi van, ha a gránát helyett rányomsz a home ikonra?! Multizásnál nagyon jól jöhet, ha kidob a homescreenre. Ha szerencséd van, csak lelőnek, ha nincs le is dob a szeróról. Gratulálok google. És amúgy nem is rondít bele a képbe oldalt 1-2 gomb...
Meizu MX3 32GB
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Remus389 #190 üzenetére
Ez a másik amitől kiborulok, az ilyen játékoktól "okostelefonon", még a pspnek azt mondom talán volt valamennyi értelme, de aki játszani akar az vegyen konzolt és nyomogasa otthon ami legalább 1 milliószor élvezhetőbb. Én kibírom hazáig, hogy benyomjam a boxot. Lehet én vagyok ennyire elmaradva vagy nemtudom, de annyira nem tud lekötni sem nfs akárhány, sem fps 97 modern combat, mert nem élvezhető, nem ad át semmi élményt.
Egyedül ami megfogott az a zombi cafe volt es kb ki is merült a játékozás az iphoneon.
Persze nem akarom leszólni azt aki játszik, tegye nyugodtan, max én nem fogom megérteni, miért jó egy gagyira lebutított játékkal játszni agyvérzésig./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Társasjáték topic
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Hisense LCD és LED TV-k
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest