Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
AthlonXP:Szerintem az gyárin nem fog menni,S4active-on is rázársz kikapcs. gombbal és megáll!
myke01:A nagyok szerint minden vírus irtó jelez root-ra és egyéb rendszermódosításra,az gáz ha eddig is használtál Avastot és a többire nem jelzett.(sztem)
vashal:Legjobb tudomásom szerint minden nem gyári rom küszködik ezzel a "wifi csatlakozási" problémával,nem csak gio-n,minin is tapasztaltam!Nekem mindig sikerült ha egyből a wifi beállítások menüpontból kapcsoltam be és nem status bar-ról.
Engem egyáltalán nem győzött meg a Reincarnation sorozat a már általam említett hibái miatt.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Doggy dog
senior tag
Kipróbáltam 3 félét belőle(a 4.-hez nem volt kedvem már ).
Volt olyan,hogy: első beállítás után restartolt úgy,hogy újra mindent + kellett adni;csak az s4 lockscreent lehet használni,ha kiveszed mellőle a pipát akkor nincs lock,se mintás felodás!Semmi,de alapból van,hogy lezárod és megnézed később és nem kell feloldanod,mert ne zárja le,félretelefonálsz,sms... .
Friss indítással kb 200mb ram -ot fog ,laggol szerintem nagyon.Alapból megfordítja a fényképeket,ez mondjuk orvosolható GPservice felrakással.Na de akkor is...APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Doggy dog
senior tag
Bocsi!Profilkép alapján összekevertelek vele
Nekem ami bevált a 8029 hsz & amit tudni kell róla 8017 hsz. Viszont AthlonXP fórumtársnál fura dolgokat csinált,nálam semmi olyan nem volt.Lehet tényleg igaz,hogy a romok egyes telefonokon másképp működhetnek,nem tudom. Viszont mindig friss telepítéssel csináltam 3+1,2.3.6,cm.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
myke01
senior tag
-
szundi111
csendes tag
Szép napot mindenkinek. Egy ilyen telefon van nálam, és az a gond vele hogy bekapcsolásnál csak a samsung logo jön be, és folyamatosan villog. Probáltam feltenni romokat, de mindegyik után ez marad. Odinnal tettem fel. Recovery nincs, csak a download mod. Van valakinek ötlete hogyan lehetne életre kelteni? Sajnos nem tudom hogy mit csináltak vele. Nem az enyém, csak igy került hozzám. Előre is köszönöm
-
Doggy dog
senior tag
válasz szundi111 #8115 üzenetére
Kaptál választ,szerintem sajna kuka,hacsak nem találsz pici pénzért donort,de nem érné meg átpakolni azt egy hásik "házba"!
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Soká
senior tag
Nem tudom, mennyire Gio specifikus a kérdésem, de a következő a problémám:
a gmail fiókomat elég rosszul kezeli. Természetesen elsősorban asztali gépen levelezek, de néha jól jön, ha a telefonon meg tudom nézni a leveleimet. Ha hosszú levelet írok a szgépen, akkor a telefonon az elküldött levél is Piszkozat néven szerepel, ráadásul kismillió változatban menti el a levelet, vagyis ha a végső variációt szeretném megnézni, akkor percekig kell görgetnem a levélen belül, hogy eljussak a végső verzióhoz. Hiába frissítem a levelezést, bizonyos dogok "beragadnak" Piszkozatként.
Hasonlót tapasztalt valaki? Az is lehet, hogy én ügyetlenkedek el valamit... -
Soká
senior tag
válasz Doggy dog #8118 üzenetére
Sajnos választ ott sem kaptam, viszont vettem egy új telót...
Ettől függetlenül: kinek milyen tapasztalata van a GIO-hoz kapható utángyártott aksikkal? Most leginkább az érdekelne, hogy érdemes-e megkockáztatni a 2450 mAh-esnek mondott vaterán kapható olcsó (1800Ft) aksit, amire "érdekes" módon az eladó csak 1 hónap garanciát vállal?
A tipikus 1350mAh aksit(1 év gari) áruló tag fél hónapig szabadságon van sajnos. -
myke01
senior tag
Üdv!
Nincs időm nagyon "mojolni" a telóval ,és próbálgatni egyik romot a másik után . Egy letisztult rom érdekelne ,ami nincs agyonbonyolítva ,és teletűzdelve mindenféle sallanggal ,és aránylag stabilan műxik . Ennyi !
(ez nem a gyári rom lesz ,most az van fent ,de bugosabb ,mint egy főzött rom ! ) -
myke01
senior tag
Mik ezek a patch-ok ? Valaki legyen szíves lefordítani már ezeket :
- - P a t c h e s - -
Disable CRT-OFF PATCH
http://www.mediafire.com/?s6fc6pqwxwj8178
RETURN TO SAMSUNG STOCK KEYBOARD
http://www.mediafire.com/?xx7snt4kmbd8ro1
RTL fix
http://www.mediafire.com/?657n5t3wq6s611c
Ice cream sandwich animations
http://www.mediafire.com/?27dfs8z3bufok5w
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Ezekbol -szerintem- mindossze a RTL fixalas fontos, az javitas, de nem hiszem hogy használsz Right To Left (jobbrol-balra irasmodot). Szerintem ez lehet.
A tobbi design. Kepernyo kikapcsolas effekt, eredeti billentyuzet visszaallitas, ICS animacio. Nem tul fontosak.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
myke01
senior tag
válasz Milestone2 #8130 üzenetére
Köszönöm mesterek !
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Gyári 2.3.6-os rom van a telefonon és olyan hibába futottam, hogy nem tudom bekapcsolni a mobilnetet rajta. A WIFI megy gond nélkül ( és minden más is ), de a mobilos nem...
Újraindítás, teljes áramtalanítás ( akksi kivétel ), meg volt, de semmi javulás.
A sim kártyát át raktam másik telefonba, hátha azzal van vmi ( pl. szolgáltatói tiltás... ), de ott viszont gond nélkül megy a mobil net.
Szóval az én készülékemben van a hiba.Most nem tudom mi legyen vele, lehet rendszert kéne újra telepíteni vagy cserélni rajta, vagy bedöglött a teló, ennyi volt ( 3 éves lesz nem soká amúgy )?
Volt már hasonló gondja valakinek?
-
AthlonXP
őstag
válasz Doggy dog #8133 üzenetére
T-mobilos vagyok, sose kellett állítanom semmit, alapból ment mindig. Eddig jó is volt amúgy, csak kb 2 hónapja nem volt pénz a kártyámon, most feltöltöttem és nem működik a net.
De másik telefonban jó, szóval nálam van vmi, de nem értem mi lehet, mert semmit nem állítottam át benne..Új rendszert teszek rá, aztán majd kiderül, ha megjavul akkor vmi szoftveres baj lehetett, de ha nem, akkor ennyi volt, gyűjthetek az S5-re...
-
AthlonXP
őstag
Na úgy tűnik sikerült megoldani a problémát. A beállításoknál kellett néhány dolgot átírni ezen leírás alapján megcsináltam és most működik a net.
Fogalmam nincs miért kellett ezt megcsinálni. Több, mint 10 éve vagyok t-mobilos és eddig még csak nem is tudtam, ezekről az opciókról, hisz sose kellett hozzá nyúlni. Több féle telefonom is volt már, de mindig elsőre sikerült csatlakozni a netre, nem kellett állítanom soha semmit.
Mindegy, most jó lett, az a lényeg.
-
Milestone2
nagyúr
-
myke01
senior tag
válasz Milestone2 #8136 üzenetére
A CM7-est most dobtam fel egy órája sincs . Nem estem hanyatt .
-
myke01
senior tag
válasz Milestone2 #8138 üzenetére
Na ez is igaz !
(Lassan "kukázható" kategóriába lépett nálam is .)
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz Milestone2 #8136 üzenetére
A CM 7.2 S5 verziót akartam kipróbálni, de a telepítés utáni újraindításnál "Galaxy Gio..." feliratnál kafagyott a telefon.
Most megpróbálom újra feltenni a kártyára, formázom és csinálok rajta ext4-es particiót is, hátha.
Jó lenne, ha felmenne a telefonra, mert tetszik a leírás alapján ez a rom.Próbálta már valaki amúgy ezt?
-
vashal
tag
válasz AthlonXP #8141 üzenetére
próbáltam,de nem akar a wifi-re csatlakozni.a Reincarnation Rom Series v.5 elég jó,de pl. hivás közben nem lehet a gombokat elővarázsolni.a Reincarnation Rom Series v.6 Final 1 -ban már sok minden javitva lett,de a nagy hibája (vagy nem) hogy random a mac cim mindig.amúgy mindegyikben rengeteg állitási lehetőség van.
-
myke01
senior tag
válasz AthlonXP #8141 üzenetére
Igen ,a napokban tettem fel pár percre . aznap feltettem vagy 5-6 féle romot . Nekem valamiért nem nyerte el a tetszésemet . Már pontosan nem is emlékszem ,hogy miért . Szerintem a felhasználói felület nem nyerte el a tetszésemet. Aztán visszakerült a rég nem látott M'rage v3.0 ,ami állandóan eldobálja a Wi-Fi-t sajnos . (ezt tudtam mondjuk)
-
vashal
tag
nekem is ez volt fent sokáig meg az asszonynak most is,de nekünk sose dobta le a wifi-t használat közben.nem lehet hogy a routeren valami beállitás a gond.pl. hogy időnként újraosztja a netet vagy hasonló.az enyémen lehet beállitani valami biztonsági kulcs ellenőrzési periodust.
-
AthlonXP
őstag
Nagy nehezen sikerült feltenni a CM 7.2 S5-öt a telefonra, kb. a 6. próba után, miután már minden más romot próbáltam feltenni ( sikertelenül persze... ). Nem tudom miért kell mindig ennyit kínlódni, már CWM-et is cseréltem a legújabbra, de az még csak telepíteni sem tudta ( a régi legalább felrakta és csak az újraindítás után állt meg a rom... ).
Utána visszaraktam a régebbi CWM-et, ami volt rajta, de érdekes módon ez már az első próbálkozásra gond nélkül felrakta a romot, ami újraindítás után, azóta is működik.Az SD kártyára csináltam egy ext4-es 512Mb-os partíciót, hogy legyen tárhelyem, mert a teló sajátja semmire sem elég. Igaz, ez is csak 6-odjára sikerült, mert ahányszor megcsináltam rajta a partíciókat ( ext4 + FAT32 ), a Win 8.1 sose látta a FAT-ot, ill. nem tudta kezelni, nem tudom miért. Aztán egyszer sikerült, de miután felraktam a kártyára a CM7.2.zip-et, meg ami még kell, a telefonban már olvashatatlanok voltak az adatok..
Sokadjára végül is sikerült a művelet, azóta is gond nélkül megy minden egyelőre.Tapasztalatok ( csak néhány, mert nem sokat használtam még tegnap este óta ):
Azért az látszik, hogy nem erre a telefonra való már a 4.4-es droid, sajna érezhető sokszor egy kis lassulás, vagy akadás, pedig 866MHz-en megy a CPU, de ennek már úgy is mindegy.
A kezelő felület nekem tetszik, rengeteg állítási lehetőség van benne, mondjuk a beállítások panelt szokni kell, mert teljesen más, mint a 2.3.x-ben.
A wifi nekem eddig még gond nélkül működött, stabil, nem akadozik, a jel nem szakad meg. Még alvó módba kapcsolás után sem.
Zenei téren a DSP baromi jó, hangosabb és szebben is szól a teló, bár fülessel még nem hallgattam. Az autóm magnójára szoktam rákötni a telefont és onnan zenét hallgatni. Ez a gyári 2.3.6-os rommal azt jelentette, hogy szinte maxra kellett vennem a telefon hangerőt és a magnón is eléggé fel kellett venni a hangerőt, hogy hallható legyen, a mélyek pedig gyök alatt voltak. ( gyári kazettás magnó, CD adapter kazettával összekötve a telefonnal, nem soká kicserélem az egész hangrendszert az autóban és akkor már nem kell így szenvedni a dologgal... )
Most rákötöttem a magnóra a telefont, ami kb 60%-os hangerőn volt és akkorát szólt, hogy majd kiestek a hangszórók az ajtóból, pedig elég halk módba volt állítva a rendszer. A mélyek meg ütnek, mint állat!
Szóval ez nagyon sokat javult!
A kamera szoftvere is sokat változott, csomó új állítási lehetőség, a zoomok működnek ( auto, makro ), tökéletes ehhez a telefonhoz jobb nem kell.
Az egyetlen hátrány nekem eddig, hogy a saját fájlkezelője nem tudja kezelni a "txt" kiterjesztésű fájlokat, így azt máshogy kell megoldani. Ez nekem a wifi jelszó miatt volna lényeges, mert egy ilyen fájlban van benne, onnan szoktam átmásolni a jelszót a csatlakozásnál, itt kézzel kellett beírni ( majd 20 karakter minden féle ), de ez csak egy egyéni dolog, végül is nem fontos...Na hirtelen eddig ennyi, majd, ha lesz vmi érdekes, úgy is közlöm.
Van a GIO-hoz egy szintén most updatelt rom, a "Music" nevű, ami főleg a zenei oldalt erősíti a telefonban, azt próbálta már valaki?
Én nem tudtam feltenni, mert újraindítás után, már a "Samsung" feliratnál kifagyott a készülék. Persze, lehet most már felmenne, mert korábban ez a rom is ezt csinálta, aztán mégis sikerült felrakni. De ezt már nem törlöm le azért, tele van egy csomó alkalmazással, meg nagyjából beállítgattam, így ez marad egyelőre. -
myke01
senior tag
Na mégiscsak S'Perience ROM ® 2000 downloads [FINAL 17-12-12] került vissza erre a "szerencsétlen" telóra .
Két kérdés ezzel kapcsolatban :
- sajnos ezen sem működik a hangerőállítás telefonálás közben ,gondolom a kernel miatt . (Sok romban ez a kernel dolgozik ,és azokban egyikben sem működik ez a funkció .) Erre van valami megoldás ?- a másik : ezt hol találom ----> kezdőképernyő beállításai / alkalmazások / alkalmazások kezelése menüpont ; ez azért lenne fontos ,mert véletlenül a skype-ot jelöltem ki alapértelmezett tárcsázónak ,és ezt szeretném törölni ,meg a a telefon csengőhangja beállításnál is az SD kártyán lévő hangok az alapértelmezettek .
Nem lelem semerre a fentebb jelzett menüsort .[ Szerkesztve ]
-
kefe13
tag
Hívás közben hangerő : nem tudom
Skype alapértelmezést esetleg location and security-eszközadminisztrátoroknál, ha ott nem skype töröl és visszarak
Csengőhang, furcsa hogy nem ajánlja fel hogy android rendszer... Sd ki , csengőhang kiválaszt, SD vissza esetleg. Csupa fapados módszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest