Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz gyeniko #4174 üzenetére
Tízezer sorry , hogy egy szaros pontos jé lemaradt... értelmesebbjei ráértenék amúgy . Csak az nem aki nem akarja .
szerk.:
Bakker , tovább javítom az elírásomat !
Észre sem vetted : zaktatásnak -ot írtam , zaklatásnak helyett !
Akkor most döntetlen , mert figyelmetlen voltál[ Szerkesztve ]
-
junkhead
aktív tag
válasz gyeniko #4183 üzenetére
Ebből a gyorstöltés vitából gyorsan kiszálltam.
Viszont nem értem, ha a telo gyári funkciója a gyorstöltés, akkor miért ne használjam mindig azt?
Mindig azt használom kb.15-95% közt töltöm, telom nem melegszik.
7 hónapos a telo, nem tapasztalom akksi gyengülését.Mi az a biztonságos wifi funkció, hogy lehet bekapcsolni, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz gyeniko #6357 üzenetére
6353 ban írtam hogy nekem is megfelel általános célra kamerája. De nekem kamera nem fontos szempont. Családi képekre/általános felhasználásra ma már bármelyik középkategoriás telefon megfelel. Ezért nem emeltem ki szempontoknál.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz gyeniko #7411 üzenetére
Nálam ezt kizárólag Telekom irányba híváskor csinálja ( Voda VoLTE). Hogy mennyi idő után az változó van amikor 5perc után, van amikor 1 óra alatt se. 🤷
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gyeniko
őstag
válasz gyeniko #7441 üzenetére
Nem oldódott meg, ugyanúgy csinálja...
Este átrakom kártyát a régi A5-be, ha abban jó, akkor a készülék okozza a hibát. Ha nem jó abban sem, akkor a sim kártya, vagy a szolgáltató a ludas.[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
csucsu21
aktív tag
-
gyeniko
őstag
válasz gyeniko #7450 üzenetére
No, történt valami jó: amint írtam, ki akartam cserélni a feleségem készülékét a régebbi A5-re, hogy lássuk, azon is jelentkezik-e a probléma. Kivettem a SIM kártyát az A50-ból, majd pedig - miután láttam, hogy 2 SIM tálcája van (ezt elvileg tudtam, de nem foglalkoztam vele), hirtelen ötlettől vezérelve nem az A5-be, hanem a másik SIM tálcába tettem át a SIM kártyát. Ezt követően azonnal felhívtam a készüléket, 5 pec alatt sem némult el a hívás. Eljöttem dolgozni, azóta még 2 alkalommal beszéltünk telefonon, mindkétszer hiba nélkül. Korábban a SIM2 fiókban volt a krtya, most pedig a SIM1-ben van. Nem tudom értékelni a történteket, csak a jelenséget írtam le, esetleg próbálja ki más is, hátha...
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Xbox One
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.