- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
Nagyon jó lett, főleg a MA a fekete/zöld kombóval
-
ablack
senior tag
Nekem se tetszenek az ennyire "fekete" sötét témák.
A Twitter "Dim" sötét módja jó példa arra, hogy milyen egy jó sötét téma, legalábbis számomra.Itt is jobb lenne inkább egy sötétszürke alap szerintem a többi szövegénél is, nem csak a kommentekben, hanem például a cikkeknél/hirdetéseknél/fórumtémáknál.
-
szívesen látnék egy statisztikát, hogy a pl a fejlesztők hány százaléka használ sötét témát a munkája során a fejlesztői környezetekben.
én akkor szoktam áttérni a világosra, ha valamilyen nagyon napsütéses környezetben dolgozom, akkor számomra logikusabb/kényelmesebb a világos.weboldalaknál pedig szintén nagyon kellemes, ha egy esti netezésnél a sötétre állított telefon téma után nem égeti ki a retinát egy fehér hátteres oldal. Tényleg szinte elvárás a sötét téma, én nagyon örülök hogy jön a PH család oldalaira is

-
-
Semplar
őstag
válasz
adi mester
üzenetére
Jah az a sárga a legzavaróbb. Chome Dark Mode
-
Áthozom ide a másik topikból
Sötét módhoz: én, mint oled kijelzős, jobbnak tartanám, ha a teljes feketéből lenne sok, a szürkéből kevés, és esetleg a hozzászólások fejlécébe lehetne tenni a lapcsalád oldalainak megfelelő szín sötétített változatát 🤔 ja meg a piros nagyon világít
Csak ennyit szerettem volna hozzátenni, örülök, hogy készül
Mára sikerült szokni a kinézetet, a néhány piros fototrenden sem vészes már annyira a szememnek, viszont tényleg örülnék a full feketének, Twitteren is imádom
mondjuk csak mobilon, weben abból is a "sötétkéket" használom. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ebből látszik, hogy én sem olvastam el a cikket
-
MasterMark
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Inkább ne cseréljétek le, legalább maradjon meg egy felület jónak.

-
-
Logouton nincs dark mode a mobil nézetben... vagy csak nem tudom hol van a kapcsoló

Máshol működik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
adi mester
üzenetére
-
adi mester
aktív tag
Egész jól sikerült, elsőre senkinek sem szoktak tetszeni az újítások, nekem viszont tetszik, jó az irány. Kevésbé bántja a szemem, mint a világos mód szürke alapháttere, bétának mindenképp jó.
Észrevételekkel lehet segíteni esetleg?
Tipp:
- Fehér betűszín helyett ki kellene próbálni a bétát szürkébb árnyalatú betűszínnel. A szürke karakterek is jól látszanak fekete háttérnél és nem lenne annyira zavaró a fehér - fekete közötti kontraszt.
- A prohardver menüpontjainak színe a sárga, fekete háttérrel viszont elég zavarónak találom a sárga témaajánlókat és a legördülő menüpontok sárga színét.
Egy világosabb színvilágot össze tudtok esetleg hozni a sötét móddal?
Pl az IT Cafe világoskék háttere marha jó összhangban van a sötét móddal.- Bug: Privát üzeneteknél az avatarok pixelesek, illetve alapból fehér a hátterük, aminek egy része átüt.
Sok sikert a projekthez!

-
Nekem nagyon bejön ez a fekete (kontrasztos) téma, simán olvasható monitoron és telón is. Elvégre ez dark theme és nem grey theme.
-
Nekem kifolyik tőle a szemem, ki is kapcsoltam.

-
Semplar
őstag
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Plazma TV-n tökéletes a dark mód kinézete, nem túl kontrasztos!
-
Goose-T
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha nem akarsz ennyire kontrasztosat, akkor használd a Dark Reader kiegészítőt.
-
MasterMark
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most olyan lett mint a kisegítőlehetőséges kontrasztos nézet. Egy dark módnak nem kell ennyire kontrasztosnak lennie alapból.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem is van rajta javítanivaló.
Szerinted mi az? 🤔 -
MasterMark
titán
Hogy néz ez ki?

-
-
-

Ui.: A Hardverapró sajnos nem lett sötét mód, mikorra várható?

-
-
-
Goose-T
veterán
Mondjuk egy screenshotot kitehettetek volna, hogy legalább lássa az egyszerű peon, mire ad ki pénzt.
-
Nagyon tetszik, köszönöm!
-
Yeyyyy
-
AxBattler
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ezért kérdeztem, hogy átlag halandó csótányoknak mikor lesz elérhető?
-
natë
nagyúr
Úúúú nagyon jó!!! Köszi!
-
"Fontos:
- egyelőre csak a Prémium tagjainknak elérhető" -
AxBattler
félisten
Lájkolom! De mikor jön publicba?

-
-
up
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- LEGO klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)