bárcsak nekem is lehetne már
Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito
bárcsak nekem is lehetne már
Jó döntés, bár engem nem érint (már... szerencsére... )
Juhúú, akkor elkezdek gondolkodni egy arcképen.
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Helyes!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
Szépen alázatosan szolgálni a hűbérurakat és meglesz az.
Gart a 7 éves senioroknak a leendő arcukért.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Ha jól látom, akkor egyéni elbírálással jelentkezhetsz, nem értem mi a problem.
üdv, föccer
Még 600 hsz, meg lesz az.
Énisénisénis!
Első olvasatra már megijedtem. De a 2500 nap az jó határvonal.
Ha már itt tartunk, van az egyik egyéni arcképes topik. Arra gondolok amelyiknek az elején az összes arckép be van illesztve. Namármost ez a legutóbbi időben már annyira durva volt, hogy teljesen belefagyott a firefoxom. Egyszerűen megnyithatatlan - vagy én vagyok türelmetlen nem tudom - de nem lehetne azzal valamit csinálni? Mondjuk egy JPG-ben gyűjteni és mindig hozzárakni? Vagy azóta történt változás?
Cseréld le a Firefox-ot. Egyébként azt a hozzászólást Winner_hun szokta összerakni. Ha ő össze montírozza 1 nagyobb képpé, ami nem szélesebb mint 530 px, akkor lehet az is. Csak akkor nem lesz rajta a képeken a hozzá tartozó tag adatlapjának a linkje.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Ja, szóval a chrome meg az IE nem akad ki tőle?
Na mindjárt megnézem és le is mérem mi a helyzet Amúgy igen, a képnek az a problémája hogy nem látszik benne az illető adatlapja...
Én Chomot használok és 25Mb/sec letöltés mellett 2-3 sec alatt behozza gond nélkül.
IE-t nem használok kb 6 éve, kivéve a céges gépen, de ott meg nem szoktam azt a hszt megnyitni.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Na most lemértem 35 másodperc :S Ennél jóval többre emlékeztem. Nekem is 20/10-es netem van... Lehet át kéne térni chrome-ra... Na mindegy.
Chrome, 15mbit letöltés, nem több, mint 6-8 másodperc.
[ Szerkesztve ]
Erről az Arcképgyárosok is tudnak? Beléjük kell majd nyomni egy két adrenalin injekciót, hogy bírják az iramot!
Things that try to look like things often do look more like things than things
Nekem 6Mbit nettel és FF-al vagy 10mp alatt betöltötte.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
Nincsenek olyan sokat akiknek ezzel a lehetőséggel jogosulttá váltak.
üdv, föccer
ez egy korrekt lépés a nem-hozzászólás huszárok felé
Jogos, a 7 év az nem farmolható.
Things that try to look like things often do look more like things than things
Elvileg karácsonykor kaptam egy kis dorgálást és azt olvastam az illetékes topikban hogy egy évet kell vármon.
Nekem is fél perc körül volt Operával, bizonyára a szerver terheltségétől is függ. De nem csak egyszer tölti neked be, aztán a kessből húzza elő? Ja, meg amíg töltötte, addig vígan nézegethettem az oldalt, nem akadt amiatt.
Nincs mar hatarido. Akit mar tiltottak ki, az egyeni elbiralasos.
11.06.-án kaptad ezt az infót. Azóta már enyhítettünk a szabályokon és egyéni elbírálás mellett (ha jól emlékszem) kérhetsz avatárt. Az már más lapra tartozik, hogy megadjuk-e vagy sem
üdv, föccer
Következő elbírálásos körben átmennél sztem. De amíg nem adod be az igényt...
80 megás kapcsolatom van. Firefox 1 másodpercen belül betöltötte. Már ha erre gondolsz.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
akkor próba cseresznye!
én IE 9-et használok és néhatényleg úgy érzem hogy váltanom kéne.De már réges rég IE-t hsaználok úgyhogy nehéz váltás lesz.
Két hónap. Annyit már féllábon is!
Rip and tear
Hmmm... 7 év? uhh, az de hosszú. Már kimondani, amúgy meg hipp-hopp eltelik ilyen jó társaságban
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Az korrekt.
═════════════════════════════════════════
ehhe, alig több mint 30 hozzászólás, és már nekem is lehet
jó hír
...csak én vagyok helikopter?
HSZ vadász
üdv, föccer
Te, ezen félhalottra röhögtem magam.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Nem a firefoxszal van a baj, én most kipróbáltam, s kb. 1 mp volt a betöltési idő
Sethdobaloah: Akkor indul a hsz vadászat, mi?
[ Szerkesztve ]
Jéééé, ilyen is van?
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
te nem moderátor voltál?
Sosem voltam az
üdv, föccer
Nekem kb. 600 nap, vagy 600 hsz. Meglátjuk melyik jön össze hamarabb
Sopron city :)
Naponta 100hsz, mi az? Add kölcsön egy 'szaki'nak az accountod!
Nem rohanok én sehova, itt leszek még 40-50 évig
Nem érzem szükségét, hogy mindenbe beleszóljak, szép lassan összejön majd.
ha jól értem, mostmár én is jogosult vagyok...miután idejét sem tudom, mióta van a mostani avatarom.
Atomantinak add oda az accod, este 9-re meglesz
jeges: igen jól érted, írj a jogosultságos topikba
[ Szerkesztve ]
Az igen, nem gyenge
köszi, de jó ez nekem, nem akarok másikat.