Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5651) NemMo válasza PowerBuldog (#5644) üzenetére


NemMo
őstag

Én 65ezerért adtam el 6\64 telefonomat, még 1.5 év gari volt rá és gyakorlatilag szétszedtek az érdeklődők. Volt aki 4ezret ráígért, csak neki adjam el, persze írtam, hogy az tisztességtelen lenne a korábban jelentkezővel szemben. Én drágábban is el tudtam volna adni

(#5652) Vartanus válasza Trailblazer (#5650) üzenetére


Vartanus
őstag

Szerintem ilyen hardverrel elég jövőálló teló, a notchtól nem lesz gyengébb a tavalyi csúcslapka és a 6/128 még idén is a csúcskategória (én értelmezésemben 200K<) általában.

< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

(#5653) Trailblazer válasza Vartanus (#5652) üzenetére


Trailblazer
addikt

Persze, nem gyengébb. Csak már kijöttek a notchmentes megoldások házon belül, pláne AMOLED kijelzővel. Azért ez már eléggé töprengésre késztető fejlemény, legalábbis esetemben.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#5654) Toth_Jani válasza Trailblazer (#5653) üzenetére


Toth_Jani
őstag

És ma még nyugodtan mérget vehetünk rá hogy az elkövetkező 4-5 évben legalább fél évente ki fognak adni egy újabb típust ami jobb szebb nagyobb és drágább.
Hiszen 12 éve még a színes kijelzős Samsung S300 kagylómobil volt a sztár alig 109 ezer forintért.

(#5655) Trailblazer válasza Toth_Jani (#5654) üzenetére


Trailblazer
addikt

Ez mindig is így volt, és így lesz.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#5656) Vartanus válasza Trailblazer (#5653) üzenetére


Vartanus
őstag

Én meg tutira veszem hogy a pop up kamera töredékét bírja mint az F1 frontkamerája :P szerintem jövőtállóságot alapvetően a hardver és a szoftvervilág változása befolyásolja nem a külső design. Én inkább notchot választom mint egy potenciálisan nagy hibaforrást némi kijelzőfelület beáldozásával.

< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

(#5657) Noukoum válasza Vartanus (#5656) üzenetére


Noukoum
veterán

Ez csak akkor dől be ha ezek a pop up kamerák gond nélkül elmennek átlag használattal 5évet. Mert szerintem az már elég jó lenne. Persze mondhatod hogy úgyse, de erre térjünk ki 2024-ben:)

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#5658) lócitrom válasza Vartanus (#5656) üzenetére


lócitrom
őstag

pontosan. szebb jön valószínűleg, de hardver szempontjából ez egy komoly konstrukció egyelőre. sajnos az emberek hajlamosak a tömegtermelés és a trendek aranykorában figyelmen kívül hagyni a mérvadó tényezőket. jól kinéző dolgok csak úgy röpködnek. sokan hamisan azt hiszik, hogy az üveg vagy úgy általában a csillogás az minőség és luxus. hát k#rvára nem. környezetemben van Huawei, Honor, Samsung. fasza ez a csillogós üveg trend most, de úgy kb. mindegyik silány meg összetörhető és nekem aztán az az 1-2nm különbség meg valamivel alacsonyabb órajel sehogy sem éri meg csak azért, mert pluszban csinos. kevés következetességet látok manapság a vásárlásban.

ráadásul ez a gyártó nagyon jól csinálja ezt, többen nonszensz módon cseréltek telefont itt is. már eleve ahogy a Xiaomi kitalálja a konfigurációkat és beteszi egy általa kigondolt kategóriába az általa kiagyalt áron az egy vicc. pl. nem értem mért kell rendre kiherélni a Mi szériát azzal, hogy a csúcsmodellben jellemzően kicsi az akksi és minimum még a jack csatlakozót kiveszik. lásd Mi 9. majd ezt követi a széthájpolt Mi 9T, ami egy gyengébb vas, de árban ott van utána szinte és ebben meg van mindkettő, csak ugye karcsúbb alapokon. és persze akad még pár apróság, amik érthetetlenül kerülnek be egy-egy szériába vagy modellbe. szopatásból jelesre vizsgázik a Xiaomi évek óta és így egy tetves évet nem marad meg ahogy látom sokak kezében ugyanazon telefon, ami ugye eleve nem is volt olcsó.

így aztán már röhejes áron szabadulnak meg sokan ettől a telefontól, mert annyira szétcsapja a következő paletta az előzőt, hogy jajj... megjegyzem: szinte alig történik érdemi előrelépés.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#5659) Riccsiz_h


Riccsiz_h
aktív tag

sziasztok !

Áprilisban cseréltem egy 2,5 éves Redmi 3S Primeot Pocora nagy reményekkel. Sajnos elég sok problémám volt a kijelzővel (ghost touch, érintés késés, laggolás gépelésnél) de elfogadtam mert jó árban volt és bíztam benne hamarosan 1-2 frissítés megoldja.Jelenleg ott tartok hogy a kijelzőt szépen helyrehozta az egyik (10.3.5) update, még nem tökéletes de már kényelmesebben és pontosabb mérfödekkel.

Azonban sajnos már több update óta megjelent egy olyan zavaró bug hogy ha valakivel telefonálok akkor véletlenszerű a időközönként a partner azt hallja hogy a háttérzaj hirtelen felerősödik ("berobban") és iszonyat hangos lesz, majd visszahalkul. Nem tudom pontosan megmondani melyik frissítés óta van ez, de jelengleg a 10.3.6 van fent és az sem oldotta meg.

Esetleg erre tudok valaki valamilyen trükköt, mert sajnos elég kellemetlen mikor beszélek valakivel és a felét nem érti mert az utcazaj átveszi a szerepet :(

Másik pedig lehet csak az én bénaságom, de nem tudom beállítani hogy a Messenger ne rezegjen minden üzenetnél, csak úgy hogy teljesen kikapcsolom a rezgést a telefonon. Hiába kapcsolom ki a Messengeren belül rezgést majd pedig Android szinten is elveszem a rezgés jogát, Androidnál visszaállítja magát ahogyan kilépek a menüből

Előre is köszönöm a segítséget :R

[ Szerkesztve ]

Üdv. Riccsiz

(#5660) Vartanus válasza lócitrom (#5658) üzenetére


Vartanus
őstag

Nekem spec a R5+ még maradt volna évekig, csak a párom régi készüléke kezdi megadni magát így megkapja én meg fogom még pár évig nagy megelégedéssel használni ezt a Poco F1-et :) :R

< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

(#5661) Trailblazer válasza Vartanus (#5660) üzenetére


Trailblazer
addikt

Ha nálam is megmarad huzamosabb ideig a készülék, már csak azt lenne jó tudni, alkalmasint akkut hogy/hol lehet cseréltetni. Már mikor beszereztem, akkor is hektikusan működött, gyaníthatóan az autós üzem következtében, amit előzőleg kapott.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#5662) Toth_Jani válasza Riccsiz_h (#5659) üzenetére


Toth_Jani
őstag

Szerintem a te készüléked hibás, ha megvannak a papírjaid akkor még biztos lehetne garanciáztatni hiszen még nincs 1 éve piacon.

(#5663) Balzak83 válasza Riccsiz_h (#5659) üzenetére


Balzak83
senior tag

Másodlagos mikrofon nincs eltömődve szösszel? Esetleg tok nem lóg rá valahol? A másik lehetőség, hogy tényleg rossz, és akkor szerviz. Van valahol egy hw teszt, ami a rndszer tulajdonságokból előhívható, olvass utána, hog kell. Abban talán van mic teszt is.

(#5664) Graphics válasza PowerBuldog (#5644) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Nem ,de mindenki nyaral, nyáron nincs akkora pörgés a használt piacon. Évek tapasztalata alapján mondom, hogy ebben az időszakban alig vásárolnak műszaki cikket az emberek.

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#5665) Vartanus válasza Trailblazer (#5661) üzenetére


Vartanus
őstag

a Wayteq szervízbe beviszed ott tuti, az a hazai nagyker+szervíz.

De ha van kis kézügyességed veszel aksit aliról és beszereled magad ha már nincs garancia a telóra. :)

< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

(#5666) PowerBuldog válasza Vartanus (#5665) üzenetére


PowerBuldog
veterán

Így van. 3000ft-ból megvan egy aksi hozzá.

Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html

(#5667) Trailblazer válasza Vartanus (#5665) üzenetére


Trailblazer
addikt

Szerintem az első a járhatóbb út, mert ugyan a szétszedés lehet, hogy menne, de biztos maradna nyoma is. És akkor még ott van az összerakás. Inkább csinálja az, aki ért hozzá, és vannak hozzá megfelelő szerszámai, még ha többe is kerül.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#5668) veressjanos válasza Trailblazer (#5667) üzenetére


veressjanos
aktív tag

Azééé ez nem atomfizika Gyatlov elvtárs! 😁
[link]

(#5669) PowerBuldog válasza veressjanos (#5668) üzenetére


PowerBuldog
veterán

Kivéve ha olyan hülye az ember mint a videóban emberünk, hogy a legvékonyabb műanyag darabnál kezd a sim tálcánál, és kishíján eltöri :DDD

Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html

(#5670) veressjanos válasza PowerBuldog (#5669) üzenetére


veressjanos
aktív tag

:DD

(#5671) Alonso69 válasza Riccsiz_h (#5659) üzenetére


Alonso69
senior tag

Szia.
Üsd be a tárcsázóba *#*#64663#*#* , letudod tesztelni, mint azt már előttem is irták.

Vagy szerviz, esetleg costum rom, vendor-firmware csere-próba segíthet

Xiaomi 12

(#5672) voncci


voncci
aktív tag

10.3.6 stabil EU van most a telefonon, ha vissza akarom rakni a szintén stabil EU 10.3.5. akkor az csak teljesen gyalu után fog menni? Vagy esetleg meg lehetne oldani valahogy, hogy ne kelljen újról kezdeni ???

(#5673) Vartanus válasza voncci (#5672) üzenetére


Vartanus
őstag

Mi a gond a 10.3.6-tal? :)

< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

(#5674) voncci válasza Vartanus (#5673) üzenetére


voncci
aktív tag

Főleg az akuidő, kijelzőérzékelés, lassabb is a telefon, hogy csak a számomra nagyobb gondokat említsem

(#5675) Vartanus válasza voncci (#5674) üzenetére


Vartanus
őstag

Hm én kezdetektől a 10.3.6-tal használom nekem nincs összehasonlítási alap, de nekem jónak tűnik az akksi üzemidő és kijelző érzékelés (a régi R5+ t összehasonlításnak véve) a teló meg fény nekem a Snapi 625 után. :)

Szerk:

Nálam ezeket tudja a 10.3.6 alatt, neked hogy alakulnak ezek?

[ Szerkesztve ]

< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

(#5676) voncci válasza Vartanus (#5675) üzenetére


voncci
aktív tag

Banchmark csak egy teszt. én valós használat során érzem lassabbnak mint korábban. Az akuidő is folyamatosan jó bő másfél, két órával is kevesebb mint szokott, hasonló használat mellett.

(#5677) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

Eladó üvege van valakinek? Nillkin tok beszámítás esetleg? ;]

(#5678) sgergi válasza CoolBoy323 (#5677) üzenetére


sgergi
veterán

Nekem van, küldök pü-t.

(#5679) ZsyfKo válasza voncci (#5676) üzenetére


ZsyfKo
senior tag

Cr-t végül nem próbáltad? Ha maradni akarsz miuin akkor ott az EU-s, nekem benchmarkon is felé annyit tudott a frissen fastboottal felrakott 10.3.6. Mondjuk én arra a fél napra adtam neki twrp-ből egy custom kernelt ( Optimus drunk) és úgy már jó volt a teljesítmény.

OnePlus 8T

(#5680) voncci válasza ZsyfKo (#5679) üzenetére


voncci
aktív tag

Még nem raktam fel a crDroid-ot. Valahogy úgy vagyok vele, hogy inkább maradnék a tutinál. Nem szeretném, ha szarakodas után rá jönnek, ez sem megy, az sem megy... Meg valahogy nem akarnák egy csomó mindent újból megszokni állítgatni. EU-s rom van fent, de a frissítés óta nem az igazi. Vissza mennénk az előzőre, csak nem tudom ki-e kerülhetem az újra az egész belakást :W

(#5681) Alonso69 válasza voncci (#5680) üzenetére


Alonso69
senior tag

Próbáld ki az Optimus kernelt, ahogy azt Fényvadász ajánlotta, :) vagy Xceed,Arter97,Illusion.Ezek mind használhatóak miui vagy costum rom-oknál.
Visszatérni egy régebbi verzióra csak full wipe-vel szabad.
De holnap már elérhető lesz a Pixel Android Q DPD6 verziója,már ma is ki lehet próbálni,de csak a GSi van egyenlőre az is egy opció,az előző is szinte hibátlanul működött.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 12

(#5682) voncci válasza Alonso69 (#5681) üzenetére


voncci
aktív tag

Akkor előbb megpróbálom a kernelt. Csak simán TWRP-ből telepítés és ennyi?

(#5683) meridaharcos válasza ZsyfKo (#5679) üzenetére


meridaharcos
senior tag

Hello !

Próbából feltettem ezt a Optimus drunk kernelt. Hogyan tudom változtatni a beállításait ? :F Hsz-eket olvasgatva jónak tűnik, de a kernel manager részt nem értem hogyan csinálom... :B

Köszi előre is !

"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."

(#5684) Vartanus válasza voncci (#5676) üzenetére


Vartanus
őstag

Csak engem érdekelne hogy nálam is vannake gondok vagy csak nem érzékelem mert én ezzel a miuival kaptam. Akkor ezt hogyan lehetne kimérni.

De azért a kedvemért megosztanál egy Geekbench és egy akksi statot ? :) Ha nem nagy kérés persze.

< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

(#5685) voncci válasza Vartanus (#5684) üzenetére


voncci
aktív tag

Hidd már el nem a geekbench a lényeg!!!

[ Szerkesztve ]

(#5686) Vartanus válasza voncci (#5685) üzenetére


Vartanus
őstag

Oké én tudom, akkor hogy kéne összehasonlítani? Most már tényleg érdekel.

< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

(#5687) voncci válasza Vartanus (#5686) üzenetére


voncci
aktív tag

Engedd el! :) Ha neked nincs vele gondod, akkor használd.

(#5688) ZsyfKo válasza meridaharcos (#5683) üzenetére


ZsyfKo
senior tag

kell egy kernel manager. Én a francot használom mert múltkor ingyen be lehetett szerezni.
[link] , [link] .

voncci: Igen csak simán TWRP-ből telepited.

[ Szerkesztve ]

OnePlus 8T

(#5689) Vartanus válasza voncci (#5687) üzenetére


Vartanus
őstag

Hát rendben :) Szerinted azbén akksi használatom jónak számít?

< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

(#5690) voncci válasza Vartanus (#5689) üzenetére


voncci
aktív tag

Szerintem sokat van ébren

(#5691) voncci válasza ZsyfKo (#5688) üzenetére


voncci
aktív tag

Köszi

(#5692) meridaharcos válasza ZsyfKo (#5688) üzenetére


meridaharcos
senior tag

:R

"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."

(#5693) Trailblazer válasza ZsyfKo (#5688) üzenetére


Trailblazer
addikt

Én is behúztam ingyen az FK-t. Kiváló cucc!

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#5694) Csepy válasza Trailblazer (#5693) üzenetére


Csepy
senior tag

Na, arról lemaradtam, pedig ha tudtam volna.

Regards: Csepy

(#5695) Trailblazer válasza Csepy (#5694) üzenetére


Trailblazer
addikt

Az xda-s Franco fórumban jelezték többen, amikor akció volt.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#5696) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

Mi a franc történt, hogy az ébresztő nem oldja fel a képernyőt? Nem frissítettem semmit... K.rva idegesítő, hogy nyomnék egy gombot szundihoz, de nem, oldjam fel kómásan előtte, h lássam h ébreszt, ne csak halljam

(#5697) lócitrom válasza voncci (#5672) üzenetére


lócitrom
őstag

bár nem feltétlenül jelent bármit is, de nálam speciel pont, hogy gyorsabb lett a rendszer. volt frissítést követően cache törlés? egyébként gond nélkül telepítheted a régebbit rá.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#5698) voncci válasza lócitrom (#5697) üzenetére


voncci
aktív tag

Nálam gondolkodóbb picit. Persze volt cache, az alap... Mi a menete a gond nélküli telepítésnek?

[ Szerkesztve ]

(#5699) Ricardo válasza lócitrom (#5697) üzenetére


Ricardo
félisten

Nálam sincs gond a sebességgel.

(#5700) lócitrom válasza voncci (#5698) üzenetére


lócitrom
őstag

ugyanaz. mármint ha TWRP-ből tetted fel eddig. ha nem, akkor letöltöd a régebbi verziót és TWRP-ben telepíted.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.