Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rontó80
csendes tag
Sziasztok!
Nagy örömömre kaptam a páromtól Én is egy Pebble Jet Black órát, most ismerkedünk, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Viszont volna egy kérdésem, amikor megjött az óra frissült 2.81 FW-re, az androidos app pedig 2.2-es volt, telefonom egy Asus Zenfone 5 4.4.2 android verzióval. Semmi probléma nem volt párosultak rendesen, jöttek az értesítések (sms, hívás, email, tapatalk, stb..)
Tegnap jelen fórum hatására, feltettem a leírtak alapján a beta valtozatokat (2.9 FW, 2.3 ) telefon nem változott. Az értesítések közül viszont csak az smst kapom, az email, tapatalk nem jön.Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm.
-
rontó80
csendes tag
Köszi.
Újra indítottam mindent, a telót és az órát is és amit javasoltál azt is megtettem. Jelenleg működik, jönnek az üzik.
Még egy kérdés, valami javaslatotok volna, házilag miből lehetne képernyővédő fóliát csinálni?
Valamint aki használt már gyárit, meg tudná mondani, hogy ragyaszóval tapad vagy csak simán, mivel szerintem polikarbonát az óra felszíne és ha ragasztót alkalmaznak akkor később, azt nehéz eltávolítani.Köszi
-
rontó80
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Dell notebook topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok