Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-25 12:14:54

LOGOUT.hu

Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője. ;)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3589) Williamgrant válasza peanar (#3588) üzenetére


Williamgrant
veterán

Régebb óta mint gondoltam. :)
Volt már egy garanciális esetem vele (megjelent három halott pixel), de a kapott órát eladtam, így kvázi megkereste az árát. Közben időnként hol előjön, hol eltűnik az a pár pixel hiba, szóval úgy tűnik hogy nem halottak. Szerintem ez is a screen tearing egyik fajtája, de annyira nem érdekel hogy piszkáljam a vasat miatta.
Vettem rá anno egy Truffol szíjat (ami miatt azóta is áldom dongoo-t, hogy feltette az övéről a képet), és sajnos elég hamar lett a tokon egy masszív karcolás (kicsit a kijelzőre is rálóg), de már az sem nagyon érdekel.
Funkciók tekintetében elégedett vagyok, a gyártó garanciája és termék általános termék támogatása példaértékű az egész IT szektort nézve is. :R
Szóval tetszik a Time 2, de egyelőre ennyit nem adok érte. Az hogy szabványos szíjakat lehet rátenni szuper hír, már ki is néztem egy színben passzos felületkezelt titánium változatot hozzá. Azt lehet előbb megveszem mint az órát.
A PS-em kvázi "Sport és Projekt" óra lett:
Kerózáskor és futáskor hordom endomondoval, melóra pedig akkor ha valami rendezvényen, konferencián ülök, vagy valamilyen nagy meetingben, tervezésben vagyunk. Utóbbi oka hogy vannak hagyományos óráim is, amik között vannak nagy szerelmek (LLD, Wave F900, PRS516 stb).
Valamikor ezeket is kell hordani. :)

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.