Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz tothferenc #2350 üzenetére
Az a leggyakoribb hiba igen és ha jól veszem ki a korábbi hozzászólásokból, akkor meg tudják mondani, hogy garis-e még vagy nem (hogy az S/N kódból-e vagy pedig másból, azt nem tudom).
-
válasz tothferenc #2350 üzenetére
Ha megvetted nyomsz a supportnak egy ticketet és megmondják szerintem.
Az enyém - a követés szerint - 30.án itt van
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
axioma
veterán
Gondolkozom, hogy csak belevagnek egy ilyenbe. Majd probalok visszaolvasni is, most egy gyors kerdes: ha van aki onnan rendelte, a getpebble.com -rol rendeles az hozzank az EU-bol van feladva, vagy jon hozza az AFA? Nagyon nem mindegy...
(Sima time erdekelne, ha afa nelkul 130dolcsi, az me'g megerheti, hogy uj legyen. Ha nem, akkor hol erdemes nezegetni - akar nem leharcolt hasznaltat - ennyiert?) -
tothferenc
senior tag
úgy emlékszem, 22 euró felett 150 euró értékig vámmentes a küldemény, de 27 % ÁFA terheli. javítson ki valaki ha tévednék...
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Chal
addikt
válasz tothferenc #2358 üzenetére
EU-ból jön, tehát amit látsz, az bruttó ár, nem jön rá semmi (a posta is ingyenes most). Szóval a Steel esetén 130 vagy 150 EUR (bőr/acélszíj).
Nálam egyébként dobál fel most egy további -10%-os ajánlatot is a getpebble store, szóval ha minden igaz, akkor lejön még 13/15 EUR a végén, de nem próbáltam, így nem tudom hogy a black friday-es akcióval összevonható e ez.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Sziasztok, Pebble Classicot érdemes venni?
Mennyire jellemző rá a meghibásodás?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
-
Még nem tudtam nyomkodni, csak töltőre raktam meg összekapcsoltam a telómmal (sok volt a meló), de az egyből feltűnt, h ennek már igazi értesítési (töltési) led-je van. Meg ahogy felismeri őket a teló: 3d82 és az új: 1871
Na kíváncsi leszek mit bír, köszi a helpetMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
tothferenc
senior tag
Elvileg 3-an itt a Steelem. 😎 Viszont azt hittem, az elmilre gyorsabban reagalnak. Penteken BF alkalmaval este megrendeltem a szalcsiszoltat, szombat reggel irtam egy mailt a supportnak, megoldhato lenne-e, hogy a matt feketere csereljuk feladas elott. Most meg jott a tracking mail, hogy tegnap delutan megkapta a UPS Hollandiaban. Ezt most a UPS futar hozza, vagy a postas?!
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Honnan a legérdemesebb Classicot venni? Ahogy nézem, a Gyártó oldalán, nem szállítanak magyarországra, az amazon.com sem... Tudna valaki egy megbízható oldalt, ahonnan karácsony elöttig boztos, hogy megjön, nem drága, és biztos eredet?
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Chal
addikt
válasz BalanceR #2382 üzenetére
Így van, a gyártó oldala a legjobb forrás, és EU-ból jön, tehát nincs se vám se áfa, illetve amit ott látsz árat, az már a bruttó. Ráadásul most akciós, 80 EUR a classic, ha minden igaz akkor ma éjfélig, bár nem vagyok benne 100%-ig biztos, csak az imént jött egy levél hogy már nincs sok idő, én meg jól letöröltem
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
Mar vissza is araztak oket. A Steel is 150 € lett. Egyebkent a Steelbol hany fele van szin szerint? Eloszor azt hittem, csak ketto... Szalcsiszolt bor szijjal, meg femmel, illetbe a matt fekete borrel, meg matt fem szijjal. De most, hogy tobbet nezegetem a kepeket, ugy tunik, 4 kulonbozo van: szurke borrel, szalcsiszolt fem szijjal, sotetszurke borrel es matt fekete fem szijjal. Vagy csak kaprazik a szemem?! 😆😎
-
Chal
addikt
válasz tothferenc #2385 üzenetére
Kétféle steel van, fekete, meg szálcsiszolt. Mindegyik kapható a saját színében fémszíjjal, illetve fekete szíjjal (ez mindegyiknél fekete). Így jön ki négyféle kombináció összesen.
-
Jimmy66
senior tag
válasz tothferenc #2385 üzenetére
Én is komolyan szemezek egy ilyen órával. (Time Steel és Time között hezitálok) A kérdésem az lenne, hogy 50 euro felárat ér-e a Steel?
[ Szerkesztve ]
-
Chal
addikt
válasz BalanceR #2387 üzenetére
"Ráadásul most akciós, 80 EUR a classic, ha minden igaz akkor ma éjfélig"
Szóval ezt lekésted, tegnap éjfélig volt az akció. Jelenleg 100 EUR.
Hol sikerült nézni a http://www.getpebble.com helyett?
-
tothferenc
senior tag
Viszont miota figyelem a Pebble oldalat, a fekete nincs is nekik raktaron....
-
tothferenc
senior tag
a Steel megjött, rajtam, imádom...
-
doongoo
addikt
válasz Jimmy66 #2393 üzenetére
pro:
színes kijelző
7 nap akksiidő 1 töltéssel (nálam ez a gyakorlat)
vízálló
acél
válasz szöveggel SMS-ekre
a gyári fém szíjjal nagyon jól néz kikontra:
színek miatt kissé rosszabb olvashatóság (a fekete-fehérekkel összevetve)
szövegfelismerés magyarul nincsen (én angolul és németül használom)
a mattos fém felület karcolódva fényes csíkokat ad -
Bathalsar
aktív tag
válasz tothferenc #2394 üzenetére
Nálam is pontosan így indult a tegnap este, de azóta 0xfe504504 hibával küzdök. Nem bootol be az óra. Pedig semmi extrát nem követtem el. 3 egyedi watch face és két program. Mindegyik a gyári Pebble alkalmazással került az órára. Egyszer csak újraindult, aztán bootolás helyett ez a hibaüzenet fogadott.
Némi fórumozás után megismerkedtem a Recovery móddal, aminek segítségével sikerült újra életre kelteni az órát. Néhány órát rendben is volt, aztán megint újraindult, és csak a hibaüzenetet mutatta.
Nemrég írtam a Pebble-nek, hogy miket tapasztalok, és kértem a segítségüket. Hamar jött az (automata) e-mail, a következőket írták benne:
"The best way to remedy this error is to begin with your watch in Recovery Mode. If it is not already, please simultaneously hold your Back, Up, and Select buttons for 40 seconds. The screen will change to let you know when you have entered Recovery Mode. Exit your Pebble app.
Next, you will need to forget the pairing on your mobile phone: go to Settings > Bluetooth > locate and the connection, then tap forget or unpair. Relaunch your Pebble app. From here you will need to set up (re-pair) your watch using the Pebble app walkthrough. Once you are re-paired and connected, you will be prompted to update to the latest software." - Ez nem működik, hiába nyomom 40 másodpercig (vagy tovább) a gombokat, egyszerűen nem jön elő a Recovery mód.
Második megoldásnak ezt írták:
"If you are unable to complete these steps then please try a full battery discharge:
1) Completely discharge the watch until the battery runs out.
2) Try turning on the watch by pressing the select (right-middle) button. You should see the Pebble logo briefly, then black. Continue to do this until you no longer see the Pebble logo and the watch is unresponsive. (This will clear out any residual power left in the battery)
3) After verifying that the watch is completely discharged, plug the USB end of your charging cable into a power source, then connect the watch. Allow it to charge for at least an hour then turn on the device by holding the select button with the device on charge." - Érthető, csak éppen ott akadtam el, hogy az órát le kell meríteni? De hogy? Amikor folyamatosan egy hibaüzenetet jelenít meg? Mivel nem nagyon van mit frissíteni, gondolom kb. semennyit sem fogyaszt a kijelző. Így talán napokig is eltarthat...-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest