Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Igaz, hogy mindkettő 2 megapixeles, de a w810-ben emellett van makró, autofókusz, ami nagyon nem elhanyagolható. Kb 100x szebb képeket csinál. Plusz lehet rátenni olyan kameradrivert, aqmivel magad állíthatod, milyen távolra fókuszáljon. Nagyon kemény, kipróbáltam.
A w850-nek annyi előnye van vele szemben, hogy 3G-s, meg dizájnosabb... Bár ez ízlés kérdése. Én is szemezgettem vele pár hónapja, de pont a külsejével nem tudtam megbarátkozni. Plusz, ha piros ház van rajta, az jó eséllyel utángyártott. Ez alapból nem szerencsés, egy szétcsúsztatható telefonnál meg főleg nagy az esélye, hogy iszonyú illesztési hibákkal rendelkezik, jó, ha szét nem esik a kezedben! -
puttputt
őstag
Itt, az aprók közt is keresgéltél? Innen vettem, - még nincs 3 hete - 12e Ft.-ért. Csak az előlapot kell lecseréltetnem, ami kb. még 3e és kész is. Ennyiért valóban nem láttam máshol...
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest