- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
O$zkł
aktív tag
GRAT az eredményhez
1 percig WR volt az a WR -
toyone
őstag
válasz
Overlocker #48 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
szép csokor
azért én a te wr-edhez gratulálok
keep pushing!mod: befogtam
-
toyone
őstag
Nagyon jó eredmény de sajnos nem ez a WR
hanem ez -
Szatesz
őstag
Pff elismerésem a WR-hez..
-
Achill3uS
nagyúr
köszönjük a gratulációkat
update megtörtént, régebbi eredményekkel, képekkel és egy új WR-el egészült ki a logout -
Overlocker
veterán
Köszönjük a gratulációkat!
Achi-nál vannak a képek, hamarosan felrakja őket,csak még egy ráadással készül!
-
már vártam, hogy mikor neveztek ti is...
grat az eredményhezés +1 szavazat a képekért
-
toyone
őstag
gratula
-
Des1gnR
őstag
Várjuk a képeket
szép eredmények grat
-
Ricco_hun
senior tag
Gratula az eredményekhez.
De személyszerint hiányolom a (jó minőségű) fotókat a konfigról meg pl. arról, hogy éppen öntöd az LN2-őt a CPU-ra.
-
Dashes
őstag
Az eredménytől kell hasraesni, de nem a százalékos eredménytől. Ez szvsz egy index, hogy az alaphoz képest mennyivel sikerült túlteljesíteni, ami minden procinál más és más(celeron és társai könnyedén mennek 100% fölött, akár léggel).Egy típuson belül kell nézni a %-os eredményeket(itt mutatkozik a tudás/felkészültség/háttér), illetve lehet összesítve is, de a versenynek nem ez volt a célja.
Olyan embereket keresnek akik elég tapasztaltak, van megfelelő háttér, elég elszántak, és helytállnak az elkövetkezendő fordulókban is.(illetve bemutattak pár elfogadható eredményt is a megadott pontokon belül) -
-
matteo_szg
őstag
most így gyorsan átfutottam a versenykiírást, és sehol sem látom azt a feltételt, hogy minél nagyobb százalékú túlhúzást kellene elérni. értelek, hogy véded, "hirdeted" a Celeronos tuningod, ami abszolút tiszteletreméltó, csak épp rossz módon teszed azt, mások munkájának lebecsülésével.
bár soha nem volt közöm ilyesmihez, de a folyékony nitrogén használata azért szerintem nem csak abból áll, hogy megvan a lityó, aztán zutty, rá a hardverre, és szimplán fagyasztunk. azért előtte nem árt kiválasztani azt a hardverkörnyezetet, aminél alkalmazni akarjuk, és ezek után felkészíteni a nitró fogadására. és ehhez pont szakmai tudás kell, hasraütésszerűen választva csak pár liter LN2 elpancsolása lesz a vége, komolyabb eredmény nélkül. de mindegy is, jugeenék jobban vágják ezt, majd leírják a menetét, ha van kedvükmásrészt én azért kíváncsi lennék tőled egy mai modern konfigos tuningeredményre is, amivel érdemben szerepelhetnél a csapatok mellett
-
jugeen
addikt
miért akarod megmásítani ennek a versenynek a lényegét? azt hogy minél gyorsabb SPi 1M és minél magasabb 3DM 2003 volt a feladat? komolyan mondom nem értelek. ha meg ez a véleményed és ki akarod beszélni, akkor azt miért nem a saját topikodban teszed? miért kell idepiszkitanod? nem beszólni akarál, de mégis.
-
bocs srácok, nem beszólni akartam, én is elismerem hogy szépen teljseitettek, ezt mér korábbi hozzászólásomban meg is jegyeztem,
csak nekem van egy véleményem arról, hogy szimplán lefagyasztani egy procit nem szakmai tudás... attól még nem feltétlenül lesz sikeres a tuning!
TEHÁT a lényeg:
Ne azért essenek hasra az emberek tőletek, mert folyékony nitrót használtatok, hanem mert elértetek egy elég magas %-os eredményt... -
subaruwrc
félisten
pont most akartam kérdezni hogy merre jártok de nem csalódtam bennetek srácok
le a kalappal. gratula. -
Szatesz
őstag
-
Pukkancs
aktív tag
Király eredmény, buheráltátok hozzá az alaplapot?
-
jugeen
addikt
ha a tuningot esetlegesen sportnak neveznénk, akkor az igen csak technikai sport lenne. és ugyebár a technikai sportokban a tudáson kívül ott van az általad is említett pénz. akár tetszik, akár nem, ez van. így van ez az extrém tuningnál is. egy processzort működtetni -100 fokon meg igen is tudás kérdése, amit te is meg fogsz tapasztalni, ha egyszer oda fogsz kerülni. sokan úgy alkotnak az extrém tuningról negatív véleményt, hogy még nem is próbálták. az általam is tisztelt Hun eXtreme OC Team
neves képviselője Zé_Mester is a MotoGP-t vette egy hasonlat alapjául, így én is ezt teszem, mert mi tuningerek igen is összetartunk, a másikat nem fikázzuk, hanem amiben csak tudunk, segítünk egymásnak, ezért biztos nem fog megharagudni. mert a szakmai fejlődéshez ez igen csak szükséges. szóval hiába tudnád te a robogódat jól vezetni, hiába lennél jó vezető, ha anyagilag nem tudnád megoldani, hogy a hobbidra áldozz. minden műfajnak különböző szintű kategóriái vannak, mint a tuningnak is. mi ezt más szinten műveljük már, az életünk szerves részét képzi, nem csak egyszerűen hobbiként tekintünk rá. bátran merem kijelenteni az egész csapat nevében, hogy elhivatottak lettünk. elhivatottak, hogy a világ neves tuningerei között ott szerepeljünk mi is, mint magyarok.
mi a szakmai tudásunk általad történt fikázásától függetlenül gratulálunk neked és kívánunk további sikereket a tuning terén!
-
folyékony nitrót nem, száraz jeget igen
Úgy mondod mint ha csak ez számítana, hogy ki fog győzni...
Tisztába vagyok, hogy nem fogok kikerülni, hiába értem el elég jó eredményt, nem is azért jelentkeztem, csak hogy esetleg kapjak pár elismerést, annak is nagyon örülök...
Csak sztem nem az a felkészülés meg szakmai tudás, ha valaki csontá fagyasztja a procit, mert ehhez nem tudás kell, hanem pénz.... -
VR6-Fan
veterán
-
Воланд
titán
A versenykiírásban nem szerepel az, hogy ezeket kötelező használni. Nem MSI extrém tuningverseny, hanem MSI tuningverseny. És ha azt nézzük, hogy bacsis mit csinált a rendelkezésre álló hardverekkel és, hogy OC-ék mit csináltak, szerintem mindegyik megérdemli az első helyet.
-
wampa1
tag
Képeket majd tudtok feldobni a cfg-ről?
-
-
LEON-T
aktív tag
gratula
-
Szatesz
őstag
Grat hozzá ....én ezt is vártam...
-
kts88
aktív tag
És íme a győztes csapat, le a kalappal.
-
a 3dmark eredmény nem rossz!
És a hűtési megoldás sem rossz... szép volt srácok bbár a proci tuning sztem kicsit kevéske lett, 100% fölött kellett volna -
jugeen
addikt
köszönjük!
-
Dashes
őstag
Grat.! Sok sikert későbbre is!
"btw....." -
Thrawn
félisten
Le a kalappal!
-
wampa1
tag
Grat, szép eredmények, ott a helyetek a második fordulóban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest