Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
A tesztet köszönöm, jó kis írás!
Nekem a V7-el érkezett a telefon, majd bekapcsolás után nem sokkal frissítette magát. (Build: OUKITEL_K6000_Pro_V7.0_20160823)
Az általatok említett Search Service 2.00.51 program ezen nincs, nem találtam sehol, így nem kell törölnöm.
A frissítéssel viszont jött egy menüpont a beállításoknál mégpedig a Megjelenítés/Flash on Call kapcsoló amit ha bekapcsolunk ugyanúgy villog a hátsó led a telón mint az almás arcokén.Elégedett vagyok vele, de vannak hiányosságai amiket más telón már megszoktam. Oké, hogy nincs értesítési led, de ha felrakom töltőre annak örülnék ha lenne valami visszajelzése mikor is töltött fel vagy még töltenie kell-e.(használhatná pl a hátsó ledet erre)
A wifi érdekesen müxik, hol atomstabil hol ugrál olyan helyen is ahol előtte nem volt ezzel problémája, de összességében annyira nem zavaró, mert gyorsan megtalálja újra.Az alap tárcsázót és üzenetküldőt le is cseréltem rögtön.
Az üzenetküldésnél belefutottam abba, hogy magától átváltott MMS-re mikor átléptem egy karakterlimitet és nekem ez így nem tetszett helyette a Textra nevű appot használom. A telefonhívásokra meg a DW Contacts free-t használom, de ezt már évek óta, tök jól testre szabható alkalmazás, mindent tud ami nekem szükséges.A leghosszabb ideig nekem 3 és fél napot ment, de akkor keveset neteztem vele. A legrövidebb meg 2 nap volt, de ott kihajtottam szerencsétlent rendesen
Kamera - láttam már jobbat is, igaz ennyi pénzért ez annyira nem is rossz, bár az automata fókuszálással vannak bajai. Tök jól beállítja magát majd gondol egyet és inkább elállítja egy nem túl éles képre az egészet, ha viszont rákoppintunk a képernyőre valahol akkor azonnal "szép és éles" képet csinál.
A front kamera viszont retek, ezt máshogy nem tudom mondani, ezzel bármit is csináltam éles képet nem nagyon kaptam. Szerencsére nem vagyok egy nagy selfie rajongó. Majd még meglesem más progikkal is, kíváncsi vagyok ezt csak a saját beépített programjával csinálja vagy tulajdonsága a készüléknek.Igaz, csak másfél hete van meg, de tetszik nagyon, jó az összeszerelése, jó az anyaghasználata, nagy akku, szép képernyő, stabil működés, hangja rendben, GPS qwa jó, szóval bejött a teló! Örülök, hogy megvettem, egy Elephone P6000-et váltott.
-
smilecat
aktív tag
Szia!
Edge- müxik arról írom ezt is.
Wifi - mèg nem stabil, de jobb mint az előző.
Csengőhang - mèg mindig csak egyet lehet hozzárendelni.
DnD - sose próbáltam, de majd meglesem.Egyèbkènt pont mostanában jött egy V8-as frissítès, (09.18)de èn nem nagyon veszem èszre mit változtattak. (Wifin kívül)
[ Szerkesztve ]
-
smilecat
aktív tag
A környezetemben van még 2 ilyen teló, (V8) de nem tapasztaltunk eltérést a telefonokon azon kívül, hogy erre jött 2 frissítés, azokra meg még nem. Még a hívás esetén villogás se került nekik be a telefon menüjébe, míg ebben az első frissítés óta benne van. Működésben ugyanolyan stabilak, akkuidő szinte azonos, persze ezt ugye a használat módja rendkívül befolyásolja. Nekem ha nem netezek akkor 3 napot simán kibír a teló, netezéssel meg 2-t, én teljesen elégedett vagyok vele.
De ha megnézed, nekem eredetileg V7-es volt a készülék, és most viszont már V8-ra váltott: Build - OUKITEL_K6000_Pro_FZ_V8.0_20160918
Majd megkérdezem amint összefutok velük, hogy ők kaptak-e frissítést. -
smilecat
aktív tag
Ennyire nem fontos a V9, hogy a jól belakott telóval szórakozzak...
De köszönöm a tippeket!
A root-ot talán majd 1x megnézem ha lesz időm rá... viszont ez az első telefonom ahol nem ezt kezdem előszörJah, nekem is szept 5-ös frissítés van fenn szerinte...
[ Szerkesztve ]
-
smilecat
aktív tag
Én mindennapos használatra vettem és nem csalódtam benne...
Szerintem jó kis készülék, az értesítési led hiányától függetlenül.
Amit leírtak már előttem az mind igaz, jó akku idő, fasza gps, jó képernyő, sok memória. Én 2 kártyával használom, egy vodás normál telefonálóssal és egy trékomos netes kártyával. Eddig még nem hiányzott, hogy sd-t rakjak bele lévén az a 32gb nekem sokáig elég, az biztos.
Az értesítést meg úgy oldottam meg, hogy vettem egy xiaomi mi band2-t és már meg is van az amit nagyon hiányoltam, hiszen minden bejövő cuccra (hívás, sms és +5 app) rezeg a csuklómon[ Szerkesztve ]
-
smilecat
aktív tag
Nekem most frissített V12-re,(FZ_V12_20161129_211434) ez megint battery hibát próbál javítani.
Igazából a V8-óta nekem csak rosszabb lett a teló működésileg. Így igen elgondolkodtató egy root és egy rom visszaállítás erre a V8-ra.Akkor nézzük én milyen hibákat találtam.
Minimálisan, de érezhető, hogy nem bír annyit az akku mint a V8-al, se a V10 se a V11, azzal elment 3 napig minden zokszó nélkül, ezek meg jó ha kibírják 2 napig ugyanolyan terheléssel.(netezés, telefonálás)
Rosszabb lett a mikrofon hangja, az utóbbi időben sokan panaszkodnak mintha kihangosítón beszélnék velük, annyira rossz a hangminőség. Ez a V8-on még nem állt fenn, most kíváncsi leszek a V12 javított-e ezen.
A céges levelezésem (OWA) nem frissül, holott tudom, hogy a sok majom bent orrba-szájba küldi a leveket. Ilyenkor csak a telefon teljes újraindítása segít, akkor a program végre normálisan tud csatlakozni, de 1-2 nap múlva megint az van, hogy nem kapok leveleket. Ilyenkor megint csak az újraindítás segít ezen.
Fura, hogy az egyszer már jól működő dolgok nem igazán akarnak ugyanúgy működni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-3770K Hűvös!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- TAMIYA RC 1/10 ALFA ROMEO GIULIA SPRINT GTA KIT távirányítós RC autó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- Creative BT-W5 BT 5.3 USB transmitter aptX adaptive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest