Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
válasz Frigetrus #4431 üzenetére
Na csináltam egy rendszer visszaállítást, most letöltötte a frissítést, újraindult, majd hibát jelzett, aztán ott nyomtam egy restartot, be is töltött a rendszer, de természetesen nem frissült semmi, de megy továbbra is a gép.
Még próbálkozok, bocsánat a dupla hsz.-ért. -
Garry84
tag
válasz Frigetrus #4436 üzenetére
Talán működik. Szüleimmel vetettem nemrég egy ilyen csodát, azon sem ment le a frissítés (Skype-távirányítással meg nem akartam küzdeni).
Mondjuk ha nem megy le a frissítés, nekik úgy is hibátlan lesz (böngészés és Queen számok YouTube-on, ez a felhasználás célja). Még Google fiók sincs fent!
(Menet közben láttam a válaszodat is, nekem más ötletem nincs...)
Amúgy ötlet!
Még anno ZTE Grand X In korszakomban kezdeményeztem a sorozatszámok összeszedését a hibák leírásával. Akkor abból nem derült ki semmi, de hátha itt kiderülne, hogy milyen szériaszámtartományokon megy le a frissítés, melyikeken nem.
Össznépi Google táblázat? Vagy űrlap? Oldalsávban?
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
-
bagkri01
őstag
válasz Frigetrus #4437 üzenetére
Hagyd a frissítést a fenébe a partíciókiosztással úgysem csinál semmit, a tescos alkalmazásokat frissíti, azokat meg root után csépeld ki a rendszerből.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest