Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Because
őstag
tudja kezelni a tablet a 3G stick-et?
-
b0bcat
addikt
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
nagyúr
válasz #03372544 #3598 üzenetére
Ext-re formázott SD kártyát nem fogad el/nem ismer fel az android, hiába van maga a rendszer is ext partíción. Patthelyzet.
Egyébként csak driver kérdése, és lehet windows alól írni-olvasni ext fájlrendszert, illetve a tabletet gépre dugva is meg lehetne oldani a fájlmásolgatást.
Tudtommal van olyan app a play-en, ami root nélkül is olvassa az ntfs drive-okat (próbálni még nem próbáltam). -
Badboys
őstag
Járt már valaki így mint én? Reggel még működött ahogy kell kikapcsoltam töltőre raktam 16% nál. Délután használni akartam,de b....ott elindulni csak forgott a vonal körbe - körbe. 2 szer recoveriből fúl whipe na akkor elindult nyögve nyelősen. Most is ki-be kapcsolom,de kb.5 ször körbe megy a vonal mire elindul. A gikszer előtt meg csak egyszer ment körbe.
-
KyeX
csendes tag
Üdv!
Csatlakoztam én is a klubhoz egy ilyen masinával.
Nem gondoltam volna, hogy kapok még, de dél körül még volt 12 db az érdi Tescoban. Komolyan nem értem, hogy éri meg ez nekik, ennyiért nem hagyhattam ott
A első benyomás nagyon jó, de még pár napig nyúzom, mielőtt komolyabban hozzányúlnék. Meglepően gyors, az xperia m2-mhöz képest nem érzem lassabbnak, pedig az a teló majd 70k volt újkorában.(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
janaman01
addikt
válasz Because #3603 üzenetére
ha van stick ed akkor talán még ez is jó...és nem olyan drága...és visszafelé még ölt is egy kicsit....ha esetleg lemerült a tab...
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
őstag
Na csak nem bírtam önnön magammal, három a magyar igazság alapon vettem még egyet. 😁 Előzmény: Kettőt már visszavittem, mert szar volt. Ezt lekopogom, hibátlan.
-
Nuenue
csendes tag
Nem az Android nem ismeri fel hanem szerintem az x86 miatt ezen a tabon csak a FAT32 formázás lesz ok.
Én próbáltam a link2sd-vel az ext3-at -másodlagos partícióként - de azt nem tudta "bemountolni". Ezután jött a FAT32 format azt vitte simán.
Ez abból a szempontból lehet csak hátrány, hogy:
A link2sd pár hónapja kiadott egy frissítést miszerint a fizetős verziónál (nem vészes összeg) már az appoknak azt a részét is tudja linkelni a progi az sd kártyára amit eddig nem tudott, (azaz gyakorlatilag az egész app megy az sd-re) de ez a feature csak az ext2-3-4 filerendszernél megy. FAT32/ingyen verzió alatt meg kell elégedni a -app függően változó- 60-95% sd-kártya linkeléssel.A válasz mindig: 42
-
pippin12
tag
Nekem úgynézki 2 hetet birt az előbb böngészés közben megfagyott azóta el sem indul, ezen nincs semmilyen fizikai reset gomb vagy kombináció?
-
Derek V.
tag
Root nélkül milyen fájlrendszere érdemes formázni az SD kártyát,hogy a HD filmeket is fel tudjam rá rakni,és a tablet is lássa?
-
Badboys
őstag
Talán rossz be idegződés a telefonomat is minden este kikapcsolom. No,de egy kikapcsolástól ilyen kalamajkát csinálni nem lenne szabad.
Pippin:
Sajnos nincs reset gomb,de bekapcsoló gomb hangerő gomb le egyszerre nyomva megoldja a gondod. Elvileg. Ha nem akkor recoveriből.[ Szerkesztve ]
-
Jana33
csendes tag
válasz Mulholland #3618 üzenetére
Ebay, de ezt a fajtát már én sem találom csak azt a műanyag hátlapos verziót.
-
Orionhilles
senior tag
Privátban keresek egy bátor, buherátor szellemű egyént, akinek:
Van ilyen tabja
Rootja is
Számítógépe
Türelme
Gyors SD kártyája!
SD kártyán kettő partíció: 1. Fat32 2. Ext
Cwm recovery nem ismeretlen számára!
Sajna nekem jelenleg nincs számítógépem így recoverym se .
Előre is köszönöm!– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Derek V.
tag
válasz #03372544 #3622 üzenetére
Elolvastam mind a 3625 hozzászollást,mivel már a kezdetektől fogva figyelemmel kisérem a topikot!!!
(Összefoglaló még mindig nem lett potolva!)
Fat32:max 4GB,tablet és a windows látja,de HD méretre kevés.
exFAT: ez lenne jó,de a tablet nem látja! Egyébként nekem is Sony telom van,mint neked és ott ez a megoldás!
NTFS: most probálom.
Mint irtátok,hogy patt helyzet,az nem megoldás! -
pippin12
tag
Sajnos semmi, olyan mintha még menne, csak csontra van fagyva, hagyom merüljön le talán segít. Úgy fagyott hogy ment a képernyő vagy 10 percig ,aztán lekapcsolt.
Szerintem ez vmi gyári hulladék, mert már volt olyan hogy 10 percig kőrözött a logo bootál. mire betöltött, sajnos nem a 3 napban jött elő.[ Szerkesztve ]
-
kippi86
tag
Nállam meghalt az otg valamiért de csak az adat rész.Feszültséget ad le a kütyüknek.Az otg elosztó jó,másik tabon próbáltam.valaki járt már így?
-
rasky
senior tag
válasz pippin12 #3629 üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve... kivéve, hogy használhatónak tűnik ez a tablet egyelőre, bár kérdés mennyire lesz tartós. Nekem meg a bal alsó sarok elkezdett kotyogni, mozogni nyomás hatására, mintha elengedett volna a ragasztás a keret és a hátlap között. Kicsit zavar, de ha a 15k-ra gondolok, akkor megnyugszok...
-
Cravaly
tag
-
Zeki
nagyúr
Sziasztok!
Van arra valami megoldás, hogy a traff.hu valamilyen böngészővel működjön?
Dolphin, firefox, chrome próbálva. -
Badboys
őstag
válasz pippin12 #3638 üzenetére
Akkor sajnos lehet végleges ko. Ha nem jön be recoveri akkor gáz. Így halt be karácsonykor az előd. Nincs recoveri így telepíteni sem tudok rá másik romot. Ezért lett ez gyorsba
Akkor lehet,hogy betudod tenni recoveribe amikor lemerült és újjra töltöd. Akkor elvileg kikapcsolt állapotban van.
[ Szerkesztve ]
-
tupuk
aktív tag
Attól kérdeném, aki ilyen billentyűs tokot vett rá: Amikor becsukja , akkor a képernyőhöz nyomódik a billlentyűzet? És ha igen nem probléma ez?
-
Degeczi
nagyúr
-
róland
veterán
válasz torma1981 #3575 üzenetére
Mondjuk GParted-dal készítesz 3 partíciót:
1. Fat32, hogy Windows alatt is használhasd
2. Ext2/3/4, hogy Linux rendszereken is legyen tárhelyed
3. Ext2/3/4 (512 MB/1 GB) rendszer partíciónak a Link2SD programhoz, hogy az alkalmazásokat oda telepíthesd.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
AndrewBlase
senior tag
Mivel a karmok kijjebb állnak, mint a képernyő, így a képernyő nem ér hozzá a billentyűzethez. A karmok meg nem érnek el a kijelzőig, tehát nem tud sérülni.
Nekem ehhez nagyon hasonló van, ott a karom annyira a tok szélére esik, hogy nem ér hozzá az se a billentyűzethez.[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
ViSAS
senior tag
Sziasztok!
Nálatok is felmerült az a probléma, hogyha ki van kapcsolva a képernyő, akkor a wifi megszakad? Ennek következtében pl. a facebook messenger is csak akkor jelez az üzenetek miatt, miután feloldom a képernyőzárat és visszacsatlakozik a wifire, pedig a beállításokban is az van megadva, hogy mindig tartsa ébren a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest