Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #33406 üzenetére
Nem néztem a linkeket, de az a legnagyobb gond, hogy nincs fastboot a telóján. Így gyakorlatilag semmi sem megy fel. Kivéve, ha ColorOS recovery alatt lehetne rá másolni, de az sem működik egyelőre neki sajnos.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
RetepNyaraB
veterán
válasz petipetya #33406 üzenetére
Isten vagy, ezt a linket kerestem tegnap, csak kevés volt az időm
Mivel a teló jelenleg úgyis kaka, szerintem nem sokat veszthet, ha rápróbál. Ha rossz a storage, ettől nem lesz rosszabb. Ha a win driverek rosszak (bár utóbbinak semmi köze a fastboot free állapothoz), akkor meg nem törénik semmi, mert nem találja a telefont.
Illetve ott van még Smiley javaslata a linux alatt varázslással, de abban az én tudományom megáll egy live parted lemezkezelőnél
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs