Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Egy ideje azt tapasztalom, hogy a készülék újraindításakor vagy ki/bekapcsolásakor rendre a kínai recovery (teszt) felület jön be. Innen csak újraindítani lehet a készüléket, aminek eredménye ugyanez.
Ha a reset gombbal kvázi kikapcsolom és visszakapcsolom, hasonló "eredmény" érhető el.
Egyetlen TWRP-t tudok úgy FT-vel felrakni, ami hajlandó elindulni, de csak közvetlenül a telepítést követően, utána már megint a kínai menü jön.
Ha a TWRP-vel csinálok egy "Advanced wipe"-ot, az sem segít.Egyetlen megoldás, ami eddig működik, ha a felrakom a TWRP-t, majd úgy, hogy a gép és telefon még össze van dugva USB-n, elindítom a készüléket a bekapcsoló gomb elég hosszú nyomva tartásával. Ekkor normálisan elindul.
Viszont ez elég macerás eljárás, mindig nem hordok magamnál laptopot, hogy adott esetben ezt a műveletsort lefolytassam. Eljátszadoztam pár ROM-mal, TWRP restore-ral, de nem ezeken múlik a dolog.Valakinek van ötlete, hasonló tapasztalata?
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
válasz szabolcs77 #94 üzenetére
Rugalmas tokot még láttam erre a készülékre, max. szilikon keretet, de az a hátlapot ne védi. Aliexpress-en nézz körül, bár én nem találtam.
-
Sanyesz.
őstag
válasz szabolcs77 #97 üzenetére
Én a gyári flip tokkal használom, amióta megvan. Nekem tökéletes, hogy az ablakban is fel lehet venni / le lehet tenni a hívást, illetve az is, hogy zárolni/feloldani lehet a képernyőt a tok zárásával/nyitásával.
Sok készülékhez gyártanak hasonló, ablakos flip tokot, de ott nincsenek meg ezek a funkciók.[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
Valami körvonalazódik az indításkori kínai recovery-vel kapcsolatban. A Thl 5000-t kétféle 6592-es processzorral adták ki. Volt 6592W és 6592T. Az utóbbira kiadott ROM-ok simán felmennek a másik processzoros készülékre, de nem egyforma a scatter.
Az a baj, hogy sem a CPU-Z, sem az Antutu nem tudja azonosítani a pontos processzor modellt.
A "W"-s készülékekre csak egy needrom-os stock ROM lelhető fel, mégpedig ez. Ha ezt FT-vel felteszem, megszűnik a kínai recovery-s mizéria. Viszont ez a ROM elég kezdetleges, más ikonképek vannak, szűkebb a menü, nincs smart gesture, más a tárhelykezelés.
A "T"-s ROM-okból nagyobb a választék, amint írtam, fel is mennek, sőt OTA frissítésként korábban meg is jelentek, de ezeket felrakva jön a kínai menü.Pár óra játszadozás után inkább visszatettem a készüléken levő 1.1.2-es ROM-ot és együtt élek ezzel a helyzettel.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz szabolcs77 #100 üzenetére
Menüből is tudsz áthelyezni bizonyos alkalmazásokat az SD-re. De tudja ezt a sokat ócsárolt Clean Master és persze a LinktoSD, amit éppen erre találtak ki.
-
Sanyesz.
őstag
válasz szabolcs77 #102 üzenetére
-
Sanyesz.
őstag
válasz szabolcs77 #120 üzenetére
Vannak azért ennél olcsóbbak is.
(#121) rádiós8as: Elég, ha egyszer megkérdezed és nem kell OFF-ba raknod. Annyira nem pörög ez a topik, hogy elkeveredjen a sok hozzászólás között.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest