Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, Én is azt mondom, hogy elég hasznos kis írás, tanácstalanoknak mindenképp hasznos!
Viszont, egy dolog, a garancia.. Ha ténylegesen nincs garancia, és ha az eladó nem vállal, akkor szerintem nem feltétlen előnyös kérni..
Megmondom miért, tőlem egyszer kértek kipróbálási garit, Én hibátlanul átadtam a terméket, erre pár napra rá jött a hiszti, hogy nem jó, hibás, blablabla, vegyem vissza.. Pedig saját magam voltam vele tisztában, hogy minden oké vele.. Azóta nem adok kipróbálási garanciát, ha csak esetlegesen nem vagyok tisztában a vevő mivoltával.. Ez miatt "le lehet nézni" de ez van.. Persze volt ennek pont az ellenkezője is, tehát fix volt a vevő, de kért garanciát, de mivel ismerem innen a fórumról eléggé, így vállaltam...
Plusz a másik dolog, hogy ténylegesen ha le is ellenőrzöm, akkor is benne van a pakliban, hogy letiltják a telefont, ha ténylegesen nem fizetés miatt akar rajta túladni az eladó, akkor mitévők legyünk? Túl sok mindent akkor már nem tudunk tenni, szerintem, csak mert az eladó azt nem fogja az orrunk alá dörgölni, hogy ez a teló biza ezért eladó...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz korpicschess #8 üzenetére
Ez így igaz... Aki nagyon át akarja vágni az embert, amennyire hisszük azt, hogy nem sikerül, azoknak úgyis sikerül.. :\ Ebben egyet értek...
Az a baj, hogy többen nem gondolnak az ilyenekbe bele, ezért is van sok negatív visszhang itt a fórumon is.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz korpicschess #21 üzenetére
Akkor jól rémlett.. Csak olvastam, nem olvastam a cikket.
Tudtommal is skype, vagy esetleg régebbi Symbian-os telóknál megy, asszem.. Pl. 5800, és társai.. De ebben nem vagyok 100%-osan biztos.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz korpicschess #31 üzenetére
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz korpicschess #34 üzenetére
Én sem, csak van a telómon Skype, és ugye szoktam olvasgatni hébe-hóba, hogy milyen újítást hoz egy frissítés, és csak onnan tudom, hogy jelenleg már támogatja.. Többet nem tudok..
Jelenleg Én úgy tudtam, hogy amelyik készüléken van előlapi kamera, azt lehet erre használni.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát a fene sem tudja... Elvileg nem nevetnek ki, mivel ugye tudod bizonyítani, hogy Neked ki adta tovább, aztán onnantól elvileg az Ő felelőssége, gyakorlatilag nem tudom..
Mondjuk Én már azt mondom, hogyha ~100k-t költesz valamire, akkor lehetőleg üzletbe fizess ki, ha van rá lehetőség, ha kevés, akkor még inkább gyűjts hozzá kicsit, és kevesebb a rizikó.. Szerintem...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem tom... Most mi az, hogy nem hajlandó hozzányúlni, a használati utasításban benne van az, hogy pl. repedt akkuval ne használjam a telefont... Namármost a garanciapapíron, vagy bármelyik egyéb papíron szerintem sehol nincs az leírva, hogy a romcsere garanciavesztéssel jár, vagy igen? Szerintem nem.. Mert volt aki bekapcsolt, működő telefont vitt be ezzel a hibával, és átvették, csak pislogott nagyokat a szervizes, hogy valahogy nem tipikus 2.1-es Android kinézete van a rendszernek...
A másik az, hogy pl. az LG-nél a saját frissítőszoftverükbe döglik bele a telefon.. És akinek lövése nincs róla, hogy hogy tudja életre kelteni, úgyis viszi, naés akkor annyi erővel ugyanúgy beleköthet, hogy "biztos ebbe halt bele.." De nem szoktak..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest