Hirdetés
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
Üdv MIndenkinek! Hú, régóta nem voltam a fórumon, erre pár nappal ezelőtt vhogy megláttam, hogy !játék! , válaszolgattam és mindenre helyesen. Szerintem nem voltak azok az igazán zizis kérdések, mint korábban pár esetben. Bár mivel annyira nem érdekel (sorry) hogy a bitdefender mit hogyan csinál meg a nero ilyenolyan suite mit tartalmaz ezek voltak a számomra az izzasztóak /a bitdefenderes kérdésre neten magyarra fordított defender freature lista alapján válaszoltam, képzelhetitek./ A open source router 130-as válasz meg a ph!-s cikkben világosan fel volt tüntetve, én itt azon görcsöltem hogy a kérdésben wan/lan portok közötti sebesség volt a kérdés, a cikkben pedig "fontos még kitérni a routerek internetes (WAN) portjának sebességére, ezzel csatlakozik az eszköz az internetszolgáltatónk által biztosított berendezéshez" ezt nem fogtam fel agyilag ugyanannak a sebességnek, viszont open source-nak csak a középső router volt írva /bár gondoltam hogy a csúcsmodellnek is kötelessége lenne ilyennek lennie(?), de a 130 annyira konkrétan oda volt írva hogycsakna.
Na tehát akkor: a Netgear Stora jól jönne, bár ha nyernék /ami még az életben max torta volt vmilyen tombólán, meg egy olyan virágkompozíció, amin sírva röhögtem/ biztos Bitdefender lesz vagy Nero Suite... -
elttiL
senior tag
... A 130 kontra 400 témához: hogyan szólt a kérdés korábban? Csak elsején délután töltöttem ki a játékot, így nem tudom.
-
elttiL
senior tag
válasz scott_free #2231 üzenetére
Grat a nyerteseknek! Nékem megint nem sikerült. Bár van egy Bitdefenderem, úgyhogy Avast megy, BD jön.
Scott_free: véletlenül nem 441 napja volt /kb./ a korábbi nyereményjáték?
Na mind1.Jé, a Stora-t együtt sorsolták a routerrel? Ezexerint igen.
-
elttiL
senior tag
Még 1x grat mindenkinek, van egy Bitdefenderem, vigaszdíjként, és az összes kalaposnak is. Nem úgy volt először, hogy a Stora és a router egyszerre van kisorsolva tehát 1 Mber nyerte?? Most 2 név van kiírva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Green 64gb
- Teljesen új, Bontatlan Apple watch szíjjak , tok, fólia 42-44m
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Tplink TL-SF1008P 8 portos 10/100 Mb/s asztali switch 4 PoE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest