Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Nem értem mit kell az ilyen munkát lenehezezni.
Ez a dolguk, ehhez értenek a legjobban.
Egy laikusnak nehéznek tűnik nekik rutin.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
föccer
nagyúr
Azért a favágóknak van vér a pucájukban nem mondom
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Hát lehet. Én semmi pénzért nem tudnám csinálni. Összeszarnám magam az tuti
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
moha21
veterán
Szerintem a legnagyobb nehézség az, hogy a fát rendesen rögzítsék. Egy olyan ráesik egy házra akkor nem sok minden marad .
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
banhammer
veterán
Én is, mert tériszonyom van.
Néha már egy magasabb létrán lever a víz.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
föccer
nagyúr
Azért nekem ennyire nem súlyos, hogy egy létrán bajom lenne, de azért az ilyen extrém dolgokat nem csinálnám.
üdv, föccer
-
Recon666
Közösségépítő
Ez inkább veszélyes, mint nehéz.
-
total90
veterán
Sok esetben nem csak fizikailag lehet nehéz egy meló
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Egorov
aktív tag
Hmm. Tetszik a favágós videó, a zene alatt pedig nagyon bejön. Mivel nincs jogsim, fát meg már vágtam, ezért a második videót én nehezebbnek találom. Mocsok nehéz lehet egy ilyen járművel szűk utcákon át kanyarogni.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
darál0w
Jómunkásember
hmmm...kamiJon...majd jön TROLLenteeeee és megmondja a frankot...csak bírjuk kivárni.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Huma
addikt
Szerintem ez se nem nehéz se nem veszélyes. Ennél sokkal durvább melók is vannak.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest