Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz Jarlaxle89 #31739 üzenetére
Olvass vissza kicsit.
EQ szvsz nem is lesz az 520-ra.
Let the Zone take me if I am.
-
Namelesske
addikt
válasz Jarlaxle89 #33266 üzenetére
Ki kell venni a kártyát, és gépen lehet törölni a felesleges mappákat róla. Vagy mindent felmásolsz és formázod a kártyát a telefonnal majd mindent vissza. Ez bajosabb.
(#33267) zsiz
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Namelesske
addikt
válasz Jarlaxle89 #33269 üzenetére
Hát MTP-n keresztül nem is fogod. kártyaolvasóba kell rakni és natívan kezelni a fájlrendszert.
-
ghost364
senior tag
válasz Jarlaxle89 #33266 üzenetére
tárterület segédben válaszd az appok sd-kártyára telepítését, és felajánlja, hogy törli a régi fájlokat
-
Namelesske
addikt
válasz Jarlaxle89 #33415 üzenetére
Két 520-as is ezt csinálja a családba. Az enyém megfingott azóta. Holnap megy vissza garanciába.
-
törölt tag
válasz Jarlaxle89 #33418 üzenetére
Remélem nem hiszed, hogy egy frissítéstől tönkremegy a telefon. Ilyenkor mindig ki kell zárni a szoftveres hibalehetőségeket, a legegyszerűbb egy újratelepítés (vagy HR), esetleg meg kell nézni, hogy milyen alkalmazás milyen jogokkal és mikor fut(hat). Aztán az "egyéb" fájlokat törölni kell, böngészőfüleket bezárni, SD-t kivenni, elég sok dolog van. Ha mindezek ellenére csinálja, akkor lehet gyanakodni hardveres hibára (de az általad leírt furcsaságok erősen szoftveresnek tűnnek).
Namelesske: Erre van külön gomb a programban, hogy nem ismeri fel a gép, azt is próbáltad?
miqlas42: Én is ezt hallottam valahol, de nem tudok konkrétan ilyen szabályról (annyira nem is kerestem, nem érint).
Lauda: Hát ha segítettem valamit... Szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
Qwen
tag
válasz Jarlaxle89 #33449 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest