Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Sziasztok!
Miben lehet rendesen hordani egy ilyen telefont? Az a baj, hogy zsebben elég határest, főleg ha leülök.
A másik kérdésem, hogy ez a gorilla grass 3 mennyire karcálló?
Kell rá valami védőfólia szerintetek?
Nyilván nem kulcs mellett tárolom, meg nem csavarral fogom kapargatni a felszínét... -
Ati1979
veterán
Szerintem elég határeset. Attól is függ mekkora a kezed...
Farmerben le lehet ülni vele, de a vége kilátszik belőle. Szerintem lehet zsebben hordani csak meg kell szokni.
A felhasználói élmény viszont eszméletlen. Úgy gondolom megéri.
Ja és életemben nem láttam még ilyen szép kijelzőt.Amúgy volt alkalmam összehasonlítani a note3-mal. Annál azért érezhetően nagyobb.
Ez segíthet valamit...
Én még csak most próbálgatom, még egyelőre nincs hozzá nano sim-em. Tehát mini tablet.
(#421) Rubbi
Övtáskát? Tudsz valami konkrétat? Amúgy kijelzővédőt érdemes rá venni? Nem tudom mennyit bír ez a gorilla glass.
-
Ati1979
veterán
Nekem sem olyan nagy amúgy...
Én azt csináltam, hogy vétel előtt a phone arénás méret összehasonlító táblázat alapján kivágtam papírból a telefont.
Ez alapján át tudtam fogni. Élőben is így lett!Igazából hozzá lehet szokni szerintem. Csak az a lényeg, hogy meg tudd fogni rendesen.
Amúgy szvsz. most ennek a telefonnak nincs párja. A méret, a színek és wp8, meg brutális hardver együtt nagyot üt nagyon...
Ja és a kamera sem rossz. Egyáltalán nem...(#425) Plazmacucci
Rosszul tetted fel a kérdést! A clear black ips igen igen brutális.
Ok kicsit talán mélyebbek az amoled feketék. Talán... -
Ati1979
veterán
Szerintem hozzá lehet szokni amúgy. Kicsit nagy, de annyira azért nem vészes.
Hát azért jól jöhet néha. Nem mindig van az embernél rendes fényképező. Meg sok embernek ez a minőség is elég...
Gondolom!
(#428) Rubbi
Tényleg nem kicsi. Most egynlőre kabátzseb, nyáron meg farmerzseb lesz szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Tényleg nagyon bírja. Még ha sokat játszol rajta akkor is elmegy lazán egy napot.
Nekem most 62%-on áll, és 1 nap 4 órát ír ki. De wifi meg a helymeghatározás be van kapcsolava, meg megy egypár program a háttérben. Szerintem 2 nap körüli üzemidőt lazán elő lehet belőle varázsolni.
-
Ati1979
veterán
Ez attól függ mekkora kezed. Ez (kényelmes) netezés szempontjából egy kétkezes telefon.
Szerintem ha nagy kezed, nem lesz vele problémád. Nekem átlagos nagyágú és még pont éppen kényelmes...
(#443) BobTail
Igen ha takarékos üzemmódot is használja az ember meg nem netezik vele olyan sokat akkor reális lehet a 3 nap.
-
Ati1979
veterán
válasz Oppenheimer #480 üzenetére
Nem rossz azért. Meg offline, és mindenhol működik. (a + változat)
Az meg más kérdés, hogy ekkora képernyőn élvezet használni és emellett megfelelően gyors is.
-
Ati1979
veterán
Na nekem meg megvan a vezeték nélküli töltőm is hozzá!
DT-901.
-
Ati1979
veterán
Köszi!
Készülj fel rá, hogy jó nagy darab az 1520. Szóval nem fog rajta annyira biztosan feküdni.Viszont azon a párnán királyul elvan!
Amúgy ahol vettem, ott már nem lehet kapni január 6-tól levették az árlistáról. Szerintem én voltam az utolsó aki onnan megrendelte. Lehet, hogy valami új lesz helyette?
-
Ati1979
veterán
válasz koboldozat #569 üzenetére
Én nem találkoztam semmilyen akadással. Rohadt gyors ez a telefon...
-
Ati1979
veterán
válasz Cooley18 #610 üzenetére
Átlagos farmer zsebébe belefér. De kilóg egy kicsit azért!
Épphogy le lehet benne ülni.Amúgy akinek kicsi a keze annak ez a telefon nem szerencsés választás...
Most kerestem elő hozzá a régi nokia bh-804-es bt headsetemet... Hétvégére remélem megoldódik végre a nano sim probléma is...
-
Ati1979
veterán
Képernyővédő fóliát használ erre a telefonra valaki?
Vagy a gorilla glass 3-ra már nem nagyon kell? Gondolom elég karcálló.
-
Ati1979
veterán
-
Ati1979
veterán
Érezhetően gyorsabb lett!
Notification center is nagyon tetszik!
Már alig várom, hogy feltehessem rá! Mikor lesz elérhető? -
Ati1979
veterán
válasz martinkeet #1215 üzenetére
Ez így van!
Jól választottál!
-
Ati1979
veterán
válasz crane75 #1289 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok!
Legalábbis az ő véleményére.
Nekem volt a kezemben az 1020 is. Sokkal jobb képeket csinál. (Egészen elképesztő a minőségűeket.) Főleg akkor látszik ha belenagyítasz.
Amúgy szerintem minden másban jobb az 1520. De az csak akkor ajánlott, ha meg tudod szokni a méretét.
Én amúgy nem cserélném le az 1020-ra az 1520-at.
Viszont ha kijönne az 1520 az 1020 kamerájával akkor az maga lenne a paradicsom!
-
Ati1979
veterán
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a telefon elkészített képek közül (5mp és 16mp) automatikusan a kisebb fájt küldi át e-mail-en. Esetleg tudja valaki, hogyan tudom a nagyobb fájlt e-mail-hez csatolni?
Köszi előre is!
-
Ati1979
veterán
Sziasztok!
Microsoft fiókot hogyan tudok törölni jelszó nélkül? A telefon előző gazdája nyitotta, én meg nem tudom törölni és újat nyitni.
Eddig nem érdekelt, de a 8.1 telepítése után enélkül nem tudom frissíteni az app-okat. -
Ati1979
veterán
Köszi a beszámolót, és gratulálok a telefonodhoz.
Várjuk a folytatást!
Én ezt a telefont semmilyen más ma kapható telefonra sem cserélném el. Szvsz ma ez a legjobb telefon. Na most ezzel lehet vitatkozni.
Az egyetlen dolog amiben változást szeretnék az a kamera.
Az 1020 kameráját szívesen látnám egy ilyen 6"-es csodában. -
Ati1979
veterán
válasz integrated #1654 üzenetére
Age of Sorcery
A legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest