Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Mai nap beruháztam E52-re, miután sikeresen elhagytam 6300-mat a múlt hét folyamán. Nagyon pofás, bár a menüben néha eltévedek
Lenne pár kérdésem a tapasztalt tulajoktól:- Szoftverfrissítést érdemes elvégezni? Windows 7-re letöltöttem az updater programot és nem tetszik neki az oprendszer, úgyhogy XP-ről csinálnám, ami macerásabb
- Nyitott alkalmazások megjelenítésénél jelent valamit, hogy pl ott van a fényképek, zenelejátszó, stb miután már kiléptem a menüjéből?
- Feltelepítettem PC-ról a Maps-et és egyből mutatta hol vagyok. Ez kerül valami extra forintba, vagy abban az alap telepítőben benne volt egy halom térkép és úgy működik mint egy rendes gps navi, ergo net nélkül?Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Orlin és szaki04 köszönöm a válaszokat!
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Cserélném a gyári kártyát egy 4 gigás-ra. Ilyenkor annyi a teendőm, hogy formázom pl FAT32-re, majd beteszem a telefonba?
Ergo a telefon belső memóriája az alap oprendszert tartalmazza, így bármi más programot telepítettem az mind a kártyára ment és telepíthetem újra?A gyári memkarin alapból van vagy 400 giga telepítő, miegymás. Ha ezeket törlöm akkor egyes alap applicationök eltűnhetnek?
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Ez a Nokia Map Loader tényleg ilyen nyögve-nyelős, vagy csak azért áll meg egy-egy térkép letöltésénél mindig egy adott százaléknál mert win7-et használok?
-
nofi
addikt
Sikerült XP-ről frissítenem a térképeket, így már elvileg offline-ban tudom használni a Maps-et. Pár mp alatt meg is találja a gps jelet és minden rendben van, azonban egy dolgot nem értek, hogy a Napló-nál azt jelzi, hogy WAP-on fogadtam 2kb-nyi adatot, minden alkalommal mikor megnyitom a térképemet.
Valami rosszul van beállítva, vagy ez a 2 kb mindig is lesz?Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Ma beregisztráltam T-éknél mobilinternetre, gondoltam kipróbálom. Mobilnetes adatforgalom mérésére van valami program E52-höz?
Facebook, youtube kliesn, stb programokat honnan tudom letölteni, majd mobilra átküldeni? (csakmert az Ovi Store sms-ekkel akar bombázni, de inkább manuálisan tenném át PC-ről mobilra a programokat, így is spórolva az adatforgalommal)Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Nekem még nem elérhető a szoftverfrissítés. Ez hogy lehetséges?
-
nofi
addikt
válasz peugeotmate #8221 üzenetére
1.8.10 -es NSU -val nem talál, csak a 22.009 es van még mindig
-
nofi
addikt
válasz peugeotmate #8223 üzenetére
akkor itt a bibi, nem tudtam, hogy ez szolgáltatófüggő...
-
nofi
addikt
Azt lehet tudni, hogy miként számol fel díjat a szolgáltató ha a készülék beépített e-mail kliensét használom. Ha jól tudom ez a Nokia Messaging ami adott esetben kezelné az én gmail fiókomat is.
A konkrét kérdés, hogy amint a fiókom kap egy levelet, azt egyből jelzi a telefonom is és ugyanezért a "fiókfigyelésért" mely gondolom bizonyos időközönként történik felszámít díjat a szolgáltatom, ugyanúgy mint az egyes emailek megnyitásánál, olvasásánál
Röviden: mennyire éri meg egy 100 megás mobilnet csomaggal belőnöm az emailt ami naponta küldi a sok reklámot, értesítést is stb...Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
válasz old rocker #8295 üzenetére
Nekem pl az asztali gépemnél többször makacskodott a PCSuite a szakadásaival és itt windows 7-esem van. Mikor a Nokia Maps-szel volt problémám átcuccoltam az XP-s laptopra és ott egyszer sem volt baja semmivel.
A netes akadozást nyilván nem lehet orvosolni, de szerintem a szoftver alapvetően régi oprendszeren érzi jól magát, tehát ha már nagyon az otthoni frissítés híve valaki én az ixszpét ajánlom pár napos ismerkedés után.
Egyébként nem értem mi akadálya annak, hogy az emberek letöltsék, majd kézzel frissítsék a firmwire-t ahogy tették azt anno az alaplapi BIOS-szal meg a taiwani "csakazértismindenformátumotlejátszik" asztali DVD-vel.Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Érdekes, de a galéria menüpont iszonyat lassú, pedig eddig 3 lépet ha készítettem... Lehet változtatni az albumok megjelenítésén, vagy valami más miatt lassul be?
Másik kérdés, hogy az internetbeállításoknál a web'n'walk és a T-Mobile NET között mi a különbség? Eddig nem is volt itt az utóbbi, pedug már hét elején bekapcsoltattam velük a 100 megás csomagot
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Szerintem az utolsó pillanatban fogod eldönteni, mikor kézbeveszed a két telefont. Egyszerűen ég és föld az anyaghasználat és a forma. Az elfogultságot félretéve az új generációs érintős telefonok érzését nyilván csak az 5800 adja, ahhoz képest az E52 kissé konzervatívnak hathat...
-
nofi
addikt
Na vettem pár napja egy hálózsákot a telefonhoz: [link]
Nem egy üzleti megjelenés, de jó puha és a karabinerrel mindenhová lehet lógatni. Ezzel bátran lehet dobálni
-
nofi
addikt
Feltelepült az új szoft
A GPS használat még mindig 2kbyte adatforgalmat generál T-Mobilenál (még mindig csak a "beépített GPS" és a "hálózatalapú GPS" van bekapcsolva; helymeghatározási szervet: automatikus otthoni hálózatban; hozzáférési pont: T-Mobile NET; )
Egyébként az, hogy 3G hálózatra van alapból állítva a telefon kerül valami többletköltségbe?
-
nofi
addikt
Semmi más nem fut és csak akkor jelenik pár T-Mobile NET es csomag ki-irányban amikor elindítom a Mapset.
Bár igazából az új szoft óta még nem talált műholdat se...
Beállítottam amiket mondtál (egyedül a térképfrissítést kellett átállítani de még így is csomagot küld)Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Azt hogy neked miért nem generál azt nem értem, de csab2 kommentjéből én azt szűrtem le, hogy teljesen felesleges a bepipálása hiszen két külön dologról van szó.
Ez alapján az én "problémám" tűnt normálisnak, miszerint a hálózatalapú helymeghatározásnál esetenként infot küldhet/kérhet a hálózattól, mint ahogy az esetemben is tette a 2kbyte-os csomagokkal.Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Hogyan lehet konkrét utácra, házszámra keresni a Mapes-ben? Nekem csak ismertebb helyeket ad találatként.
Pl.: tegnap meg akartam nézni melyik mellékutcánál a legegyszerűbb átvágni egy étteremhez a Ráday utcában, de valami teljesen más létesítményt akart beállítani célként. Az oké, hogy utána gördülök a térképpel és manuálisan kikeresem a házszámot, de ez nem megy egyből a keresővel?Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Üdv!
Az alap facebook klienssel ha jól látom nem lehet fotót feltölteni facebookra. Állítólag egy "ShoZu" progival lehet ilyesmit, de az meg fizetős... Esetleg tudnátok ajánlani valami alkalmazást ilyen téren?
-
nofi
addikt
Történt már valakivel olyan, hogy néma üzemmódban sehogysem hajlandó rezegni a telefon?
Egyszerűen hiába restart, ki/be kapcsolom az üzemmód rezgő beállítását, nem fogja fel, hogy nekem nem csak normál üzemmódban van szükségem a rezgetésreXbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Azért ez kifejezetten vicc kategória, hogy még ma is csak XP-ről tudtam felmásolni újra a térképeket a frissítés után, mert windows 7nél egyszerűen mindig ugyanannyi százaléknál megáll az ovi maps másolás
-
nofi
addikt
válasz pilóta #12087 üzenetére
Nem csak Vistával nincs barátságban, mivel pár kommenttel fentebb is írtam, hogy folyamatosan ezzel szívok Win 7-nél. Fogalmam nincs miért csak XP-vel megy tökéletesen, mindenesetre tegnap 2 órámba telt mire egy hazai térképet rá tudtam erőltetni a készülékre - szoftverfrissítést meg sem mertem próbálni a folytonos leállások miatt.
Egy file-t kell átírni: (rejtett mappában lesz!)
C:\Felhasználók\neved\AppData\Local\Nokia\Nokia Data Store\DataBase\MDataStore.db3 - ezt át kell írni: MDataStore_old.db3 -ra. Bajod nem lesz, mert létrehoz majd egy másikat.
Bevallom elég sok mindent kipróbáltam (PC Suite, OVI Suite, teljes reg ürítés, uninstallok hada, csatlakozás lemezes meghajtóként, stb...) és mivel folyamatosan fórumokat bújtam nem biztos, hogy konkrétan "ez" oldotta meg a problémát, mindenesetre ettől fogva sikerült a frissítés. Egy próbát megér, ártani meg nem árt
-
nofi
addikt
válasz old rocker #12103 üzenetére
Amúgy állítólag legtöbbször az a baja 7-esnél, hogy már volt valamilyen Nokia illesztőprogram a gépen és az bekavar (pl.: telepítés leállások).
Számomra érthetetlen, hogy miért próbálják rávenni a felhasználókat a nokia-világba való áttérésre (levelek, képek, doksik, zenék stb teljes szinkronizálása), amikor még konkrétan telefoncsatlakoztatási problémák tucatja jelentkezik. Úgy látszik ma ez a divat... Ha a media playert nem számolom, akkor is kb 6-7 olyan programom van ami valamilyen módon át akarja venni az egyes filetípusaim, programjaim, leveleim szervezését és váltig állítja, hogy nem lesz átláthatatlan a személyes holmimXbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy titeket is levág-e netről a telefon mikor zsebre rakjátok? Amikor az itthoni wi-fi közelében vagyok nincs baj, egész nap velem van, de a T-s net egyből szakad ha zsebre vágom a telót.
-
nofi
addikt
Üdv!
Érdekelne, hogy meg lehet e oldani a beépített naptár szinkronizálását a google naptárával
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz Bubbamester #13891 üzenetére
Na sikerült a telefonról a google naptárra szinkronizálás Fordítva működhet valahogy?
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Headsettel kapcsolatban lenne kérdésem. Logitech headsetem van [link] és meg vagyok elégedve vele. Egy probléma van, automatikusan nem kapcsolódik az e52-höz, hanem mindig külön manuálisan kell csatlakoztatni a bluetooth menüből. Átolvastam a headset manuálját de elvileg mindent helyesen csinálok, a telefonban is be van állítva a "jogosult" üzemmód. Lehet, hogy az 1.2-es bluetooth verzió nem képes ilyenre, vagy csak simán nem annyira kompatibilis a nokiával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest